Προς το περιεχόμενο

Toshiba AC100-10G

touristas1985

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα...ψαχνοντας για πολυ φθηνο netbook καθως τo laptop μου αργοσβηνει και δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να παρω τωρα κατι καλο επεσε στα χερια μου ενα Toshiba AC100-10G τα οποια πωλουνται στα 199 ευρω.Συγκριτικα με τα κοινα Netbook φαινεται απιστευτα πιο ποιοτικο. Το θεμα ειναι οτι το εξης Netbook εχει λειτουργικο Android!!!...και ερωτω τωρα εγω!Αξιζει σαν αγορα για καποιον που θελει σερφαρισμα msn ταινιες και απλες εργασιες?

Δημοσ.

Αν μπορεις δωσε κατι παραπανω και παρε νετμπουκ με αναλυση

1366x768.

Με τις κατωτερες αναλυσεις που κυκλοφορουν, ειναι πολυ κουραστικα για τα ματια.

Δημοσ.

Δεν είναι netbook. Είναι ένα tablet χωρίς touch αλλά με πληκτρολόγιο το οποίο είναι σχεδόν άχρηστο στα περισσότερη χρήση του μηχανήματος. Το λειτουργικό του έχει σχεδιαστεί με την λογική του ελέγχου μέσω touch και η έλλειψη του φαίνεται αμέσως.

Το μηχανάκι είναι πολύ καλό σαν κατασκευή αλλά κακή αγορά παρά την χαμηλή τιμή του.

Δημοσ.

Επειδή πιστεύω αυτό είναι το βασικό σου ερώτημα > .και ερωτω τωρα εγω!Αξιζει σαν αγορα για καποιον που θελει σερφαρισμα msn ταινιες και απλες εργασιες? < γι'αυτο σου έδωσα να δεις εκείνο το λινκ.

Τώρα στο καινούριο σου.. Όχι τα μηχανάκια με Android είναι το επόμενο βήμα κάποιου που το προηγούμενο του ήταν από το Jumbo..

Εσύ που είχες λαπτοπ κατά την γνώμη μου χρειάζεσαι κάτι με αυτά τα χρήματα (ίσως κ λίγο παραπάνω)κ ανανεωμένο.. (λινκ)

Δημοσ.

θα το μετανιωσεις και ειναι κριμα. συο eshop εχει καποιο ασους με 11 ή 12 οθονη πολυ φθηνο με win7

δεν ριχνεις καμια μαυια εκει;

επισης αν θες ταινιες hd οι επεξεργαστεα των netbook δεν ειναι κ οτι καλυτερο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα...ψαχνοντας για πολυ φθηνο netbook καθως τo laptop μου αργοσβηνει και δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να παρω τωρα κατι καλο επεσε στα χερια μου ενα Toshiba AC100-10G τα οποια πωλουνται στα 199 ευρω.Συγκριτικα με τα κοινα Netbook φαινεται απιστευτα πιο ποιοτικο. Το θεμα ειναι οτι το εξης Netbook εχει λειτουργικο Android!!!...και ερωτω τωρα εγω!Αξιζει σαν αγορα για καποιον που θελει σερφαρισμα msn ταινιες και απλες εργασιες?

Καλημέρα,

Δεν μπορώ να πω αν γενικά αξίζει ένα netbook με Android, μπορώ όμως να πω ότι το συγκεκριμένο smartbook, το οποίο αγόρασα στα 299 ευρώ, ΔΕΝ αξίζει.

1) Δεν έχει πρόσβαση στο Android market αλλά σε ένα φτωχότατο market της Toshiba και σε ένα άλλο που δε θυμάμαι καν το όνομά του και δεν είχε τίποτε ενδιαφέρον.

2)Παρ' όλο που το γνωστό αυτοκόλλητο λέει ότι προορίζεται για Ελλάδα, δεν μπορείς να γράψεις ΣΩΣΤΑ ελληνικά, γιατί δεν μπορείς να βάλεις τόνους. Μπορεί στο chat ή σε ένα προσωπικό mail αυτό να μην είναι είναι ιδιαίτερα σοβαρό, αλλά εάν θέλεις να απαντήσεις σε ένα επείγον, επαγγελματικό e-mail (εγώ αγόρασα το συγκεκριμένο μηχανάκι για καθαρά επαγγελματικούς λόγους), είναι... κάπως. Έχω ενημερώσει την Ideal εδώ και μήνες, αλλά η μόνη απάντηση που έχω πάρει, είναι ότι έχουν στείλει το πρόβλημα στην Toshiba στη Γερμανία προς επίλυση.

Κατά τα άλλα, πάντως, η κατασκευή του, εάν και σκέτο πλαστικό, είναι όντως καλή (όχι όμως συγκλονιστικά καλύτερη από οποιοδήποτε άλλο "μικρό" έχει περάσει από τα χέρια μου) και το πληκτρολόγιό του εντυπωσιακά εργονομικό για τις μικρές του διαστάσεις.

Το laptop σου δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να το αντικαταστήσεις με το AC100.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...