Chrisxxx Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Γιατι αγναντεύει τα κωλαρακια μας αυτη? Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά παίζει να πονέσει..
μαφαλντα Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Τώρα μπορεί να μας κάνει κωλοδάχτυλο από τα Ηλύσια Πεδία όμως. Στα Τάρταρα την έχει αράξει.
slipknot Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Ναι όμως γιατί του πήγαιναν όλα γαμάτα! το δίδαγμα είναι οτι πρεπει να εχουμε ups + downs. ε εμεις που χουμε ολο downs, ελπίζουμε οτι οπου να ναι θα ρθεί και το καλό. Κι αν δεν υπάρχουν ups στην πραγματικότητα; Μπορεί απλά να συνηθίζεις τα downs έως ώτου το επόμενο να σου φαίνεται λιγότερο downy και απλά να συμβιβάζεσαι. Σύνδρομο down.
Toufas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Και φυσικά την μέρα που θα ξεκινήσω νωρίς δεν θα έχει καθόλου κίνηση... Επίσης είναι γνωστό πως καλά πράγματα συμβαίνουν σε όσους περιμένουν, αλλα όσο περιμένεις τα standards σου πέφτουν για το τι είναι καλο. Είναι μια απέναντι μου τώρα με μια φίλη της και μιλάνε, αυτή είναι άρρωστη και φυσάει την μύτη της και λέει oh it's disgusting it's disgusting. Ίσως το λέει για μένα....HEY LADY!
ANHLIKOS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά παίζει να πονέσει.. Το μονο που με καθησυχάζει ειναι, πως η περήφανη Κρήτη πέφτει μακρια ακόμα
-nick- Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Καλημερα με γκοα τρανς υστερα απο καιροοοο Sounds good as always http://www.youtube.com/watch?v=DWWfoKnltg4
MsquitoPrincess Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Γιατι αγναντεύει τα κωλαρακια μας αυτη? Έχουν γνώση οι κώνωπες. Α και μπάη δε γουέη, τον είδα τον δικό σου στο σχετικό θρεντ. Εύγε. Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά παίζει να πονέσει.. Χουχου! Το μονο που με καθησυχάζει ειναι, πως η περήφανη Κρήτη πέφτει μακρια ακόμα Ναι καλά.
Toufas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Και φυσικά τώρα στην αναμονή θυμήθηκα πόσο τσαντισμενος είμαι. Ναι, αν δεν παραπονιεμαι, δεν έχω κάτι να πω. Τα 30 είναι πολύ νωρίς για να πάω σε οίκο ευγηριας?
freedubus Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Και φυσικά τώρα στην αναμονή θυμήθηκα πόσο τσαντισμενος είμαι. Ναι, αν δεν παραπονιεμαι, δεν έχω κάτι να πω. Τα 30 είναι πολύ νωρίς για να πάω σε οίκο ευγηριας? Αν ήταν θέμα τσαντίλας και γκρίνιας τότε εγώ θα έπρεπε να έχω γεννηθεί σε οίκο ευγηρίας και όχι σε μαιευτήριο.
Dark_son20 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 λείπανε όλοι από το γραφείο σήμερα και είπα να καπνίσω μέσα... και τώρα πριν φύγω πρέπει να αεριστεί λίγο ο χώρος... τον έχω δαγκώσει!!!!
Toufas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Γκρίνιαξα σήμερα για το θέμα που με έχει κάνει full στην μαυρίλα? Well let me, 1 βδομάδα απο τότε που έστειλα mail ζητώντας εξηγήσεις, και 12μερες απο το τελευταίο μήνυμα που πήρα λέγοντας μου ότι θα μιλούσαμε το προπροηγούμενο Σάββατο. Νιώθω γαματα
MsquitoPrincess Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Ρε στα παπάργια σου ρε. Πώς το λένε. Στην τούφα σου.
freedubus Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 1 βδομάδα απο τότε που έστειλα mail ζητώντας εξηγήσεις, και 12μερες απο το τελευταίο μήνυμα που πήρα λέγοντας μου ότι θα μιλούσαμε το προπροηγούμενο Σάββατο. Ω προσβόλααα. Ω τι σού 'κανεεεεε. Ο αντρικός εγωισμός (αν έχεις καθόλου) απαιτεί ξεπλήρωμα είτε με αίμα ή με σπέρμα. Το "στα παπάρια σου" δεν υπάρχει ως επιλογή δεδομένου του οτι ήδη έχεις ξεφτιλιστεί αρκετά.
Toufas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Να πω την αλήθεια αναρωτιέμαι πως και δεν έχω ρίξει καντήλι ακόμα. Στα παπαρια μου σαφώς και δεν είναι... Πρέπει να σταματήσω να συμπεριφερομαι όπως θα θέλα να μου φερθουν και να φερομαι όπως αξίζει στον καθένα...
MsquitoPrincess Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Επειδή νοιάζεσαι, δε σημαίνει ότι ο άλλος θέλει να νοιαστείς. Και αν δεν θέλει, θα γίνεσαι φορτικός, και τόσο πιο πολύ θα σε γράφει ο άλλος και τόσο πιο πολύ θα εκνευρίζεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις