LosPoulos93 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 ψαχνω κι εγω για co-op οποιος θελει add στο steam η pm
frozex Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Καλημέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Έχει κανά 2 - 3 μέρες που ξεκίνησα το Bordelands 2, έχω φτάσει 18lvl και από missions κάνω μόνο τις βασικές της ιστορίας. Επειδή στην τελευταία δυσκολεύτηκα αρκετά και βλέποντας βιντέο στο youtube είδα πως στο σημείο που είμαι εγώ άλλοι είναι 22 - 24lvl. Έρχομαι εδώ να ρωτήσω, ποιες secondary missions είναι καλό να κάνω ώστε να ανέβω κανά lvl και να βρώ και κανά καλό gun γτ με αυτά που έχω δεν με βλέπω να πηγαίνω και πολύ ακόμα. Για αυτούς που θα σκεφτούν πως κάπως αργά το ξεκίνησα έχω να πω πως το αγόρασα πρόσφατα από το 2Κ bundle (είναι το Game of the Year edition, το λέω μήπως και αυτά τα DLC έχουν κανά καλό mission). Επίσης αν θέλει κανείς να παίξουμε μαζί ας στείλει pm εδώ στο insomnia να τα πούμε.
panoc Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Ολες τις secondary να κανεις Οσο περισσοτερες τοσο καλυτερα. 1
GjokerR Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Να προσθέσω σε αυτό που είπε ο πάνος οτι και όλες να μην τις κάνεις (κάποιες είναι τελείως mindless grind) οι διάλογοι στα περισσότερα quest αξίζουν από πολύ εως λίγο (ανάλογα το quest) για το χιουμορ τους ενώ υπάρχουν και άπειρα referencesps άμα αφήσεις τα dlc για το τέλος μπορεί να είσαι overleveled οπότε εκεί αξίζει να πας σε true vaulthunter mode (new game+) και με το που βρεις teleporter μπορείς να πας στις περιοχές για να τα ξεκινήσεις) 1
Alastor192 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Στα 10 ευρω το Borderlands 2 GOTY για PC στο skroutz για οποιον ενδιαφερετε. Γενικοτερα η 2K ανακοινωσε price drops για Ελλαδα,τσεκαρετε εδω https://www.enternity.gr/Article/Games/News/Προσφορές-τίτλων-της-2K-στην-Ελλάδα/48662.html 2
antbyron Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Παίδες ποια η διαφορά της goty με το season pass; Έχω το base game και θέλω να παίξω τα dlc. Τι με συμφέρει; Ψάχνω στο steam και έχει πέφτει πολύ κράξιμο. Τι δεν περιέχει το season pass;
najinblue3 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, antbyron είπε Παίδες ποια η διαφορά της goty με το season pass; Έχω το base game και θέλω να παίξω τα dlc. Τι με συμφέρει; Ψάχνω στο steam και έχει πέφτει πολύ κράξιμο. Τι δεν περιέχει το season pass; Η goty δεν εχει τα 5 headhunter dlcs (αξιζουν τα 2/5 imho) και το ultimate vault hunter pack 2. To season pass εχει μονο τα 4 βασικα dlcs, χωρις την Gaige και τον Psycho. Σε sale συμφερει το goty ξεκαθαρα Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από najinblue3 1
antbyron Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, najinblue3 είπε Η goty δεν εχει τα 5 headhunter dlcs και το ultimate vault hunter pack 2. To season pass εχει μονο τα 4 βασικα dlcs, χωρις την Caige και τον Psycho. Σε sale συμφερει το goty ξεκαθαρα Thanks, εμένα μάλλον με συμφέρει τότε η goty.
Alastor192 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Handsome Collection(Borderlands 2 + Presequel) στα 14,68€ στο steam https://store.steampowered.com/bundle/8133/Borderlands_The_Handsome_Collection/
Fulgore Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Borderlands 2 goty παιζει περιπου στα 5ευρω https://www.allkeyshop.com/blog/compare-and-buy-cd-key-for-digital-download-borderlands-2/ Borderlands the pre sequel παιζει επισης γυρω στα 5ευρω https://www.allkeyshop.com/blog/buy-borderlands-the-pre-sequel-cd-key-compare-prices/ Και το Season pass του Pre Sequel παιζει παλι εκει https://www.allkeyshop.com/blog/buy-borderlands-the-pre-sequel-season-pass-cd-key-compare-prices/
panther_512 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 15.29 αν τα αγοράσεις individually από allkeyshop, 14.68 από Steam με μία κίνηση. Άρα από το Steam βγαίνει πιό φτηνά Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2019 από panther_512
KilliK Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Borderlands 2 Ultra HD Texture Pack on Steam 1 1
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 12 ώρες πριν, KilliK είπε Borderlands 2 Ultra HD Texture Pack on Steam βάζω να το τσεκάρω!
rofl Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) επειδη εριξα μια ματια μολις στο remaster να πω οτι all in all στα ιδια η καλυτερα απο borderlands 2 τεχνικα.στο δευτερο που το ξαναβαλα να το δω πριν λιγες μερες με το dx 9 ειχα μεγαλα θεματα performance με μεγαλα framedrops που απ οτι φαινεται ηρθαν με τα win 10. (τωρα που το ξαναβλεπω στην αρχη παιζει αψογα το 2, αλλα κατι παιζει με το alt - tab και μετα σαν να υπολειτουργει) Πλεον δεν θα χαρακτηριζα το πρωτο καθολου obsolete σε σχεση με το 2ο. οχι κατι τρελο αλλα σιγουρα serviceable. μακαρι να κανουν εστω το ιδιο treatment και στο 2. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2019 από rofl
SPANK Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Παίζει σε τρελή προσοφορά το Handsome Collection(Borderlands 2 + Presequel + ολα τα DLC ) στο steam στα 6 euro , σε αυτην την τιμή το τσίμπησα και δεν νομίζω να έχει παίξει χαμηλότερα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα