black_widow Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 ναι ρε μλκ παντελγουφ, αν εισαι εσυ forever alone εγω να πεσω απο το μπαλκονι τοτε(ς) Τον έδωσες στεγνά
Pantelwolf Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Α να χαθείτε ρε. Εσείς οι δυο αποπάνω. Χρωστάτε από ένα καφέ. Άννα αύριο 11-12? Η μετά τις 8.
Traumatias Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Α να χαθείτε ρε. Εσείς οι δυο αποπάνω. Χρωστάτε από ένα καφέ. Άννα αύριο 11-12? Η μετά τις 8. Όντως Αν θες ψήσου για νεξτ γουικ, γιατί δις γουικ, ούτε καν...
chill Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 3 μέρες κλειστά το πανεπιστήμιο......Τόσο πολύ φοβούνται παρ όλη την κατάργηση του ασύλου; Εντάξει όταν ήμουν στην ΝΟΠΕ, το καταλάβαινα το 3ήμερο λουκέτο λόγω και του ρόλου της σχολής στα γεγονότα του Πολυτεχνείου και της περιοχής που βρίσκεται. Αλλά τώρα 3 μέρες το ΠΑΠΕΙ κλειστό, ε ζαμέ !!!!!
bnvdarklord Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Εμενα δεν με χαλασε ιδιαίτερα που ειναι το ΠΑΠΕΙ κλειστο απο αυριο.
chill Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Αν ήσουν μεταπτυχιακός όμως και ήξερες πως η αναπλήρωση θα γίνει στις κυλιόμενες αργίες των ερχόμενων εβδομάδων, στις οποίες έχεις προγραμματίσει δραστηριότητες, σίγουρα δεν θα σου άρεσε το τριήμερο........
Chrisxxx Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Οι λινουξαδες είναι Ταλιμπάν, βάρβαροι, κολλημενοι, φανατικοί, θα μας σφαξουν όλους αν έρθουν ποτέ στην εξουσία...
Pantelwolf Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Οι λινουξαδες είναι Ταλιμπάν, βάρβαροι, κολλημενοι, φανατικοί, θα μας σφαξουν όλους αν έρθουν ποτέ στην εξουσία...
bnvdarklord Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Αν ήσουν μεταπτυχιακός όμως και ήξερες πως η αναπλήρωση θα γίνει στις κυλιόμενες αργίες των ερχόμενων εβδομάδων, στις οποίες έχεις προγραμματίσει δραστηριότητες, σίγουρα δεν θα σου άρεσε το τριήμερο........ Σωστό και αυτό, δεν το χα σκεφτεί έτσι.
-nick- Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Αν ήσουν μεταπτυχιακός όμως και ήξερες πως η αναπλήρωση θα γίνει στις κυλιόμενες αργίες των ερχόμενων εβδομάδων, στις οποίες έχεις προγραμματίσει δραστηριότητες, σίγουρα δεν θα σου άρεσε το τριήμερο........ Α πες το ετσι οτι θα χασεις το σκι ...
caution Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Είμαι στο περίμενε και κάθομαι στον καναπέ. Έχω στα χέρια μου την μαλακία του rubic. Μα την Μπαναγία, αρχίζω να πιστεύω ότι δεν λύνεται και ότι η όλη φάση είναι ένα κακόγουστο hoax.
status Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Είμαι στο περίμενε και κάθομαι στον καναπέ. Έχω στα χέρια μου την μαλακία του rubic. Μα την Μπαναγία, αρχίζω να πιστεύω ότι δεν λύνεται και ότι η όλη φάση είναι ένα κακόγουστο hoax. http://www.chessandpoker.com/rubiks-cube-solution.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις