Προς το περιεχόμενο

Borderlands 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kosmasgr είπε

To "The pre sequel" είναι dlc στο borderlands 2 ? Αγορασα την προσφορά από το greenman και μου εγκατέστησε αυτά τα δυο. Πιο να ξεκινήσω πρώτο ?

Τα ίδια ακριβώς ρώτησα και εγώ εχθές. Δες την προηγούμενη σελίδα τι μου απάντησαν τα παιδιά. Αν θές κανε με και add να παίξουμε μαζί.

• Απαντ. 370
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, toutsos είπε

Δες την προηγούμενη σελίδα τι μου απάντησαν τα παιδιά.

Ποιος έχει τον χρόνο να διαβάσει...την ίδια σελίδα...ποσο μάλλον πιο πριν...είναι super πιο γρήγορο να γράψεις στο forum και να περιμένεις ίσως κάποια στιγμή απάντηση από το να google βασικά πράγματα...καταλαβαίνω. :P

• Sad 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Ποιος έχει τον χρόνο να διαβάσει...την ίδια σελίδα...ποσο μάλλον πιο πριν...είναι super πιο γρήγορο να γράψεις στο forum και να περιμένεις ίσως κάποια στιγμή απάντηση από το να google βασικά πράγματα...καταλαβαίνω. :P

Ε ναι αφού μιλάμε για true gamers :P

Δημοσ.

νομιζω οτι οποιος δεν το εχει αγορασει ισως να ειναι η καλυτερη προσφορα για την ωρα που τα εχει ολα αν καταλαβα καλα https://store.steampowered.com/bundle/8133/Borderlands_The_Handsome_Collection:D ημουν σε αναζητηση για co-op μετα απο πρωτοβουλια της παρεας να σταματησουμε το l4d2 και να ψαχτουμε για κατι αλλο και επεσε το ματι μου πανω του, νομιζω ειναι μια καλη αρχη...?!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AbsolutOwner είπε

ημουν σε αναζητηση για co-op μετα απο πρωτοβουλια της παρεας να σταματησουμε το l4d2 και να ψαχτουμε για κατι αλλο και επεσε το ματι μου πανω του, νομιζω ειναι μια καλη αρχη...?!

Φυσικά δεν έχει καμια σχέση με L4D αλλα φαντάζομαι το ξέρεις. Το content που έχει στα λεφτά που είναι atm είναι steal. ;)

• Like 1
Δημοσ.
Στις 26/6/2019 στις 1:43 ΜΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε

Φυσικά δεν έχει καμια σχέση με L4D αλλα φαντάζομαι το ξέρεις. Το content που έχει στα λεφτά που είναι atm είναι steal. ;)

Σιγουρα δεν εχει καμια σχεση αλλα ειναι κατι που μας εκανε εντυπωση οτι ανα πασα ωρα μπορει να γινει co-op και ειναι αρκετα διασκεδαστικο. 9 lvl και προχωραμε σιγα σιγα.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Το ποιο άθλιο save system που εχει υπάρξει σε παιχνίδι ποτε . Κρίμα γιατι ειναι πολυ καλο το game παρα τα χρόνια του αλλα μαλον θα το παρατήσω αφου πρεπει να τα ξανακάνω ολα απο την αρχη αν για κάποιο λογο αφήσω ένα Quest στη μέση . Εκτος κ υπαρχει καποια λύση που δε ξέρω .

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιχνιδαρα ε ?

φαντασου εγω εκτος απο τις εκατονταδες ωρες στις διαφορες εκδοσεις ανα καιρους

εχω βαλει και 120 ωρες στην VR εκδοση εκει να δεις πορωση 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, aliakas είπε

παιχνιδαρα ε ?

φαντασου εγω εκτος απο τις εκατονταδες ωρες στις διαφορες εκδοσεις ανα καιρους

εχω βαλει και 120 ωρες στην VR εκδοση εκει να δεις πορωση 

Έχουν χρησιμοποιήσει ατόφιες πίστες και από το borderlands 1 από ότι βλέπω στο 2.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...