pavlinda Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 μου μπηγει τα νυχια της σαλιωνοντας το χερι μου σαν να βυζαινει. το κανει συνεχεια και ποναω πολυ. η αλλη μου γατα δεν το κανει.ειναι 7 χρονων γομαρα!
Haldol Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Ντάξει, εμείς τι να κάνουμε; Να 'ρθουμε να τη θυλάσουμε; Μάλλον παίζει. Κόψτης το, μη την αφήνεις.
pavlinda Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 εχει τυχει και σε κανεναν αλλο? δειχνει να γουσταρει πολυ παντως.τρωει φαπες οταν το κανει αλλα δεν καταλαβαινει.
ntinos19 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 βάλε τίποτα περίεργο στα δάχτυλα, λεμόνι η κάτι που να μη το συμπαθεί καθόλου και άστη να κάνει ότι θέλει, μετά απο καιρό θα σταματήσει και όταν δεις να απομακρύνετε να τις δίνεις κανένα μεζέ μήπως και στρώσει.
pavlinda Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 σωστα δεν το σκεφτηκα. θα βαζω οινοπνευμα που της βρωμαει κι εντονα.εχει κοκκινισει το χερι μου τωρα.
tsifotis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 απο περιεργια στο οφτοπικ-θρεντ τι μηνυματα παιζουνε; Φταρνιστηκε ο γειτονας απεναντι κριμα που δεν τ ανοιγω... οντοπικ: (δεν μπορω να συνεισφερω στην κουβεντα)
Aplostra Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 βάζει και δοντι ε; ρε την ...ανα... Ποοος ξερει τι βλέπει εκει πέρα και μιμείται...
slipknot Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Ποοος ξερει τι βλέπει εκει πέρα και μιμείται...
ultralisk Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 κόψε της τα νύχια ή κάνε της το ίδιο και εσύ
panosno1com Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 πως γινεται καποια topics να γυρνανε στο σεξουαλικο ή στα σεξουαλικα υπονουμενα δε μπορω να καταλαβω!!!
Lucifer Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 "Γράψε ότι υπάρχει ένα προϊόν που είναι για να κόβουν τα παιδιά την πιπίλα. Δίνει άσχημη γεύση στα δάχτυλα".
Aplostra Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 πως γινεται καποια topics να γυρνανε στο σεξουαλικο ή στα σεξουαλικα υπονουμενα δε μπορω να καταλαβω!!! Εσένα η γατα βλέπω ειναι μπουκωμένη ε;... Δίχως ανάσα που λένε;
pavlinda Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 ναι το αναφερω επειδη μου φαινεται περιεργο. εσας σας εχει τυχει κατι τετοιο?
Lucifer Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Εγώ αλείφω το μιντζιφρόνγκο μου με το λάδι απ' τις σαρδελοκονσέρβες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.