Προς το περιεχόμενο

Borderlands 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει ρίξει κανένας σας τους δράκους στο UVHM;

Φυσικα. Ευκολο ειναι αν εχεις τον καταλληλο εξοπλισμο. Ψαξε για ασπιδα με αντισταση στην φωτια. Εγω ειχα την hoplite

Δημοσ.

ποιον προτεινεται αναμεσα σε maya gunzerker και krieg?ψαχνω ηρωα που να κανει high dmg και high elemental dmg,να ειναι durable και γενικα να ριχνει πολυ ξυλο!

Δημοσ.

Παίζω αποκλειστικά Maya και μετράει πολύ ως support. Επίσης κάνει πολύ καλό elemental αν την χτίσεις σωστά. Αλλά για καθαρό damage προτείνεται ο Psycho, αν δεν έχεις θέμα να πληρώσεις το έξτρα νταβατζιλίκι που ζητούν.

Δημοσ.

Παίζω αποκλειστικά Maya και μετράει πολύ ως support. Επίσης κάνει πολύ καλό elemental αν την χτίσεις σωστά. Αλλά για καθαρό damage προτείνεται ο Psycho, αν δεν έχεις θέμα να πληρώσεις το έξτρα νταβατζιλίκι που ζητούν.

τι νταβατζιλικι?την αγορα του dlc εννοεις?αν ναι τοτε εχω το θειο μου..εγω αναμεσα σε krieg και gunzerker ειμαι πιο πολυ!ξεκιναω με psycho και βλεπουμε

Δημοσ.

παιδια επειδη σκεφτομαι να το αγορασω θελω να ξερω αν εχει κοσμο για multiplayer και αν μετα τα updates θα φτιαξει..γιατι εγω εκανα το update με το θειο μου αλλα παλι στα πιο χαμηλα settings βλεπω slideshow.μην το παρω και μου μεινει στο χερι δηλαδη

Δημοσ.

Κόσμο για multi έχει αλλά πρέπει να παίζεις με γνωστούς, κατά τη γνώμη μου, αφού το loot το μοιράζεσαι άρα όποιος προλάβει τσιμπάει μπροστά στα μάτια σου.

Για αγορά αξίζει μάλλον η επερχόμενη GOTY έκδοση που θα τα έχει όλα. Βέβαια και ο θείος έχει βαλίτσες με όλα τα καλά..

Για το θέμα σου με τα settings δε ξέρω. Σε μένα παίζει όλα τέρμα πάντως χωρίς πρόβλημα.

O Gunzerker ρίχνει επίσης πολύ ξύλο αν θες να δοκιμάσεις.

Δημοσ.

14.99 ευρω το εχει για λιγες ωρες το greenmangaming μαζι με το season pass. Ειναι τρομερη τιμη, η καλυτερη που εχουμε δει ως τωρα.

Δημοσ.

μπορει καποιος γνωστος μου να το αγορασει και να μου το δωσει?επειδη δεν ξερω αν μπορω εγω να το παρω.απαντηστε αμεσα σας παρακαλω για να ξερω!ευχαριστω

προσπαθω να το αγορασω απο το gmg αλλα γαμι..ται ο Διας και κολλαει και μου λεει ερρορ!μπορει καποιος να μου απαντησει στο προηγουμενο ερωτημα?σας κολλαει και εσας το site?

Δημοσ.

Το GMG πράγματι σέρνεται αυτή τη στιγμή. Δοκίμασε λίγο αργότερα, άλλωστε η προσφορά λήγει τα μεσάνυχτα.

αν ενας φιλος μου το αγορασει μετα θα μπορει μεσω στεαμ να μου το δωσει και πλεον να ανηκει σε μενα?δηλαδη αν κανω format να το εχω ξανα

Το GMG πράγματι σέρνεται αυτή τη στιγμή. Δοκίμασε λίγο αργότερα, άλλωστε η προσφορά λήγει τα μεσάνυχτα.

Πρέπει να το αγοράσεις εσύ, το GMG δεν υποστηρίζει gifts προς το παρόν.

https://greenmangaming.zendesk.com/entries/23358188-Games-Gifting-Games

ναι αλλα διαβασα καπου πως αν λεει steam drm τοτε μπορεις να δωσεις το key

Δημοσ.

Μέχρι της 00.00 ειναι ούτως η άλλος. Δεν θα ειναι κολλημένο μέχρι τότε οπότε προλαβαίνεις. Καθάρισε cookies, κάνε κανα restart

Sent from my LG-E900

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...