Προς το περιεχόμενο

Borderlands 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο για το "premier club" το εχεις πληρωσει... Δεν στο δινει μονο του. Αγορασες μια λιγο πιο ακριβη εκδοση που εχει αυτα τα οπλα που σε βοηθανε λιγο στην αρχη. Μετα ειναι τελειως αχρηστα. Αν θες παρε το πιστολακι οταν στο δινει το claptrap και σκοτωσε τον γοριλα. Δεν βρισκω που ειναι το παραλογο. 

Τα badass rank ειναι ενιαια για ολους τους χαρακτηρες γιατι απλα ολοι οι χαρακτηρες τα χρειαζονται. Ειναι γενικες "αναβαθμισεις" που μονο θετικα επηρεαζονται η χαρακτηρες. Δεν σου εχει για παραδεγιμα bonus που να ειναι μονο για την maya ή μονο για το berserk του salvador. Ειναι η ζωη, τα elemental chance και effect... Επεισης αν δεις την λιστα δεξια για το πως μπορεις να τα παρεις εχει ενα ολοκληρο κατεβατο. Εχω παιξει 170 ωρες χωρις να τα κυνηγαω αυτα και εχω 18.000 νομιζω badass rank. Ισως και πιο λιγο. Κατι αλλα παιδια που ξερω εχουν 80.000+

Ουτε 10% δεν περνω σε ολες τις επιλογες. 10% δεν ειναι τιποτα στο borderlands 

• Απαντ. 370
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Επαναλαμβάνω, δεν έχει σημασία -σχεδιαστικά και σεναριακά είναι άστοχες επιλογές, ειδικά από τη στιγμή που σου τις επιβάλλει και δεν έχεις επιλογή.

Πετάγεσαι από το τρένο, μετά βίας επέζησες, για HUD παίρνεις ένα από ένα πτώμα, έχεις πρώτη αποστολή "My First Gun" και σου βγάζει πλήρες οπλοστάσιο; 

Επίσης, εγώ αγόρασα το νέο χαρακτήρα, αν ήθελα όπλα, θα αγόραζα τα όπλα. Μου τα φόρτωσε με το έτσι θέλω, δηλαδή. Και καλά μου τα φόρτωσε, δε με αφήνει να τα απενεργοποιήσω. Σχεδιαστικά μιλάω, πάντα. Τα πετάω και δεν τρέχει τίποτε, ας πούμε, δεν είναι το θέμα αυτό, αλλά εκτός από το σεναριακό παράλογο, είναι και σχεδιαστικά τσαπατσούλικο (να μην πω κάτι άλλο...) να μη με αφήνει να απενεργοποιήσω ένα bonus. Με το στανιό να με "βοηθήσει";

Το ίδιο και με τα Badass ranks. Προφανώς είναι χρήσιμα, αλλά αν εγώ θέλω να ξεκινήσω ένα παιχνίδι από το μηδέν, σχεδιαστικά το λογικό θα ήταν να με αφήνει να το ξεκινήσω από το μηδέν.

Δεν έχει να κάνει, δηλαδή, με το αν το +10% είναι κάτι ή τίποτε, ο σχεδιασμός είναι ανόητος. Έπρεπε να σε αφήνει να επιλέγεις αν θα μεταφέρεις τα bonus ή όχι, αν θες τα έξτρα όπλα στην αρχή ή όχι.

Δημοσ.

Εν μερη εχεις δικιο. Τα κιτρινα οπλα που σου δινει στην αρχη, οταν βγηκε το παιχνιδι μπορουσες να τα παρεις με 6 ευρω παραπανω. Οποτε οποιος το αγοραζε ηξερε οτι στην αρχη θα τα εχει σαν βοηθεια. Ποσα λεφτα πηραν μονο και μονο απο αυτο; Αρκετα θα σου ελεγα εγω. Ουτως η αλλος 10 λεπτα μετα βρισκεις καλυτερα. Και επειδη εχεις κολλησει με την βοηθεια και τα οπλα απλα θα σου πω οτι τα εχεις επειδη τα πληρωσες. Εδωσες λεφτα. Δεν ξερω πια εκδοση πηρες αλλα ηταν μεσα στην τιμη. Οποτε απο την στιγμη που δεν στα εδωσε δωρεαν δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να γκρινιαζεις. 

Οσοι για τα badass rank φανταζομαι ειδες ποσο μεγαλη ειναι η λιστα δεξια, ειδικα αν εχεις και τα dlc. Αν ειχες αποφασισει να "τερματισεις" ολους τους παικτες σε ολα τα playthrough θα σου ηταν βολικο να ξανα εκανες ολα αυτα τα challenges 6 φορες; Πιθανον θα σταματαγες στον 3ο χαρακτηρα, μετα κατανταει σαδιστικο. Ακομα τα br ειναι και για λογους επιδειξης. Εγω εχω 50k και εσυ μονο 39k, χα σε περασα.... Μπορει να ακουγεται παιδιαστικο αλλα ισχυει. Τελος, υπαρχει ενα επιπεδο δυσκολιας. Οσα level εισαι εσυ, τοσα ειναι και οι αντιπαλοι συνηθως. Δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα μεχρι και αν υπαρχει μετα το 1o playthough εξαφανιζετε. Το ποσο "δυνατοι" ειναι οι εχθροι γινεται scale ενω παιζεις. Στο 3ο playthough που καταλαβαινεις οτι δεν γινετε να ξερεις τοσες βρισιες φαντασου να μην ειχες τα bonus απο αλλο χαρακτηρα και να επρεπε να τα ξανακερδισεις. Απλα το κανεις unistall και τελειωσε το θεμα. Δεν ειναι ετσι ομως γιατι ειναι παιχνιδι, και το θεμα ειναι να παιξεις. Δεν ξερω αν εχουν δηλωσει κατι για τα br και γιατι δεν μηδενιζονται σε αλλο χαρακτηρα αλλα θα το ψαξω

Δημοσ.

Δεν έχει να κάνει, δηλαδή, με το αν το +10% είναι κάτι ή τίποτε, ο σχεδιασμός είναι ανόητος. Έπρεπε να σε αφήνει να επιλέγεις αν θα μεταφέρεις τα bonus ή όχι, αν θες τα έξτρα όπλα στην αρχή ή όχι.

Θα συμφωνήσω -δυστηχως- αλλά οχι τόσο για τα οπλα της 1ης αποστολης (που προφανως οπως ειπε και ο φιλος ποιο πάνω πρεπει να τα τσιμπησες σε καποιο bonus της εκδοσης που αγορασες) και τα badass ranks.

Το παιχνιδι εχει μερικες σοβαρες ελλειψεις που μπορουνε να λυθουνε με ενα απλο update ,αλλα λιγο πιστευω η αδιαφορια της εταιριας και λιγο ο φανμποισμος που επικρατει στα επισημα φορουμς του στυλ "ολαειναιτελειαστοπαιχνιδι" μενουν ως εχουνε.

Το πρωτο απαραδεκτο για μενα ,ειδικα για game που αυτοδιαφημιζεται ως coop loot,ειναι το ελεεινο και ελλιπεστατο  public matchmaking.

Δεν ειναι δυνατον να μην υπάρχει καποιος τροπος για παικτες που εχουν φτασει στο lvl cap και farmαρουν bosses για καποια legenderies items να μην μπορουν να το "δηλωνουν" στο public matchmaking,ετσι ωστε να μπορουν να κανουνε join και αλλοι παικτες,αυξανοντας ετσι την πιθανοτητα για καλυτερο loot.

Το δευτερο ειναι καποια mechanics του παιχνιδιου:

Δεν ειναι δυνατον να μην υπάρχει ingame friends/black list.

Δεν ειναι δυνατον να μπορει ο host να κανει kick τους παικτες οταν πεσει το boss για να κρατησει για παρτυ του ολο το loot

Δεν ειναι δυνατον να μην υπαρχει public ingame trading μηχανισμος για τα legendaries ,αλλα να πρεπει να βαζεις αγγελια σε...φορουμς

Δεν ειναι δυνατον να μην υπάρχει καποιου ειδους οικονομια στο παιχνιδι βασιζομενη π.χ στο eridium καθως το συγκεκριμενο υλικο μολις τερματησεις τα items απο το black market καθισταται αχρηστο.

Το παιχνιδι τα σπάει,αλλά με μερικες βελτιωσεις ,ειδικα στα παραπάνω θα απογειωνότανε.

ΥΓ:Γελοιοτητα το οτι το lvl cap στο UVHM πωλειται ως εχει χωρις καποιο επιπλεον end game content,βαζοντας σε να κάνεις 3ο playthrough το main story με τους ιδιους ποιοτικά εχθρους οσο αφορα την ΑΙ,με την μονη διαφοροποιηση το buff στο health τους και το ηλιθιο κατα την γνωμη μου healthregen 

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ειναι δυνατον να μπορει ο host να κανει kick τους παικτες οταν πεσει το boss για να κρατησει για παρτυ του ολο το loot

Maximum Trolling αυτό... -_-

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τέλος και τα achievements μετά απο πολύ ζόρι... Συγκεκριμένα τα raid bosses* (που δεν έβρισκα group, μια και η παρέα που παίζαμε το παράτησε κάπου στα μισά του playthrough 2) με "έσπρωξαν" στο μισητό farming - κάπου 4-5 ώρες πήρε συνολικά μόνο για το The Bee (έστω και nerfed, είναι τραγικά overpowered), κανένα 3ωρο ακόμα για το Norfleet (και πολλά, πολλά deaths λόγω δυσκολίας) - αλλά πλέον βγαίνουν solo σχεδόν όλα τα boss (αν και δεν κατάφερα ακόμα να "βρώ" τον Vermivorous - λένε πως στο single player τα spawn rates του είναι άθλια, ενώ δεν ασχολήθηκα καν με τον Dexiduous λόγω της εκνευριστικής διαδικασίας summon που χρειάζεται).

Για όσους παίζουν Siren, το YouTube channel του χρήστη Masterkizz είναι απλά φο-βε-ρό για  solo guides διάφορων raid boss.

*Όπως επίσης και αυτή η βλακεία με τα κλειδωμένα challenges - με ποιά λογική χρειάζεται π.χ. 750 point-blank kills με shotgun πριν αρχίσει να "μετράει" το παιχνίδι το challenge με τα long-range shotgun kills;

• Super Moderators
Δημοσ.

Κάπου 190mb ήταν το compatibility patch ενόψει της κυκλοφορίας στις 25 Ιουνίου του Tiny Tina's Assault on Dragon Keep.

Με αυτό κλείνει το Season Pass;

Δημοσ.

Εχει κανεις αλλος προβληματα με τα FPS στο BL 2? Το βαζω να παιζει, ολα maxed @1050p 80FPS περιπου, χρηση gpu 85-95%.

Και καθως παιζω πεφτουν και τα δυο σε σημειο να ειμαι 25-35FPS, ~35% GPU. Τι παιζει?

Kαι το V-Sync να ενεργοποιησω παλι τα ιδια προβληματα εχω.

Catalyst 13.1

Σε αλλα παιχνιδια ομως δεν εχω τετοιο προβλημα.

Δημοσ.

Με αυτό κλείνει το Season Pass;

Λογικά ναί, μια και εκτός του Tiny Tina's Assault on Dragon Keep έχουν ήδη κυκλοφορήσει ως μέρος του Season Pass τα Captain Scarlett and Her Pirate's Booty, Mr. Torgue's Campaign of Carnage και Sir Hammerlock's Big Game Hunt.

Edit: Αν και στο Steam store για το Season Pass δεν έγινε update το κείμενο για να αναφέρει το Tiny Tina's, υπάρχει αναφορά πως τα περιεχόμενα του θα κυκλοφορήσουν μέχρι τέλος Ιουνίου, οπότε λογικά είναι το τελευταίο.

All Season Pass content will be available by June 2013.

Δημοσ.

Εχει κανεις αλλος προβληματα με τα FPS στο BL 2? Το βαζω να παιζει, ολα maxed @1050p 80FPS περιπου, χρηση gpu 85-95%.

Και καθως παιζω πεφτουν και τα δυο σε σημειο να ειμαι 25-35FPS, ~35% GPU. Τι παιζει?

Kαι το V-Sync να ενεργοποιησω παλι τα ιδια προβληματα εχω.

Catalyst 13.1

Σε αλλα παιχνιδια ομως δεν εχω τετοιο προβλημα.

Βάλε το physx στο Low. Δεν έχεις Nvidia κάρτα γραφικών και ζορίζεις τον επεξεργαστή σου.

Δημοσ.

Βάλε το physx στο Low. Δεν έχεις Nvidia κάρτα γραφικών και ζορίζεις τον επεξεργαστή σου.

Δε χρειαζεται, εφτιαξε μετα το patch μαλλον, γιατι χθες που επαιξα δεν ειχα τετοιο προβλημα. Ετσι και αλλιως ειχα παιξει και αλλα παιχνιδια με physx χωρις προβλημα.

Δημοσ.

To physx στο high είναι πάρα πολύ βαρύ στο παιχνίδι αυτό και θα σου ρίχνει το framerate πάρα πολύ σε συγκεκριμένες φάσεις και περιοχές.

Σε μένα είχε φάσεις όπου από τα 60fps ακατέβατα (vsync on) έκανε βουτιές μέχρι και στα 40-45, με αποτέλεσμα το gameplay να μήν είναι butter-smooth. Έβαλα το physx low και δεν ξανακοίταξα πίσω.

http://physxinfo.com/news/9653/borderlands-2-physx-benchmark-roundup/

Σύμφωνα με τα παρακάτω, μήν περιμένεις πολύ καλά αποτελέσματα με τον 2600Κ

Περιοχή Caustic Caverns

border_bench3_sm_zpsc32f64b9.jpg

border_bench4_zps1ba679bb.png

Δημοσ.

Εν'όψει της κυκλοφορίας του Tiny Tina's Assault on Dragon Keep, δώθηκε SHiFT code για 5 golden keys:

KTWTT-KXJFK-ZCF3J-JTBT3-3SHZB

Ισχύει μέχρι την κυκλοφορία του DLC, 25 Ιουνίου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...