Προς το περιεχόμενο

Πριζα δικτυου (ethernet plug) και ασυρματο ιντερνετ

BladeRunner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εν συντομια.

3 οροφο σπιτι με εσωτερικα περασμενο καλωδιο δικτυου που καταληγει σε πριζες ethernet.

το router βρισκεται στον 3 οροφο,εκει συνδεεται με το τηλεφωνο,απο εκει ξεκιναει η παροχη ιντερνετ.

στον πρωτο οροφο υπαρχει μονο μια πριζα ethernet που ερχεται το ιντερνετ.

για να μην εχω 10 μετρα καλωδιο στο σπιτι,τι κανω?

στην πριζα συνδεω ενα ασυρματο modem? router? και μετα τι ρυθμισεις πρεπει να κανω?

τι πρεπει να φτιαξω? bridge,access point? δεν ξερω απο δικτυο πολλα.για να εχω ασυρματο σε ολο το σπιτι στο πρωτο οροφο και να μην τραβαω καλωδια.

ευχαριστω

Δημοσ.

Εν συντομια.

3 οροφο σπιτι με εσωτερικα περασμενο καλωδιο δικτυου που καταληγει σε πριζες ethernet.

το router βρισκεται στον 3 οροφο,εκει συνδεεται με το τηλεφωνο,απο εκει ξεκιναει η παροχη ιντερνετ.

στον πρωτο οροφο υπαρχει μονο μια πριζα ethernet που ερχεται το ιντερνετ.

για να μην εχω 10 μετρα καλωδιο στο σπιτι,τι κανω?

στην πριζα συνδεω ενα ασυρματο modem? router? και μετα τι ρυθμισεις πρεπει να κανω?

τι πρεπει να φτιαξω? bridge,access point? δεν ξερω απο δικτυο πολλα.για να εχω ασυρματο σε ολο το σπιτι στο πρωτο οροφο και να μην τραβαω καλωδια.

ευχαριστω

Υπάρχει μετατροπέας από Ethernet σε wi_fi > http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615038

Δημοσ.

Υπάρχει μετατροπέας από Ethernet σε wi_fi > http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615038

σε ευχαριστω.με μπερδευει λιγο αυτο που λεει για την καρτα δικτυου.

δηλαδη με το που το χωνω στην ethernet πριζα αυτο,μπαινω στο web interface του,βαζω εναν κωδικο ασυρματου και τελος?

σιγουρα?

Δημοσ.

ETHERNET BRIDGE ειναι σίγουρα αυτο που χρειάζεσαι .. επειδή με το συγκεκριμένο δεν είχαμε ποτε "επαφή" και επειδή έβαλες την αμφιβολία μέσα μου τώρα, ρίξε ενα τηλεφωνακι και θα σου πουν ακριβός.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...