exypnakias Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Γεια σας παιδιά! Σας παρακαλώ απαντήστε μου στο παρακάτω ερώτημα: Πώς γίνετε στο msn όταν πατάω πάνω στα εισερχόμενα μου να με βγάζει στο Internet κι όχι στο Windows live mail;;; Παλιά με έβγαζε στο Internet! Υ.Γ. Έχω το Windows live messenger 2011
eu@ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 προφανως σου ανοίγει τον browser ώστε να κάνεις sing in στο hotmail, ή ΄όχι?
exypnakias Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 προφανως σου ανοίγει τον browser ώστε να κάνεις sing in στο hotmail, ή ΄όχι? Οχι το Windows live mail μου ανοίγει αλλά παλιά μου άνοιγε ο browser τώρα όταν πάταω εισερχόμενα στο msn με βγάζει στο windows live mail πώς να το αλλάξω ξέρεις;;
Xristaras12 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 απεγκατεστησε το windows live mail.Λογικα θα στρωσει ετσι. πληροφοριακα ποιος ο λογος που θες να το αλλαξεις;
exypnakias Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Ευχαριστώ! Το έκανα. Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό ^_^ .
antonl Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Παίζει να φτιαχνε κι απ τις ρυθμίσεις του Default Programs στο control panel πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.