Προς το περιεχόμενο

youtube 2 mkv

alexcool

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια επειδη μερικα βιντεακια που υποτηθεται οτι ειναι σε HD στο γιουτουμπ απλος δεν βλεπονται σε μορφη mp4 high quality και καλα που τα κατεβαζω με το γνωστο προγραματακι,υπαρχει κανενα παρομοιο που να τα κατεβαζει και να τα μετατρεπει συνχρονος σε μορφη mkv? οπως τις HD ταινιες? η τελος παντον μπορω εγω να κανω κατι για να βελτιωθει η ποιοτητα τους οταν τα βλεπω στην μεγαλη τηλεωραση?

Θενκ γιου!

Δημοσ.

Τα mkv δεν είναι καλή ποιότητα απλά επειδή είναι mkv,και τα βιντεάκια από το youtube αν δεν έχουν καλή ποιότητα δεν μπορείς να τα κάνεις τίποτα για να καλυτερέψουν,το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ψάξεις για καλύτερες εκδώσεις τους.

Δημοσ.

δεν βλεπονται σε μορφη mp4 high quality και καλα που τα κατεβαζω με το γνωστο προγραματακι

Ποιο εννοείς; Υπάρχουν ένα σωρό. Άλλα κατεβάζουν απευθείας τα video του YouTube χωρίς να τα περνάνε από reencoding οπότε η ποιότητα των video παραμένει η ίδια με αυτήν που βλέπεις στο YouTube και άλλα εφαρμόζουν reencoding, οπότε αναπόφευκτα η ποιότητα υποβαθμίζεται άσχετα αν σου τα βγάζουν σε MKV, MP4, AVI ή οτιδήποτε άλλο.

Να προτιμάς τα προγράμματα της πρώτης κατηγορίας, όχι της δεύτερης. Eκτός αν έχεις κάποιον πολύ συγκεκριμένο λόγο για το αντίθετο, π.χ. θέλεις να παίξεις τα video σε κάποιο DVD player που υποστηρίζει μόνο AVI με video τύπου MPEG-4 ASP.

Δημοσ.

Εγώ κατεβάζω από yt με το video download helper για firefox.

Όταν υπάρχει έκδοση hd μου δίνει επιλογή για κατέβασμα σε 720p και κατεβαίνουν σε μορφή mp4. Ακόμα και έτσι όμως, το bitrate είναι χαμηλότερο από τα bd με την άψογη εικόνα. Αν ήταν τόσο ψηλό δεν υπήρχε περίπτωση να παίξει live streaming.

Η μετατροπή σε mkv όπως είπε ο parsifal δεν σημαίνει αναβάθμιση ποιότητας, απλά άλλο container με το ίδιο βίντεο και ήχο (άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς!)

Πάντως ότι ποιότητα βλέπεις στο yt την ίδια θα πάρεις. Καλύτερη δεν γίνεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...