Προς το περιεχόμενο

Airport express

vanvan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ψάξει αρκετά αλλα δεν έχω βρει κάποια ακριβή απάντηση. Θελω νακουω ασυρματα την μουσικη που εχω στο itunes στο iPad , η αυτη που ακούω απο το 4shared, το radio κλπ. σε κάποιο docking station χρησιμοποιοντας το airport express. Το iPad θα επικοινωνει ασυρματα με το airport express αλλα Το airport express θα πρέπει να συνδεθεί με καλώδιο στο modem η μπορεί με wireless ? το airport express περιορίζεται στα τραγούδια του itunes μόνο?

Δημοσ.

Έχω ψάξει αρκετά αλλα δεν έχω βρει κάποια ακριβή απάντηση. Θελω νακουω ασυρματα την μουσικη που εχω στο itunes στο iPad , η αυτη που ακούω απο το 4shared, το radio κλπ. σε κάποιο docking station χρησιμοποιοντας το airport express. Το iPad θα επικοινωνει ασυρματα με το airport express αλλα Το airport express θα πρέπει να συνδεθεί με καλώδιο στο modem η μπορεί με wireless ? το airport express περιορίζεται στα τραγούδια του itunes μόνο?

To airport express κάνει ασύρματη σύνδεση με το ασύρματο modem-router και το iPad το βλέπει και απο άλλες εφαρμογές πέρα από iTunes.

Στο αρχικό σεταρισμα ίσως χρειαστεί σύνδεση με καλώδιο Ethernet.Eπισης το airport express μπορει να φτιάξει δικο του ασύρματο δίκτυο ανεξάρτητο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...