Προς το περιεχόμενο

Borderlands 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τέλος και το Tiny Tina's Assault on Dragon Keep, περίπου 8-10 ωρίτσες για 100%. 

Για όσους δεν έχουν αγοράσει Season Pass ή έστω το συγκεκριμένο DLC, θα πρότεινα ανεπιφύλακτα αγορά - μου άφησε θετικές εντυπώσεις (σχεδόν) σε όλους τους τομείς.

Έχει φοβερό story, σε σημεία μάλιστα το βρήκα κατά πολύ ανώτερο απο αυτό του main game (μάλλον λόγω της σχετικά με αυτό μικρότερης διάρκειας) και "κλείνει" την ιστορία του BL2 με αρκετά ικανοποιητικό τρόπο - αν και τελείωνει λίγο... απότομα. Έχοντας βρει το story του main game κάπως σχιζοφρενικό (με τις συνεχείς εναλλαγές μεταξύ "δράματος" και κωμωδίας/slapstick), το DLC ήταν πολύ ευχάριστη έκπληξη μια και καταφέρνει πολύ καλύτερα την εξισσορόπηση σοβαρών και κωμικών στοιχείων - σε σημείο που με έκανε να συμπαθήσω ένα χαρακτήρα που μέχρι τώρα θεωρούσα αντιπαθητικό.

Το χίουμορ του επίσης μου φάνηκε αρκετά καλύτερο απο τα υπόλοιπα DLC - αν και βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά στα διάφορα fantasy κλισέ και την γενική "nerd" κουλτούρα (ιδιαίτερα διασκεδαστικές βρήκα τις  αναφορές σε tower defense games, Dark Souls, fake nerd girls σε ορισμένα sidequests του DLC).

Στα πιό "γενικά", μου άρεσε αρκετά ο τρόπος με τον οποίο "αλλάζουν" ορισμένες περιοχές για να ταιριάζουν με την περιγραφή του αφηγητή, όπως και η φοβερή δουλειά που κάνανε στους διαλόγους. Τα quests κατά κύριο λόγο είναι αδιάφορα, μια και ο κύριος λόγος ύπαρξης τους φαίνεται να είναι ως "background" για τους συνεχείς διαλόγους των αφηγητών - το νέο raid boss όμως αφήνει καλές εντυπώσεις, καθώς καταφέρνει να είναι δύσκολο χωρίς να γίνεται εκνευριστικό (τουλάχιστον στα lv.50~ σε TVHM).

Τέλος, το μόνο... παράπονο που είχα είναι πως ορισμένα side-quests υπάρχουν σχεδόν αποκλειστικά για να "γεμίζουν" game time με άσκοπο πήγαινε-έλα (βλ. Critical Fail, Post-Crumpocalyptic), αλλά είναι αναμενόμενο μια και στο main game υπάρχουν αρκετά τέτοια παραδείγματα.

Σε γενικές γραμμές, το βρήκα ένα αρκετά ευχάριστο DLC, με ικανοποιητική διάρκεια και πολύ προσεγμένο story. Με διαφορά το καλύτερο DLC για το BL2.

Edit: Ανακάλυψε ακόμα κανείς αυτό το Mysterious Amulet σε τι ακριβώς χρησιμεύει;

• Απαντ. 370
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδθα εχω το bl2 απο το θειο μου αλλα δεν ξερω αν αξιζει να το αρχισω λογω ελλειψης συμπαικτων!το bl το ειχα λιωσει και αν εξαιρεσεις 2 dlc ολα τα αλλα τα τερματισα χωρις ιδιαιτερη δυσκολια!στο bl2 θα μπορω ή θα μου βγει το λαδι?

Δημοσ.

8-10 ωρες το dlc? Εντυπωση μου κανει. Τα υπολοιπα ηταν αρκετα πιο μικρα. Αχ τελευταια ενασχοληση με το borderlands 2 αυτες τις μερες...

Δημοσ.

8-10 ωρες το dlc? Εντυπωση μου κανει. Τα υπολοιπα ηταν αρκετα πιο μικρα. 

Περίπου στο 10ωρο αλλά με όλα τα sidequests (που περιλαμβάνει και arena fights, τα οποία τρώνε αρκετή ώρα), achievements* και το νέο raid boss (το οποίο σαν fight μου άρεσε αρκετά). Όπως γράφω στο spoiler όμως, είναι ορισμένα sidequests τα οποία χρονοτριβούν αχρείαστα με πήγαινε-έλα, οπότε αν τα προσπεράσεις φαντάζομαι κόβεις καμιά ώρα απο το σύνολο. 

*Μεγάλο θετικό για εμένα (δεν το ανάφερα πιο πάνω) πως τα achievements του δεν είναι απαιτούν ούτε ολοκλήρωση των sidequest, ούτε 100% map exploration, οπότε "κόβεις" και απο εκεί 1-2 ώρες αν απλά θες τα achievements :P.

Δημοσ.

Το τελείωσα και εγώ, μπορώ να πω ότι όντως είναι το καλύτερο DLC για το Borderlands 2. Δεν ξεπερνάει το πολύ καλό Claptrap DLC του πρώτου παιχνιδιού, αλλά και πάλι είναι κάποιες αρκετά διασκεδαστικές ώρες παιχνιδιού.

Δημοσ.

Θα βγάλουν καμιά goty;Έχει ακουστεί τίποτα;Για εμάς που ενδιαφερόμαστε και δεν το έχουμε ακόμα, μη μπλέκουμε τις μπουτάρες μας δηλαδή.

Δημοσ.

Το τερματισα και εγω το 4ο dlc το οποιο ηταν και το καλυτερο απο αυτα που βγηκε. Πολυ lord of the rings παντως... στον χαρτη με τα καστρα τα παντα εφερναν στο lotr. Ακομα και η μουσικη

Χωρις να κανω ολα τα sidequest και τα achievements εκανα 6 ωρες

Δημοσ.

Πολυ lord of the rings παντως... 

Αγαπημένη αναφορά πάντως το side-quest Lost Souls

...και όλες οι αναφορές που κάνει στο Dark Souls, κομπλέ με invasion στο τέλος απο άλλο "παίκτη" :P

Δημοσ.

παιδια με το συστημα της υπογραφης μου σε τι settings θα επρεπε περιπου να τρεχει?γιατι ακομα και ολα να ταεχω στο low παλι εχει κολληματα.ειναι φυσιολογικο?

Δημοσ.

παιδια με το συστημα της υπογραφης μου σε τι settings θα επρεπε περιπου να τρεχει?γιατι ακομα και ολα να ταεχω στο low παλι εχει κολληματα.ειναι φυσιολογικο?

Κλείσε το PhysX.

Δημοσ.

Κλείσε το PhysX.

κλειστο το εχω αλλα και παλι σερνεται!μου το εφερε ο θειος μου οποτε μηπως πρεπει να ψαξω για κανενα update ή κανει μονο του?

Δημοσ.

παιδια επειδη εχω χασει επεισοδια,οι 2 νεοι ηρωες ειναι απο dlc?γιατι βλεπω τα trees και εχει και αλλους 2 ηρωες εκτος απο τους 4 που ειχε αρχικα.τι παιζει με αυτους?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...