Προς το περιεχόμενο

Borderlands 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί είναι τόσο φθηνά τα παιχνίδια σε αυτό που μου έστειλες?

Τέτοια μαγαζιά συνήθως αγοράζουν κλειδιά/retail boxes απο άλλα region (στις περισσότερες περιπτώσεις απο RU) όπου οι τιμές είναι αρκετά χαμηλότερες, λέγεται ότι παίζουν και λιγότερο "νόμιμες" τακτικές σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά εκεί δεν γνωρίζω αρκετά για να σχολιάσω :P.

Δημοσ.

Έχω κάνει preorder την Ultimate loot chest edition και αίμαι στην αναμονή.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο: Έχει βρει κανείς κάποιο από τα περιβόητα Pearlescent Weapons; Έχω φάει αμέτρητες ώρες στο πρώτο Borderlands και δεν έχω βρεί ούτε ένα, ούτε καν από τον Crawmerax.

Δημοσ.

Έχω κάνει preorder την Ultimate loot chest edition και αίμαι στην αναμονή.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο: Έχει βρει κανείς κάποιο από τα περιβόητα Pearlescent Weapons; Έχω φάει αμέτρητες ώρες στο πρώτο Borderlands και δεν έχω βρεί ούτε ένα, ούτε καν από τον Crawmerax.

ασε ρε φιλε, πικρα. ουτε εγω. ειμασταν ποσα ατομα, παιζαμε παρα μα παρα πολλες ωρες, φαρμαραμε αλλες τοσες και δεν ειχαμε βρει ουτε ενα

Δημοσ.

Εγώ στο τερματισμό κάποιου από τα expansions (νομίζω το Secret Armoty), στο πρώτο playthrough, βρήκα ένα εξαιρετικό sniper "Cobra".

Τώρα είμαι στο δεύτερο playthrough, έβγαλα main game, secret armory, jacob's cove (κάπου 30-φεύγα ώρες παιχνίδι μόνο για το 2ο playthrough), είμαι level 66 και ακόμα δεν έχω βρεί καλύτερο όπλο!!!!

Έχω βγάλει σχεδόν όλο το 2ο playthrough με το όπλο από το 1ο.

Η απόλυτη ξενέρα........

Δημοσ.

2nd Playthrough Main game, Jacob's Cove, Secret Armory of General Knoxx, Claptrap's New Robot Revolution και Pearlescent Weapon ούτε για δείγμα. Έκανα raid το armory δεν ξέρω και γω πόσες φορές και πάλι τίποτα.

Κοιτάζω σε YouTube και υπάρχουν mods με "χάρτες" που βρέχει τέτοια όπλα αλλά δε γουστάρω γιατί το θεωρώ κλεψιά.

Πάντως απ'ότι είδα στο Borderlands wiki το drop rate αυτών των όπλων είναι 1 pearlescent κάθε 66 oranges.

Δημοσ.

Αποθανών fan του Borderlands αποθανατίζεται στο Borderlands 2.

O Michael Mamaril, 22 χρονών και fan του Borderlands είχε πεθάνει πέρσι από καρκίνο.

Ο καλύτερός του φίλος, Carlo, με τον οποίο έπαιζαν το παιχνίδι, ζήτησε τότε από την Gearbox, αν θα μπορούσαν να βάλουν το γνωστό ρομποτάκι Claptrap, να πεί έναν επικήδειο λόγο.

Η Gearbox ικανοποίησε άμεσα το αίτημα του Carlo, αλλά υποσχέθηκε κιόλας ότι ο Michael θα ζεί για πάντα στο κόσμο της Pandora.

Tον επικήδειο λόγο μπορείτε να τον ακούσετε εδώ.

Ένα χρόνο μετά, η εταιρία κράτησε την υπόσχεσή της. Ο Michael θα είναι ένας NPC στο Bordelands 2, από τον οποίο κάθε φορά που θα του μιλάτε, θα παίρνετε κάποιο σπάνιο loot, ενώ θα ξεκλειδώνει το achievement “Tribute to a Vault Hunter.”

borderlands_2-610x61.jpg

Δημοσ.

Αποθανών fan του Borderlands αποθανατίζεται στο Borderlands 2.

O Michael Mamaril, 22 χρονών και fan του Borderlands είχε πεθάνει πέρσι από καρκίνο.

Ο καλύτερός του φίλος, Carlo, με τον οποίο έπαιζαν το παιχνίδι, ζήτησε τότε από την Gearbox, αν θα μπορούσαν να βάλουν το γνωστό ρομποτάκι Claptrap, να πεί έναν επικήδειο λόγο.

Η Gearbox ικανοποίησε άμεσα το αίτημα του Carlo, αλλά υποσχέθηκε κιόλας ότι ο Michael θα ζεί για πάντα στο κόσμο της Pandora.

Tον επικήδειο λόγο μπορείτε να τον ακούσετε εδώ.

Ένα χρόνο μετά, η εταιρία κράτησε την υπόσχεσή της. Ο Michael θα είναι ένας NPC στο Bordelands 2, από τον οποίο κάθε φορά που θα του μιλάτε, θα παίρνετε κάποιο σπάνιο loot, ενώ θα ξεκλειδώνει το achievement “Tribute to a Vault Hunter.”

borderlands_2-610x61.jpg

Πάρα πολύ καλή κίνηση από την Gearbox. Κρίμα για τον Michael που πέθανε τόσο νέος όμως.

Δημοσ.

Πάρα πολύ καλή κίνηση από την Gearbox. Κρίμα για τον Michael που πέθανε τόσο νέος όμως.

που να ξερες ποσοι αλλοι πιο μικροι απο αυτον πεθαινουν καθε μερα...

μπραβο στην gearbox που υλοποιησε την επιθυμια του φιλου του

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...