Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Α να χαθείτε ρε.

Εσείς οι δυο αποπάνω.

Χρωστάτε από ένα καφέ.

Άννα αύριο 11-12? Η μετά τις 8.

Όντως :mellow:

Αν θες ψήσου για νεξτ γουικ, γιατί δις γουικ, ούτε καν... :cry:

Δημοσ.

3 μέρες κλειστά το πανεπιστήμιο......Τόσο πολύ φοβούνται παρ όλη την κατάργηση του ασύλου; Εντάξει όταν ήμουν στην ΝΟΠΕ, το καταλάβαινα το 3ήμερο λουκέτο λόγω και του ρόλου της σχολής στα γεγονότα του Πολυτεχνείου και της περιοχής που βρίσκεται. Αλλά τώρα 3 μέρες το ΠΑΠΕΙ κλειστό, ε ζαμέ :mad:!!!!!

Δημοσ.

Αν ήσουν μεταπτυχιακός όμως και ήξερες πως η αναπλήρωση θα γίνει στις κυλιόμενες αργίες των ερχόμενων εβδομάδων, στις οποίες έχεις προγραμματίσει δραστηριότητες, σίγουρα δεν θα σου άρεσε το τριήμερο........

Δημοσ.

Οι λινουξαδες είναι Ταλιμπάν, βάρβαροι, κολλημενοι, φανατικοί, θα μας σφαξουν όλους αν έρθουν ποτέ στην εξουσία...

Δημοσ.

Αν ήσουν μεταπτυχιακός όμως και ήξερες πως η αναπλήρωση θα γίνει στις κυλιόμενες αργίες των ερχόμενων εβδομάδων, στις οποίες έχεις προγραμματίσει δραστηριότητες, σίγουρα δεν θα σου άρεσε το τριήμερο........

Σωστό και αυτό, δεν το χα σκεφτεί έτσι.

Δημοσ.

Α πες το ετσι οτι θα χασεις το σκι ...

Δημοσ.

Είμαι στο περίμενε και κάθομαι στον καναπέ.

Έχω στα χέρια μου την μαλακία του rubic.

Μα την Μπαναγία, αρχίζω να πιστεύω ότι δεν λύνεται και ότι η όλη φάση είναι ένα κακόγουστο hoax.

Δημοσ.

Είμαι στο περίμενε και κάθομαι στον καναπέ.

Έχω στα χέρια μου την μαλακία του rubic.

Μα την Μπαναγία, αρχίζω να πιστεύω ότι δεν λύνεται και ότι η όλη φάση είναι ένα κακόγουστο hoax.

:P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...