Super Moderators Snoob Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Γνωρίζει κανείς αν η συλλεκτική έκδοση (βαλιτσάκι, bobblehead κτλ.) θα είναι διαθέσιμη τελικά στην Ευρώπη;
mchls Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Borderlands 2: get questions answered by Randy Pitchford 2K’s giving VG247 readers the opportunity to put forth questions to Gearbox Software boss, Randy Pitchford, on Borderlands 2 and whatever else you can think up.
skiabox Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Όχι, δεν θα παίζει! Το Borderlands 1 πάντως έπαιζε σε mac, οπότε ίσως υπάρχουν ελπίδες.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Εξακολουθούμε να μη γνωρίζουμε εάν η collectors' edition θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη και από πού; (Παρενθετικά, είναι άσχημα στημένο το επίσημο site ή ιδέα μου είναι
gavros10 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 εμενα το σιτε μαρεσει, δεν ξετρελαινομαι αλλα ειναι ωραιο εγω φοβαμαι οτι το παιχνιδι θα ειναι ασχημο. τα γραφικα ειναι πολυ παιδικα...
skiabox Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Εγώ πάλι πιστεύω ότι θα κάνει την ίδια επιτυχία με το πρώτο. Για να καταλάβετε για τι επιτυχία μιλάμε, το 1ο είναι ίσως το μοναδικό παιχνίδι που δεν πέφτει η τιμή του.
naruto14 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Εγώ πάλι πιστεύω ότι θα κάνει την ίδια επιτυχία με το πρώτο. Για να καταλάβετε για τι επιτυχία μιλάμε, το 1ο είναι ίσως το μοναδικό παιχνίδι που δεν πέφτει η τιμή του. Και τι αυτό σημαίνει πως είναι το πιο επιτυχημένο παιχνίδι? Δηλαδή αν μια παιχνιδάρα πέσει στα 15 ευρώ μετά από ένα χρόνο παύει να είναι παιχνιδάρα?
JohnVani18 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Gearbox wants Borderlands 2 on Vita, requests Sony's help
mchls Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Borderlands sold 6 million units, Borderlands 2 PC will be the best version As Pitchford said: “With both BL1 and BL2, the PC version is the best looking, highest fidelity version of the game, but what we’ve learned, is that the details are important to you on the PC and we made a strong effort to improve those details in the product.”
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα