nicoc89 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Γιατί; Στην πεδιάδα σνομπάρεις; Αν υπάρχει τεμάχιο ναι, αλλιώς ξέχνα το. οχι δν σνομπάρω , απλά οτι υπάρχει ειναι βουνό μεριά μακριά απο αδιάκριτα βλέμματα
Liverpool89 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Και γω μια απο τα ιδια.. Μηχανολος Μηχανικος τελειωσα αλλα τιποτα.. Ο πατερας μου μου ειπε πανε πρωτα στρατο ξεμπερδεψε και μετακυνηγατο ..Τωρα οτι και να κανεις θα εχεις το προβλημα του στρατου...
status Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 οχι δν σνομπάρω , απλά οτι υπάρχει ειναι βουνό μεριά μακριά απο αδιάκριτα βλέμματα Νομίζω ότι άνω των 4 στρεμμάτων επιδοτήσε και μπορείς να γραφτείς στον ΟΓΑ. (θέλω το νάτουραλ κιμπορντ μου πίσω, δε μπορώ χωρίς αυτό! Σνιφ και λιγμ μαζί) 1
nicoc89 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Και γω μια απο τα ιδια.. Μηχανολος Μηχανικος τελειωσα αλλα τιποτα.. Ο πατερας μου μου ειπε πανε πρωτα στρατο ξεμπερδεψε και μετακυνηγατο ..Τωρα οτι και να κανεις θα εχεις το προβλημα του στρατου... δύσκολα τα πράγματα, για κάτι μόνιμο δεν το κόβω ουτε σε παραμύθι (οχι οτι με έκαιγε κιολας) αλλα και αυτοί που έχουν το μόνιμο θα το χάσουν σύντομα . Νομίζω ότι άνω των 4 στρεμμάτων επιδοτήσε και μπορείς να γραφτείς στον ΟΓΑ. (θέλω το νάτουραλ κιμπορντ μου πίσω, δε μπορώ χωρίς αυτό! Σνιφ και λιγμ μαζί) θα το κοιτάξω μετά τν στρατό υπάρχουν και υποδομές (σπίτι δίπλα στα χωράφια)
Liverpool89 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Τελειωσε και στον αλφα το αγροτης μονος ψαχνει... Να σε βλεπαμε στην τηλεοραση...
status Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 θα το κοιτάξω μετά τν στρατό υπάρχουν και υποδομές (σπίτι δίπλα στα χωράφια) Καλή φάση, αλίμονο σε εμάς που δεν έχουμε χωράφια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 2 new admins? η 29Φ πλησιάζει?!
status Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 2 new admins? η 29Φ πλησιάζει?! Πέρασε, σε 4 χρονάκια πάλι.
nicoc89 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Τελειωσε και στον αλφα το αγροτης μονος ψαχνει... Να σε βλεπαμε στην τηλεοραση... το θέμα δεν το έχω στο να βγάλω γκόμενα (έχω το look) αλλα να βγάλω λεφτά (δεν έχω τον τρόπο) Καλή φάση, αλίμονο σε εμάς που δεν έχουμε χωράφια. άραξε , ποτέ δεν ξέρεις ,το 2012 πλησιάζει , ενας κατακλυσμός θα μας σώσει απο τα προβλήματα μας
status Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 το θέμα δεν το έχω στο να βγάλω γκόμενα (έχω το look) αλλα να βγάλω λεφτά (δεν έχω τον τρόπο) άραξε , ποτέ δεν ξέρεις ,το 2012 πλησιάζει , ενας κατακλυσμός θα μας σώσει απο τα προβλήματα μας Κοίτα, αν δεν πουλάς τουλάχιστον θα έχεις ένα πιάτο φαγητό να φας, με αυτό το σκεπτικό το λέω, επίσης το αγώι ξυπνάει τον αγωγιάτη.
brickman Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 αλλα να βγάλω λεφτά (δεν έχω τον τρόπο) Mαφια. Παντα σε βγαζει απο την δυσκολη κατασταση.....
athlios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Σε 3-4 ωρες μαξ, πρεπει να οδηγησω ~150km. Πεφτω για υπνο η το παω μονοκομματο? Ψαχνω να βρω κατι να περασω την ωρα μου αλλα @@.
viper2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 αναρωτιεμαι απο ποτε η διεθνης διοικητικη εγινε MBA... μερες
Προτεινόμενες αναρτήσεις