Προς το περιεχόμενο

Borderlands 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 370
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είναι κακή ιδέα αυτό, θα μπορούσαμε να ανταλλάξουμε Steam accounts για να παίξουμε multi. Προσωπικά δύσκολα μαζεύω τετράδα με γνωστούς πλέον και θα ήθελα να δοκιμάσω με 4 άτομα τους δράκους του τέταρτου dlc στο UVHM. Οπότε o λογαριασμός μου στο Steam είναι:

RCkiller

Όποιος θέλει με κάνει add και ας γράψει borderlands-insomnia στο request για να καταλάβω από που είναι, μιας και δε βάζω άκυρους.

Προσωπικά έχω 61lvl Siren, φτιαγμένη για fire elemental και support.

Δημοσ.

Αμα το βαλει τωρα σε Steam summer sales σε καμια καλη τιμη ναι,αλλιως οπως και πολλοι αλλοι θα περιμενουμε την goty edition.

Δημοσ.

Αμα το βαλει τωρα σε Steam summer sales σε καμια καλη τιμη ναι,αλλιως οπως και πολλοι αλλοι θα περιμενουμε την goty edition.

πριν μια εβδομαδα ειχε borderlands 2 kai season pass 15E sto greenmangaming.τρελη προσφορα

Δημοσ.

Ναι το ξερω αλλα αυτο ειναι που κραζουν τωρα με το borderlands οσοι αγορασαν το season pass οτι θα πρεπει να σκασουν και αλλα λεφτα,δηλαδη φαντασου ποσα λεφτα θα πρεπει να δωσει καποιος για να τα παιξει ολα,ειδικα ανα ειχε αγορασει το game στις αρχες με season pass και τωρα με νεα dlc.

Δημοσ.

εε πλεον goty αξιζει για οσους δεν το εχουν..καποιος με το γνησιο παιχνιδι αν παιξει dlc του θειου θα εχει προβλημα?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχω το πρωτο απο τις προσφορες χριστουγεννων τωρα βρηκα ομως την ευκαιρια να ασχοληθω.ειναι πολυ καλο αλλα το 2 απο οτι ειδα ειναι παρα πολυ βελτιωμενο  ειδικα τα χρωματα και γενικα το ολο game και μερικα πολυ καλα dlc.λεω να το παρω απλα δεν ξερω τι θα γινει με την goty υπαρχει περιπτωση να βγει φετος η θα περασει κανας χρονος και δεν θα υπαρχει μετα κοσμος μεσα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...