Προς το περιεχόμενο

Δεν φορτώνουν εικόνες. Αλλαγη ρουτερ;

Aragorn Elessar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαρκως δεν μου εμφανιζονται εικονες απο την google. Ειτε στο google plus είτε στο youtube δεν βλεπω τα thumbnails. Για να είμαι πιο ακριβής "μια τα βλεπω, και μία όχι". Κάνει 10 ώρες να συνδεθεί πλήρως στο site με αποτελεσμα να εχει πολλες broken images. Αλλες φορες ομως, το φορτωνει απροβληματιστα. Αλλες παλι φορες, δεν φορτωνει καμια εικονα (ολες broken).

Όταν μπαίνω με τον proxy της forthnet ( proxy.forthnet.gr:8080) τότε τα βλέπω όλα κανονικά χωρίς πρόβλημα (τουλαχιστον τις περισσοτερες φορές), αλλά το youtube μου φορτωνει σαν χελώνα.

Όταν μπαινω χωρις proxy (δηλαδη directly) το youtube φορτωνει σφαίρα, αλλα δεν βλεπω τις μισές εικονες-thumbnails.

Ειδικά στο google plus ειναι σαν να διαβαζω χαλασμενη σελιδα. Το προβλημα αυτο το εχω εδω και αρκετό καιρό, αλλά πλέον εχω βαρεθει και θελω να το φτιαξω.

browser: IE, Firefox, Chrome ... τα ιδια σε όλους. Δεν παιζει προβλημα cache, temporariry files γιατι το κανει σε όλα τα PC σε διαφορετικα λειτουργικα συστηματα(τεσταρισμενο με windows, mac, linux). Τωρα πχ ειμαι σε red hat 6.

Λετε να φταιει ο ρουτερ μου; Ειναι ενας Philips που ειχε ερθει μαζι με το connex (πριν 5 χρονια). Τώρα πλεον ο ISP μου ειναι Forthnet, αλλα δεν εχω το Thomson για να δοκιμασω.

Πληροφοριες για την συνδεση μου:

Link type: Interleaved Path

Up Stream: 1020 Kbps

Down Stream: 19504 Kbps

Noise Margin

Up: 11 dB

Down: 6 dB

Attenuation

Up: 8 dB

Down: 18 dB

Ακουω τι σκεψεις σας:)

Δημοσ.

α.αλλο ρουτερ εφοσον λες οτι το κανει και σε αλλα Pc.

β.αν δεν παιξει τοτε ζητα να σου βαλουν 8αρι profile που δεν φταιει αυτο.

γ.κατι αλλο που μπορει να φταιει πριν αλλαξεις ρουτερ ειναι.

βαλε το ρουτερ σε pppoe/llc αν ειναι Pppoa/vcmux η το αναποδο να δεις αν θα αλλαξει κατι.αν το Mtu ειναι 1500 καντο 1492 αν και λογικα 1500 ειναι στο Pppoa και 1492 παει αυτοματα στο pppoe.αν βαλεις pppoe και δεν γινει 1492 και εχεις το ιδιο προβλημα τοτε βαλτο 1492.δοκιμασε αλλο firmware στο Philips/

δ.γιατι δεν εχεις το Thomson που ειναι πολυ καλυτερο απο το Philips?

εχεις πολυ καλη γραμμη για να φταιει κατι αλλο.

Δημοσ.

γιατι ημουν μικρος και δεν ηξερα και το πουλησα το thomson 30 ευρω σε εναν φιλο που τωρα ειναι Ξανθη .

Δοκιμασα και με PPPoA και με PPPoE δινοντας τις τιμες που μου ειπες και δεν αλλαξε κατι. Δυστυχως firmware εχω αλλαξει παλαιοτερα και τωρα δεν βρισκω πλεον για το συγκεκριμενο, δεν το εχουν πουθενα, εκτος απο ενα σιτε οπου εχουν μονο την εκδοση firmware που εχω και εγω.

Δημοσ.

τοτε βρες ενα ρουτερ δανεικο για αρχη απο κανα φιλο να δεις τι γινεται αφου με αλλο pc εχεις το ιδιο θεμα.αν και με αλλο ρουτερ εχεις θεμα τοτε οκ τηλ στην forthnet για ελεγχο γραμμης κανα Lock Unlock κανα αλλο Profile απλα το θεωρω λιγο δυσκολο να φταιει αυτο.

Δημοσ.

Πηρα το vigor και ολα μια χαρα. Μετα δοκιμασα να το φλασαρω και το εκαψα :P Παμε για RMA τωρα.

btw το vigor κλειδωνε στα 18, ενω το Phlips στα 19.

Δημοσ.

Πηρα το vigor και ολα μια χαρα. Μετα δοκιμασα να το φλασαρω και το εκαψα :P Παμε για RMA τωρα.

btw το vigor κλειδωνε στα 18, ενω το Phlips στα 19.

δυσκολο να το εκαψες οπως σου ειπα και στο αλλο Post.οτι το ενα ρουτερ κλειδωνει πιο πολυ απο το αλλο ειναι λογικο λογο διαφορετικου chipset.αυτο δεν κατατασει οτι το vigor ειναι πιο κακο επειδη συγχρονιζει πιο χαμηλα.συν οτι δεν το δοκιμασες με αλλο firmware για να δεις τι γινεται και ποσο θα συγχρονισει.αλλα ακομα και λιγοτερο να συγχρονισει θα ειναι πιο σταθερο και γενικα θα διαχειριζεται τα παντα καλυτερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...