egw_eimai_re Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Μα εγω γραφω τα συμφέροντα τις χώρας μας σε 30 χρόνια δεν ξέρουμε αν θα υπάρχουμε. 4 πράγματα ας κάνουν για να σωθούμε Νομιμοποίηση κάνναβης (έσοδα και τουρισμός) Αύξηση πορνείας (έσοδα & τουρισμός) Μείωση φπα (έσοδα) green power (Εσοδα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Η Ελλάδα έχει πολλά περισσότερα αξιοθέατα να προωθήσει όσον αφορά τον τουρισμό. Η μαριχουάνα και η πορνεία δεν θα προσθέσουν τίποτα διαφορετικό, ίσως μάλιστα να μειώσουν και τον ήδη υπάρχων τουρισμό. Άλλωστε, αν θέλει κάποιος μπορεί να πάει σε διάφορες χώρες των βαλκανίων και να αγοράσει κυριολεκτικά γυναίκα με 100 ευρώ. Ούτε η πράσινη ανάπτυξη έχει και τόσο χρήμα, μόνο συμπληρωματικά θα βοηθήσει. Χρήμα υπάρχει σε φυσ. αέριο, πετρέλαιο και λοιπές πηγές ενέργειας. Οσον αφορά την μείωση φπα και φορολογίας συμφωνώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Μα εγω γραφω τα συμφέροντα τις χώρας μας σε 30 χρόνια δεν ξέρουμε αν θα υπάρχουμε. 4 πράγματα ας κάνουν για να σωθούμε Νομιμοποίηση κάνναβης (έσοδα και τουρισμός) Αύξηση πορνείας (έσοδα & τουρισμός) Μείωση φπα (έσοδα) green power (Εσοδα) εγω λεω να κατσουμε να μας γαμησουνε για να εχουμε εσοδα και τουρισμο,μπας και καταφερουμε και παρουμε τιποτα καινουριο με 72 δοσεις και 217% επιτοκιο,οπως υποβρυχια που πανε σουζα,αρματα με κανονι αεροβολου και υβριδικα υπουργικα αυτοκινητα που εχουν πυρηνικο αντιδραστηρα και μπαταριες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QQTilt Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 με το τρίτο απλα γελαω. με το τεταρτο γελαω επισης γιατι ο βασικος παραγοντας για τα τροχαια στην Ελλαδα ειναι το αλκοολ και οποιοσδιποτε εχει μια μικρη σχεση (εστω καποιο δικο του ατομο) με το χορτο θα ξερει ηδη πως οταν πινεις χορτο οδηγας το πολυ με 30km/h :lol: :lol: Σε πιάνει φανάρι και όταν ξαναανάβει πράσινο νομίζεις πως έχει αλλάξει εποχή? Μπαίνεις στο ασανσέρ ν ανεβείς σπίτι και νομίζεις ότι ανεβαίνεις ουρανοξύστη? Πρεζόφουντα ftw.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 nicoc89 Με το 3ο απλα γελάς ο παράγοντας αγοράζω πιτσιρικάς 15-16 χρονών απο βαποράκι 25 ετων + δεν σε ενοχλεί καθόλου; Θεωρείς δηλαδή ποιο εύκολο κάποιος να παίσει στη πρέζα αν είναι νόμιμο το χασίς ή αν ειναι παράνομο και αγοράζει απο δω και απο κει; Με το 4ο δεν καταλαβαίνω γιατί γελάς; Χασικλήδες πανε με 30 ναι αλκοολικοί πάνε με 130 και όχι στην εθνική! Δεν καταλαβαίνω γιατί το παίρνεις χιουμοριστικά.. και το βαπορακι ειναι απαραιτιτα πρεζονι ? η ο πιτσιρικας θεωρειτε πρεζακι επιδι πινει χορτο ? γιατι ειπες οτι με την νομιμοπιοιση του χασις θα εχουμε "Λιγότερα πρεζόνια στους δρόμους" γιατι τα πρεζακια δεν εγιναν πρεζακια επιδι πηγαν να παρουν χορτο και τους ειπαν "ξερεις μαγκα δεν εχω αλλα εχω κατι καλιτερο να δοκιμασεις , παρε απο αυτο (οπως σε μια Ελληνικη ταινια που μου διαφευγει ο τιτλος) γιατι πλεον ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΕΖΑ. Σε αυτό σαφώς και έχει δίκιο αλλά όσο μπουρδέλο και να είναι ενα κράτος οι γονείς ας δώσουν τις αρχές που πρέπει. αρα δεν είναι λόγος για να μη νομιμοποιηθεί. δηλαδη ο 15χρονος που πινει χορτο δεν εχει αρχες? ο 15χρονος που παιζει απο το πρωι μεχρι το βραδι στο pc και τρωει σαβουρες και καταλιγει παχυσαρκος με προβληματα υγειας (μεγαλο ποσοστο στην χωρα μας) εχει αρχες? γιατι και αυτος κακο στον εαυτο του κανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanc Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=M6MGVpl5ux8 Με αυτα που διαβαζω το θυμηθηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=M6MGVpl5ux8 Με αυτα που διαβαζω το θυμηθηκα. οι περισσοτεροι νομιζουν πως ζουν σε εκεινη την εποχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
egw_eimai_re Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 και το βαπορακι ειναι απαραιτιτα πρεζονι ? η ο πιτσιρικας θεωρειτε πρεζακι επιδι πινει χορτο ? γιατι ειπες οτι με την νομιμοπιοιση του χασις θα εχουμε "Λιγότερα πρεζόνια στους δρόμους" γιατι τα πρεζακια δεν εγιναν πρεζακια επιδι πηγαν να παρουν χορτο και τους ειπαν "ξερεις μαγκα δεν εχω αλλα εχω κατι καλιτερο να δοκιμασεις , παρε απο αυτο (οπως σε μια Ελληνικη ταινια που μου διαφευγει ο τιτλος) γιατι πλεον ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΕΖΑ. δηλαδη ο 15χρονος που πινει χορτο δεν εχει αρχες? ο 15χρονος που παιζει απο το πρωι μεχρι το βραδι στο pc και τρωει σαβουρες και καταλιγει παχυσαρκος με προβληματα υγειας (μεγαλο ποσοστο στην χωρα μας) εχει αρχες? γιατι και αυτος κακο στον εαυτο του κανει. Καλημερα. 1ον για τα πρεζάκια που λες. Πες μου πως καταντούν κάποιοι πρεζάκια; Εχω 2 παλιούς φίλους που έπλεξαν με πρέζα ο ένας χάθηκε ο αλλος έχει απεξαρτηθεί αλλα του έμειναν κουσούρια και οι 2 τους απο χόρτο ξεκίνησαν. Ο 15χρονος που πίνει χόρτο δεν εχει αρχές οπως και δεν έχει αρχές το καθε πιτσιρίκι που καίγεται μπροστά απο μια οθόνη pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 γιατί όταν η φούντα είναι παράνομη χρειάζεται για να την προμηθευτής να συναναστρέφεσαι με έμπορες του υποκόσμου και μην ξεχνάμε ότι παραμένουν έμπορες και ο καλός έμπορος πουλάει αυτό που θέλει αυτός στον πελάτη αν είναι να βγάζει παραπάνω φράγκα από σένα πασάροντας σου ζουζού θα το κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Καλημερα. 1ον για τα πρεζάκια που λες. Πες μου πως καταντούν κάποιοι πρεζάκια; Εχω 2 παλιούς φίλους που έπλεξαν με πρέζα ο ένας χάθηκε ο αλλος έχει απεξαρτηθεί αλλα του έμειναν κουσούρια και οι 2 τους απο χόρτο ξεκίνησαν. Ο 15χρονος που πίνει χόρτο δεν εχει αρχές οπως και δεν έχει αρχές το καθε πιτσιρίκι που καίγεται μπροστά απο μια οθόνη pc. Το οτι πρτιν την πρεζα εκαναν φουντα δεν συνεπαγεται σχεση αιτιου-αιτατιου Και πριν την φουντα ειχανε πιει μπυρα, αυτο σημαινει οτι η μπυρα οδηγει στο χορτο και μετεπεται στην πρεζα? ειανι λογικο λαθος κατι τετοιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Καλημερα. 1ον για τα πρεζάκια που λες. Πες μου πως καταντούν κάποιοι πρεζάκια; Εχω 2 παλιούς φίλους που έπλεξαν με πρέζα ο ένας χάθηκε ο αλλος έχει απεξαρτηθεί αλλα του έμειναν κουσούρια και οι 2 τους απο χόρτο ξεκίνησαν. Ο 15χρονος που πίνει χόρτο δεν εχει αρχές οπως και δεν έχει αρχές το καθε πιτσιρίκι που καίγεται μπροστά απο μια οθόνη pc. ενοειτε πως πρεζα ξεκινουν και ατομα που πινανε χορτο ομως δεν εχει σχεση το χορτο με το οτι ξεκινουν αλλα οτι ειναι ατομα θετικα προς τις ουσιες. Οι πιο πολλοι χρηστες πρεζας ξεκινισαν γιατι τους προτεινε μια γκομενα , ενας φιλος , καποιος απο την παρεα τελος παντον και οχι επιδι επιναν χορτο. Και στην τελικη , στην εποχη μας , που ολοι ξερουμε τα παντα γυρο απο την πρεζα , οποιος μπλεκει με αυτη ειναι αυτοκαταστροφικος και δεν θελει αλλο την ζωη του η εχει ψυχολογικα προβληματα , και χρειαζεται βοηθεια, γιατι ο μονος λογος που ξεκινας την πρεζα ειναι γιατι θες να πεθανεις , οχι για να ξεφυγεις που λενε , ουτε γιατι θες να φτιαχτεις , απλα για να πεθανεις, δεν ειμαστε 15 χρονια πισω ξερω γω που μπορουσαν να πουν δεν ηξερα. -- και το χορτο αν το παραχεσεις και πινεις 5 τσιγαρα την μερα θα σε καταστρεψει , ομως αν πινεις για διασκεδαση μια στο τοσο δεν εχεις προβλημα, οπως ακριβως και με το αλκοολ , αλλο να βγεις να πας για ποτο να διασκεδασεις και αλλο να καθεσε σπιτι σου καθε μερα ολη μερα να μπεκροπινεις. -- το χορτο θα πρεπει να γινει νομιμο ομως να απαγορευτει για ανηλικους και οταν τους πιανουν με χορτο να εχουν κυρωσεις οι γονεις τους . Απλα τα πραγματα. - ο 15χρονος που πινει χορτο , για να σου απαντησω σοβαρα , θελει κατακεφαλιες , γιατι το κανει μονο και μονο για μαγκια προς τους φιλους του και τις γκομενες , ουτε ο ιδιος ξερει γιατι πινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 ο 15χρονος που πινει χορτο , για να σου απαντησω σοβαρα , θελει κατακεφαλιες , γιατι το κανει μονο και μονο για μαγκια προς τους φιλους του και τις γκομενες , ουτε ο ιδιος ξερει γιατι πινει. Οχι απαραιτητα νικ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Οχι απαραιτητα νικ! δεν λεω για ολους , λεω για πολλους που εχω δει. Εγω με τον γιο μου που θα ηταν 15 θα επινα αλλα θα ηθελα να ξερω οτι ξερει γιατι πινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthony_88 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 εδω που τα λεμε παντως, το "ξερω γιατι πινω και δε μπορει κανεις να μου πει τιποτα" ειναι λιγο ο,τι να ναι σαν λογικη. Τι παει να πει γιατι πινω; Δεν υπαρχει λογος για να πιει κανεις χορτο. Ουτε στηριζομενοι σε μια ιδεολογια πχ, βγαινουμε καλυτεροι απο τους αλλους που απλα πινουν για να γινονται σκατα. Οσοι πινουν, πινουν. Δε σε ξεχωριζουν οι αιτιες απο τους καμενους, αλλα το μετρο και το να ξερεις τα ορια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 εδω που τα λεμε παντως, το "ξερω γιατι πινω και δε μπορει κανεις να μου πει τιποτα" ειναι λιγο ο,τι να ναι σαν λογικη. Τι παει να πει γιατι πινω; Δεν υπαρχει λογος για να πιει κανεις χορτο. Ουτε στηριζομενοι σε μια ιδεολογια πχ, βγαινουμε καλυτεροι απο τους αλλους που απλα πινουν για να γινονται σκατα. Οσοι πινουν, πινουν. Δε σε ξεχωριζουν οι αιτιες απο τους καμενους, αλλα το μετρο και το να ξερεις τα ορια σου. δεν υπαρχει λογος? για διασκεδαση. Αυτος ειναι ο νορμαλ λογος , υπαρχει και ο αλλος ο κατακριτεως απο εμενα (για μαγκια στους φιλους και τα γκομενακια). και οσο για αυτο που λες ναι , μπορεις να πεις πινω και κανεις δεν μπορει να μου πει τιποτα , γιατι ειναι σωμα μου και μου ανοικω και αμα γουσταρω μου βαζω φωτια και με καιω στην τελικη. απο την στιγμη που οι πραξεις μου επιρεαζουν και δεν μπορουν να επιρεασουν τους γυρω μου , κανεις αλλος εκτος απο εμενα δεν εχει λογο σε αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.