Προς το περιεχόμενο

File server

Kill_bill2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι να δημιουργήσω ένα file server που να μπορούν να αποθηκεύουν αρχεία 15 περίπου H/Y. Χρειάζεται να εγκαταστήσω λογισμικό windows sever 2003 ή 2008; H υπάρχει και πιο εύκολος τρόπος; Ενδιαφέρομαι για shared folders- αποθήκευση αρχείων και back up!

Tι πρέπει να κάνω; Χρειάζομαι αναλυτικές οδηγίες για το πως θα το κάνω...όπως το pinned θέμα netwoking xp 2003

Δημοσ.

Αυτό το βίντεο διαθέτει περιεχόμενο από το χρήστη SME, ο οποίος το έχει αποκλείσει στη χώρα σας για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων.

:whistle:

Δεν ζήτησα FTP server έτσι κι αλλιώς

Δημοσ.

είπες όσο πιο απλά γίνεται.

το FTP είναι file transfer protocol για να δουλέψει ο file server..... Στα Win2k3/2k8 έχει file server της microsoft. Το ίδιο πράμα, αλλα χειρότερο. Δοκίμασε άλλο video στο youtube, έχει πολλά, η μπες με ένα free proxy

Δημοσ.

Θέλεις αναγκαστικά windows ;

Αυτό που θέλεις να κάνεις μπορείς να το κάνεις εύκολα απλά και οικονομικά με το freenas

Το έχεις δοκιμάσει;

Συνεργάζεται με win7 & xp;

Δημοσ.

Ναι στο σπίτι για file server έχω το freenas .

Φυσικά και συνεργάζεται ακόμη και με linux,mac δεν έχει κάποιο πρόβλημα.Εχω χρησιμοποιήσει και τα windows server 2008 για file server αλλά είναι άχρηστο εαν το θέλεις μονό για αυτό

Δημοσ.

Ναι στο σπίτι για file server έχω το freenas .

Φυσικά και συνεργάζεται ακόμη και με linux,mac δεν έχει κάποιο πρόβλημα.Εχω χρησιμοποιήσει και τα windows server 2008 για file server αλλά είναι άχρηστο εαν το θέλεις μονό για αυτό

Χρειάζομαι file server, ώστε 15 περίπου Η/Υ να αποθηκεύουν σε 1 pc ώστε να μπορώ να παίρνω back up μια φορά την ημέρα απο τα αρχεία που αποθηκεύονται στον file server. Αυτός είναι ο στόχος, το back με schedule. Aυτό θέλω να κάνω. Γίνεται;

Επίσης η αποθήκευση των αρχείων απο πλευράς χρηστών δεν θέλω να ανοίγουν menu username και pass κτλ...θέλω να μοιάζει κάπως με το server 2003-2008 που απλά διαλέγεις δυκτιακή θέση αρχείου και μετά αποθηκεύεις συνέχεια εκεί απο default.

Aυτά τα 2 θέλω, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου

Δημοσ.

δεν χρειάζεσαι server λειτουργικό για αυτήν την δουλιά, βάλε ένα pc και φτιάξε 15 κοινόχρηστους φακέλους και μετά σε κάθε ένα από τα 15 pc σύνδεσε τον κοινόχρηστο φάκελο που αντιστιχεί με ένα γράμμα και έτσι θα μπαίνουν από το my computer.

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος, τα win xp επιτρέπουν μέχρι 10 ενώ τα win7 μέχρι 20 χρήστες ταυτόχρονα πάνω στον Η/Υ. Άρα στην περίπτωσή σου πρέπει να βάλεις μηχάνημα με win7.

Η απάντηση στην ερώτησή σου είναι ναι - μπορείς να δώσεις δικαιώματα σε κάθε φάκελο μόνο για τον χρήστη του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...