Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα κάποια laptop και θέλω να με βοηθήσετε να διαλέξω, έχουμε και λέμε:

1)Lenovo Y560A-3 Link CPU:i7-740QM 1,73GHz,4 GB RAM,500GB HDD 7200rpm,GPU:5730 1GB 656EURO ΕΚΘΕΣΙΑΚΌ ΚΟΜΜΆΤΙ.

2)TOSHIBA Satellite-L655-1JN Link CPU:i5 480M 2.66GHz, 4GB RAM, 640GB 5400rpm, GPU:5650 1GB, 750EURO ΕΚΘΕΣΙΑΚΌ ΚΟΜΜΆΤΙ.

3)DELL Inspiron N5110 Link €715,17

4)ACER ASPIRE 5750G-2414G64Mnkk Link €687,73

5)ACER ASPIRE 7750G-2414G75MNK Link €776,28

6)HP Pavilion dv6-6002ev Link 749 €

Αυτά τα ολίγα........πλάκα κάνω ........ξέρω ότι είναι αρκετά αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω τι ποιο από όλα να πάρω και εάν αξίζουν τα λεφτά για εκθεσιακό κομμάτι (LENOVO,TOSHIBA) η να πάω καλύτερα σε καινούργιο?Από εγγύηση η Acer τι λέει?

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και περιμένω την βοήθειά σας!!!!!!!

Δημοσ.

Απο άποψη καθαρά χαρακτηριστικών την κουρτινα 6) απο θέμα εγγύησης, υποστηριξης κτλ κτλ την κουρτινα 3)

Δημοσ.

Χαχα αν καταλάβουμε οτι πας να μας οδηγήσεις σε αυτό που έχεις προαποφασίσει να πάρεις να δεις τι θα γίνει ! :P

Δημοσ.

Όχι ρε ξεκολα ....λες να το έχω αποφασίσει και να ψάχνω δικαιολογίες?Ωχ αυτό δεν το είχα σκεφτεί.......λοιπόν για να πω και εγώ την γνώμη μου ώστε να μην υπάρχει καμιά σκιά στον αέρα μου καλοαρεσουν στο 1) με προβληματίζει το ότι είναι εκθεσιακό και δεν έχω ιδέα από εγγύηση LENOVO στο 2) μου αρέσει η τιμή για TOSHIBA γιατί έχει τρελή εγγύηση αλλά τα χαρακτηριστικά του δεν είναι τόσο καλά σε σχέση με τα υπόλοιπα, στο 3)έχεις την δεύτερη καλύτερη εγγύηση και αρκετά καλά χαρακτηρίστηκα σε σχέση με τα υπόλοιπα αλλά με λιγότερα παίρνεις το 4) το οποίο έχει καλύτερα χαρακτηριστικά αλλά δεν έχει τόσο καλή εγγύηση και after sale service, το 5)είναι ποιο ακριβό από το 4 με χειρότερα χαρακτηριστικά αλλά είναι 17" και τέλος το 6)το όποιο έχει τα καλύτερα χαρακτηριστικά από το 5 που είναι στα ίδια περίπου λεφτά αλλά έχει πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά σχεδόν από όλα τα παραπάνω....τα είπα και ξελάφρωσα και πείτε μου τώρα ότι δεν είμαι ζαλισμένος.....:)

Δημοσ.

Εχω το ιδιο toshiba και ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος.

Το dell δεν στο συνιστω λογω αδυναμης καρτα αλλα και γιατι ακουγεται ο ανεμιστηρας.

Το acer επισης δεν το προτεινω λογω κακου service.

Το Hp εχει και πολυ καλα χαρακτηριστικα, ειναι και πολυ ωραιο εξωτερικα.

Το lenovo ειναι επισης καλο, αλλα δεν ξερω απο οθονη τι λεει (γενικοτερα τα lenovo εχουν λιγο κουραστικη οθονη-τουλαχιστον ενα που ειχα-).

Προτεινω το toshiba και το Hp, αλλα και αυτο: http://www.mgmanager.gr/product/25011/dell-xps-l501x-i7-740qm-4gb-500gb-gt435-2mb-w7hp.html

Δημοσ.

Εγώ πάλι πήγα δια της αφαιρετικής,δηλαδή εκθεσιακά έξω,HP έξω τα θεωρώ χάντρες για ιθαγενείς,μετά χαρακτηριστικών με συνδυασμό εμφάνισης,εγγύησης,και προπαντός Ευελιξίας αν σε ένα χρόνο θελήσεις να του κάνεις κάτι άλλο (βλέπεις υπογραφή μου) είμαι λίγο εθισμένος σε αυτό και δεν μπορώ να μην το λάβω υπ'οψιν μου. ;)

Δημοσ.

Μετά από πολύ σκέψη και λαμβάνοντας υπόψιν και τα δικά σας σχόλια τελικά πήρα το 6)HP λόγο των πολύ καλών χαρακτηριστικών και ιδιαίτερα την καλή του κάρτα γραφικών.......ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΏΤΗ ΜΑΤΙΆ ΤΟ ΜΗΧΆΝΗΜΑ ΕΊΝΑΙ ΜΑΜΑΤΟ.....προς το παρών δεν είχα κανένα θέμα......πολύ καλή κατασκευή,πολύ όμορφη κατασκευή,αθόρυβο προς το παρόν (αν και δεν έχω κάνει κάτι τρελό ακόμη για το τεστάρω πλήρως),θερμοκρασία δεν μου έχει ανεβάσει τρελά (να καίει το σασί του).Αυτά σαν μια γρήγορη ματιά......το θέμα είναι ότι δεν έχω βρει ακόμη πως αλλάζω μεταξύ της εσωτερικής και της αυτόνομης κάρτας γραφικών(6770) και δουλεύει με την built in της CPU.....αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος θα το εκτιμούσα......και μια ακόμη ερώτηση αν κάνω φορματ για να περάσω τα win 7 ultimate(έχει τα premium) θα χάσω και το restore partition του μηχανήματος(θα μπορώ δηλ να το επαναφέρω στην αρχική του κατάσταση αφού βάλω τα ultimate η δεν θα μπορώ πλέον)....σας ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια στην επιλογή.

Δημοσ.

Λογικα η αλλαγή γίνεται ή αυτοματα όποτε χρειαζεται η δυνατή καρτα η με καποιο συνδιασμο κουμπιων!!!

Επισης μπορει να γίνετε αυτοματα όταν ειναι στο ρευμα η οχι!!

Δημοσ.

Έχω ψάξει στο laptop άλλα δεν υπάρχει κάποιος συνδυασμός κουμπιών για αλλαγή μεταξύ των 2 καρτών.....το δουλεύω στο ρεύμα αλλά δουλεύει με την built in

κάρτα.........σε ευχαριστώ πάντως για τον χρόνο σου.

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας,

μιας και ήρθε ο καιρός να αντικαταστήσω το laptop πιο προτείνετε από αυτά τα 2.

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0691987&catid=010200

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0682177&catid=010200

Να σημειώσω ότι δε δίνω μεγάλη βαρύτητα στη κάρτα γραφικών και ότι και στους 2 θα συμπληρώσω μνήμη 8gb.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...