Προς το περιεχόμενο

Borderlands 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως και αυτο εχει να κλειδωσεις τα fps...Παντως με ολα full ειναι κολλημενο στα 60...Τα Physx τα εχω βαλει high αν και εχω ATI...Θα δω διαφορα ή να τα απενεργοποιησω; Παντως το 1 το ειχα βαλει πριν 4-5 μερες για πρωτη φορα και ο κοσμος αυτου ειναι πιο λεπτομερης τουλαχιστον στη πρωτη πιστα στον παγο...

Δημοσ.

το 1 ηταν απιστευτο παιχνιδι. το μονο που φοβαμαι στο 2 ειναι τα "πολυ παιδικα γραφικα"

Και στο πρώτο έτσι ήταν. Δεν τα θεωρώ αυτά παιδικά γραφικά. Είναι απλά animated :)

Δημοσ.

Και στο πρώτο έτσι ήταν. Δεν τα θεωρώ αυτά παιδικά γραφικά. Είναι απλά animated :)

στο 1ο δεν με πειραξαν, μου αρεσαν κιολας πολυ. απο κατι gameplay που εχω δει για το 2ο παρα ειναι animated

• Like 1
Δημοσ.

Μια ερωτηση ρε παιδια εχω φτασει ειδη 4 level στο παιχνιδι και τα skills μου ειναι ακομα μηδεν! Πως αποκταω skill points για να αρχιζω να χτιζω το χαρακτηρα μου! Για χαρακτηρα εχω τον τουμπανο με τις πιστολες και το μουσι που ειναι σαν του Μητρογλου!

Δημοσ.

Aν θυμαμαι καλα απο το 5 ξεκινας και μαθαινεις skills. Kαι εγω τον μητρογλου εχω αλλα μαλλον παω για sniper γιατι μεχρι τωρα ειναι το πιο effective weapon!

Δημοσ.

Aν θυμαμαι καλα απο το 5 ξεκινας και μαθαινεις skills. Kαι εγω τον μητρογλου εχω αλλα μαλλον παω για sniper γιατι μεχρι τωρα ειναι το πιο effective weapon!

Thanks φιλε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...