Despotas Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Με το Tunngle πράγματι δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Δες και εδώ: http://www.tunngle.net/wiki/Network:Borderlands_2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Ξέρω άργησα, αλλά άρχισα και το BL2 επιτέλους. Kαι θυμήθηκα τι κακό πράγμα είναι 1) Να έχεις χαρακτήρα που πωρώνεται με το special power του 2) Να βρίσκεις καλύτερα όπλα 3) Kill ! Kill ! Kill ! Loot ! Loot ! Loot ! 2
alet Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Ναι ρε το παιχνιδι μαμαει τι να λεμε. Χωρις να εχω ασχοληθει με το 1ο ΒL ,εχω κολλησει... Στον πρωτο χαρακτηρα πλησιαζω σιγα σιγα το 61lvl ενω με τον assasin μου βρισκομαι γυρω στο 25. Παντως κριμα ενα τετοιο παιχνιδι να χολαινει απο αστειες ασθενειες ,που με ενα μικρο update θα μπορουσανε να διορθωθουνε. Αναφερομαι κυριως στο απαραδεκτο εως και ανυπαρκτο matchmaking που υπάρχει και υποτιθεται οτι μιλαμε για coop based game
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Στο πρώτο έπαιζα με τον Brick, οπότε τώρα με τον Salvador. Ίσως όταν τον αγοράσω (περιμένω πακέτο των DLCs σε προσφορά), θα παίξω και με Krieg.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Axton, ταιριάζει περισσότερο με τον τρόπο που παίζω, μάλλον, αν και το skill tree με βάζει συνέχεια σε διλήμματα. Θέλω να δω και το Salvador αλλά και τη Gaige. Πάντως, από όσα skill έχω δει, της Maya είναι το πιο εντυπωσιακό.
panther_512 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Εγώ είμαι με τον Zer0, level 34, τερμάτισα το main game, ο τελικός κακός ήταν απογοητευτικά εύκολος, έκανα διάλειμα με Dishonored και από εχθές ξεκίνησα τα DLCs, με πρώτο την Captain Booty (or something like that). Μου ήρθε και το Razer Nostromo εχθές και θα περάσω τη φάση του στρωσίματος με το Borderlands. Το D-pad Stick του όμως χρειάζεται επειγόντως silicone grip-cap. Παρήγγειλα από το ebay. Ελπίζω να ταιριάξει. Για αυτούς που επικεντρώνονται στα criticals, ο Zer0 είναι ο ιδανικός. Κάνει Massive Damage.
gavros10 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Αν παιζετε solo και οχι με παρεα ειναι πιο συνετο να παρετε τον axton γιατι εχει τα turret και περνεις πολυ ευκολα second wind
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Mε την ευκαιρία, να ρωτήσω: υπάρχει τρόπος να ξεκινήσεις νέο χαρακτήρα και να φτιάξεις δικά του badass ranks;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Με το Q κάνεις disable/enable, αλλά τώρα που έφτιαξα ένα χαρακτήρα για να το τσεκάρω, μου βγήκαν κανονικά τα ranks από το βασικό μου χαρακτήρα. Εντωμεταξύ, όταν πήρα την Gaige, έγινε λέει "premier club member" ή κάποια τέτοια ανοησία και με ξεκινάει με όπλα και ένα eridian artefact... Άλλη ανοησία αυτή, πρέπει να δω αν και πώς απενεργοποιείται και αυτό... Δηλαδή, να σε αφήσει να ξεκινήσεις από τελείως αρχή, δε γίνεται;
panther_512 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 OK, μόλις το τσέκαρα. Τα Badass Ranks είναι κοινά για όλους τους χαρακτήρες.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Ήθελα να ήξερα ποιος φωστήρας παίρνει τέτοιες αποφάσεις. Τα όπλα-bonus και το artifact αποφεύγονται κάπως, ή θα ξεκινάω πρώτη αποστολή... My First Gun, με κανονικό οπλοστάδιο ήδη στα χέρια;
panther_512 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Εντάξει, δεν είναι κάτι το τρομερό. Σε 10 - 20 λεπτά θα έχεις βρεί άλλα όπλα.....
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δεν είναι θέμα αν θα βρω ή δε θα βρω όπλα. Είναι τελείως ανόητο σε επίπεδο σχεδιασμού να σε ξεκινάει με όπλα στην αρχή, όταν σου δίνει πρώτη αποστολή μάχης το "σκότωσε το γομάρι με το πιστολάκι που βρίσκεις στη φωλιά του Claptrap". Όπως και το να σου μεταφέρει υποχρεωτικά τα bonus που κέρδισες με ένα χαρακτήρα, στο "νιούφη" που θες να ξεκινήσεις για να το πιάσεις από την αρχή. Σε επίπεδο σχεδιασμού, δηλαδή, το βρίσκω απλά ανεξήγητο. Εκτός κι αν υπάρχει κάποιο disable που δεν το έχω ανακαλύψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα