toutsos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, kosmasgr είπε To "The pre sequel" είναι dlc στο borderlands 2 ? Αγορασα την προσφορά από το greenman και μου εγκατέστησε αυτά τα δυο. Πιο να ξεκινήσω πρώτο ? Τα ίδια ακριβώς ρώτησα και εγώ εχθές. Δες την προηγούμενη σελίδα τι μου απάντησαν τα παιδιά. Αν θές κανε με και add να παίξουμε μαζί.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, toutsos είπε Δες την προηγούμενη σελίδα τι μου απάντησαν τα παιδιά. Ποιος έχει τον χρόνο να διαβάσει...την ίδια σελίδα...ποσο μάλλον πιο πριν...είναι super πιο γρήγορο να γράψεις στο forum και να περιμένεις ίσως κάποια στιγμή απάντηση από το να google βασικά πράγματα...καταλαβαίνω. 1
kosmasgr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Ποιος έχει τον χρόνο να διαβάσει...την ίδια σελίδα...ποσο μάλλον πιο πριν...είναι super πιο γρήγορο να γράψεις στο forum και να περιμένεις ίσως κάποια στιγμή απάντηση από το να google βασικά πράγματα...καταλαβαίνω. Ε ναι αφού μιλάμε για true gamers
AbsolutOwner Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 νομιζω οτι οποιος δεν το εχει αγορασει ισως να ειναι η καλυτερη προσφορα για την ωρα που τα εχει ολα αν καταλαβα καλα https://store.steampowered.com/bundle/8133/Borderlands_The_Handsome_Collection ημουν σε αναζητηση για co-op μετα απο πρωτοβουλια της παρεας να σταματησουμε το l4d2 και να ψαχτουμε για κατι αλλο και επεσε το ματι μου πανω του, νομιζω ειναι μια καλη αρχη...?!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, AbsolutOwner είπε ημουν σε αναζητηση για co-op μετα απο πρωτοβουλια της παρεας να σταματησουμε το l4d2 και να ψαχτουμε για κατι αλλο και επεσε το ματι μου πανω του, νομιζω ειναι μια καλη αρχη...?! Φυσικά δεν έχει καμια σχέση με L4D αλλα φαντάζομαι το ξέρεις. Το content που έχει στα λεφτά που είναι atm είναι steal. 1
AbsolutOwner Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Στις 26/6/2019 στις 1:43 ΜΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε Φυσικά δεν έχει καμια σχέση με L4D αλλα φαντάζομαι το ξέρεις. Το content που έχει στα λεφτά που είναι atm είναι steal. Σιγουρα δεν εχει καμια σχεση αλλα ειναι κατι που μας εκανε εντυπωση οτι ανα πασα ωρα μπορει να γινει co-op και ειναι αρκετα διασκεδαστικο. 9 lvl και προχωραμε σιγα σιγα.
totalius Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Το ποιο άθλιο save system που εχει υπάρξει σε παιχνίδι ποτε . Κρίμα γιατι ειναι πολυ καλο το game παρα τα χρόνια του αλλα μαλον θα το παρατήσω αφου πρεπει να τα ξανακάνω ολα απο την αρχη αν για κάποιο λογο αφήσω ένα Quest στη μέση . Εκτος κ υπαρχει καποια λύση που δε ξέρω . 1
skiabox Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Καλά τι χαμός γίνεται στο city of opportunity? Για πείτε κανένα hint!
aliakas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 παιχνιδαρα ε ? φαντασου εγω εκτος απο τις εκατονταδες ωρες στις διαφορες εκδοσεις ανα καιρους εχω βαλει και 120 ωρες στην VR εκδοση εκει να δεις πορωση
skiabox Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 25 λεπτά πριν, aliakas είπε παιχνιδαρα ε ? φαντασου εγω εκτος απο τις εκατονταδες ωρες στις διαφορες εκδοσεις ανα καιρους εχω βαλει και 120 ωρες στην VR εκδοση εκει να δεις πορωση Έχουν χρησιμοποιήσει ατόφιες πίστες και από το borderlands 1 από ότι βλέπω στο 2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα