hexenlord Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 τι εγινε, εβγαλαν τo weapon proficiency???ειμαι λβλ 10 και τι παιζω με το sniper τι με την καραμπινα δεν βλεπω να ανεβαζω stats στα οπλα.
gtajunkie Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Ανοίγοντας το BORDERLANDS 2 ULTIMATE LOOT CHEST LIMITED EDITION http://uk.ign.com/vi...dition-unboxing Enjoy!!!
gavros10 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 το εχει αγορασει κανεις σας; εγω θελω αλλα δεν λεει μονος μου. προσπαθω να ψησω κατι φιλους που παιζαμε το 1ο αλλα δεν το βλεπω...
vfragos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 το εχει αγορασει κανεις σας; εγω θελω αλλα δεν λεει μονος μου. προσπαθω να ψησω κατι φιλους που παιζαμε το 1ο αλλα δεν το βλεπω... Ετοιμαζομαι να το αγοράσω από steam. Επίσης θα το αγοράσει και ένας φίλος μου που παιζαμε το πρώτο στο Xbox 360. Μόλις το αγόρασα και κατεβαίνει.
skiabox Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά μιλάμε για το παιχνίδι της 10ετίας!Αφήνει ακόμα και το 1ο έτη φωτός πίσω του! Με commando και level 21 πήρα το 1ο καλό οπλάκι.Είμαι level 22 τώρα και καθαρίζω level 25 αντιπάλους!
Inler Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Πως επιλεγεις αν θα τον κανεις assassin-commado ή οτιδηποτε αλλο;
vfragos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Steam profile name: FlyawayGr Οποίος θέλει με κάνει add.
gavros10 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Πως επιλεγεις αν θα τον κανεις assassin-commado ή οτιδηποτε αλλο; στην αρχη του παιχνιδιου, σου εχει να διαλεξεις τεσσερις παικτες. EDIT: το αγορασα και εγω απο τουρκικο site. το κλειδι ηταν ρωσικο Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2012 από gavros10
marios_geo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά μια βοήθεια. Διαβάζω εδώ και εκεί, είναι παιχνίδι shooter με στοιχεία rpg. Ωραία μέχρι εδώ. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ο΄τι το παιχνίδι έχεις "πίστες" ή ολόκληρο κόσμο. Είναι δηλαδή σαν shouter, που παίζεις ένα περιορισμένο χάρτη και μετά αλλάζεις, ή έχει κάποιο ανοικτό κόσμο που πας από μέρος σε μέρος, μιλάς με άλλους κτλ. Υπάρχουν αποστολές, η απλά βγαίνεις και θερίζεις κόσμο; Ευχαριστώ. Υ.Γ. Αρχικά νόμιζα ότι μοιάζει κάπως με fallout, απλά είναι online. Μπερδεύτηκα.
gavros10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 δεν ειναι κλασσικο rpg που μιλας με 5000 ατομα, μιλατε για πολυ ωρα και εχει 0 δραση. εχει εναν μεγαλο χαρτη και εσυ εχεις εναν στοχο τον οποιο πετυχαινεις κανοντας αποστολες. το διασκεδαστικο σε αυτο το παιχνιδι ειναι οι αποστολες που δεν εχουν σχεση με την ιστορια. εχει λεβελ, xp, χιλιαδες-εκατομυρια οπλα. ολο τον χαρτη τον χωριζει σε διαφορα μερη ωστε να πηγαινεις πιο ευκολα και να μπορεις να βρισκεις που ειναι η αποστολη σου. υπαρχουν εχθροι παντου 1
qsis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 βασικα δεν ειναι καν rpg ρε παιδια, απλα εχει στοιχεια rpg ειναι καθαρο shooter , open world οπου παιζει μεν τεραστιο ρολο το level προκειμενου να αντιμετωπισεις καποιους αντιπαλους , ομως δεν αναβαθμιζεσαι με τον τροπο ακριβως που θα εκανες σε ενα rpg , ουτε υπαρχει το βαθος που υπαρχει σε ενα rpg γενικα για μενα το πιο αναλογο παιχνιδι που μπορω να σκεφτω ειναι το darksiders 2 (και ας μην ειναι καθολου shooter) , παρα τα fallout που ειναι καθαρα rpg 1
gtajunkie Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 First Person Shooter με RPG στοιχεία όπου υπάρχει άφθονο looting, εξερεύνηση, side quests και ο χαρακτήρας αναβαθμίζεται κερδίζοντας XP από αποστολές ή achievements και επίσης αναβαθμίζεται και το weapon proficiency όλων των όπλων. Αυτά ίσχυαν στο Borderlands 1. Παιχνιδάρα!! 1
qsis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 περασε κανεις το patch? ειχε τιποτα θεματα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα