Greygore Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) E, θα δώσουν και κανέναν κωδικό στο μεταξύ, εντάξει :Ρ Δίνουν αρκετά πιο συχνά απο όσο νομίζεις... KJ5BT-FX9CW-H5XJ3-TTJBB-WH559 --- Το οποίο πρέπει να ισχύει μέχρι 14 Απριλίου. EDIT: 5JC3B-HRS5W-HC6B3-J3TJJ-ZRCKB ---- Απο το Facebook page του παιχνιδιού, ισχύει μέχρι 15 Απριλίου. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2013 από Greygore
Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Ο δεύτερος σήμερα το πρωί δεν ίσχυε (βγαίνει το σχετικό μήνυμα). Ο πρώτος δίνει ένα κλειδί, έφτασα στα 8, αλλά και πάλι καλύπτομαι με τα δύο βασικά όπλα που έχω. Πρέπει να ανεβάσω κι ένα screenshot από το shotgun, lvl 13 με explosive damage, από κοντά θερίζει, είμαι lvl 14 και τους 15ρηδες τους έχει άνετα. Ευχαριστώ και πάλι για τους κωδικούς.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Πολύ καλό όπλο, το βρήκα στο lvl 12, είμαι 16 τώρα και κρατάει πολύ καλά:
alet Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Μερικες ερωτησεις μια και βρηκα το παιχνιδι σε πρσφορα και αρχισα να το παιζω. 1.Υπάρχει κάποια ετικετα απο τον host στο coop όσο αφορα το πότε θα κανει quit? Π.χ εχω ανοικτή για αλλους τους παίκτες μια αποστολη του main story την οποια ολοκληρωνουμε .Δεν εχω χρονο/ορεξη να συνεχισουμε στην επομενη.Ειναι οκ αν κανω quit ή θα χάσουνε οι παικτες που κανανε join το progress τους? 2.Διαβαζω οτι πολλοι παικτες ξαναπαιζουν το game μετα την ολοκληρωση για καλύτερο loot ή farmαρουν για τον ιδιο λόγο.Υπάρχει κάποιο νόημα πίσω απο ολα αυτά?Π.χ ενα Pvp mode ή κατι ανάλογο ή ολα γινονται καθαρα για λογους ματαιοδοξίας του στυλ "βρηκα το υπερσπανιο οπλο που καθαριζει ολο τον χαρτη με 2 shots και φτιαχνει και καφε?"
Despotas Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Ετικέτα δε ξέρω αν υπάρχει αλλά καλό είναι να τελειώνει το mission και τότε να κάνεις quit πριν ξεκινήσεις κάποια νέα mission. Αν κάνεις quit τότε την επόμενη φορά θα βγείτε στην αρχή της πίστας που είστε με όλους τους εχθρούς ξανά. Όταν τελειώσει το main story μπορείς να το ξαναπαίξεις από την αρχή με τον ίδιο χαρακτήρα, το λεγόμενο True Vault Hunter Mode (TVHM). Είναι για να ανέβεις level, να βρεις, αν σου κάτσει, καλύτερο εξοπλισμό και όταν φτάσεις level 50 να αντιμετωπίσεις τα διάφορα raid bosses. Περισσότερα εδώ: http://borderlands.wikia.com/wiki/Raid_boss http://borderlands.wikia.com/wiki/True_Vault_Hunter_Mode Αφού τελειώσεις το TVHM πας εδώ: http://borderlands.wikia.com/wiki/Ultimate_Vault_Hunter_Mode 1
panther_512 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Έχω κλείσει 51 ώρες παιχνιδιού και μπορώ να πώ ότι το παιχνίδι είναι πολύ βελτιωμένο σε όλους τους τομείς σε σχέση με το πρώτο. Το πιό ωραίο είναι το μπλά-μπλά που έχει, το οποίο είναι διαρκές και άκρως διασκεδαστικό. ¨Ενα πραγματάκι που το βρίσκω λίγο χτυπητό είναι ότι η ιστορία έχει σημεία που γίνεται αρκετά σοβαρή και μαύρη, κάτι το οποίο έρχεται σε μεγάλη αντίθεση με το στάνταρ looney - tune χιούμορ του. Το δεύτερο σημείο είναι ότι το παιχνίδι με ανάγκασε να πετάξω στην άκρη το gamepad και να πιάσω το πληκτρολόγιο με το ποντίκι. Ενώ στο Borderlands 1 το gamepad δεν σε έβαζε σε μειονεκτική θέση, εδώ υπάρχει θέμα διότι όταν βλέπεις μέσα από διόπτρες το παιχνίδι αυτόματα κατεβάζει υπερβολικά πολύ την ταχύτητα της κάμερας, με αποτέλεσμα να νιώθεις σαν να κινείς το κανόνι τεθωρακισμένου με την μανιβέλα. Πάρα πάρα πολύ αργό και επειδή δεν έχει setting να το ρυθμίσω, επιστρέψαμε στο ποντίκι.
panther_512 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 ΟΚ, 71 ώρες μετά............... Το παιχνίδι είναι αρκετά διαφορετικό σε σχέση με το Borderlands 1, όσον αφορά βαθμό δυσκολίας, loot drops και τρόπο παιξίματος. Είναι ιδιαίτερα πιό δύσκολο, σε αρκετά σημεία είναι unbalanced, διότι προφανώς τα σημεία εκείνα σχεδιάστηκαν με βάση το co-op, τα loot drops δεν θα τα έλεγα ιδιαίτερα ικανοποιητικά και ο τρόπος παιξίματος είναι αρκετά διαφορετικός από το BD1, ειδικά στη χρήση των όπλων, όπου σε αναγκάζει να χρησιμοποιείς πολλά όπλα ταυτόχρονα. Όλα τα παραπάνω είναι καί θετικά καί αρνητικά. Μου αρέσει η έξτρα πρόκληση, αλλά πιό πολύ μου άρεσε στο BD1 όπου άραζα με το gamepad στο καναπέ και χαλάρωνα σκοτώνοντας ότι κουνιόταν με το sniper rifle. Τώρα είμαι ακόμα στο καναπέ, αλλά συνέχεια στη τσίτα, με το ποντίκι και το πληκτρολόγιο να δουλεύουν ασταμάτητα, με γρήγορες κινήσεις και συνεχείς εναλλαγές όπλων. Δεν ξέρω πώς μπορεί να παίξει κάποιος το παιχνίδι με gamepad, χωρίς aim assist και να τα βγάζει πέρα. Επίσης ορισμένες αποστολές είναι απλά broken για solo playing (βλέπε αποστολή "Demon Hunter"). Αναγκάζεσαι να βρείς glitches για να τις βγάλεις (όπως για παράδειγμα κρύψιμο σε γωνίες που δεν μπορεί να φτάσει ο κακός).
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δεν ασχολούμαι πολύ, λόγω χρόνου (lvl. 25 Commando) αλλά από το (επίσης περιορισμένο) co-op που έχω δει, το loot δεν είναι αισθητά ανώτερο: ό,τι χρυσό /δυνατό purple έχω βρει, μόνος μου το βρήκα και μάλλον σε άσχετα σημεία. Γενικά, όμως, μου αρέσει που σε υποχρεώνει να ασχολείσαι με περισσότερα όπλα, στο 1 λόγω του ότι και τα skills σε έστρεφαν σε πιο συγκεκριμένες κατευθύνσεις είχα μείνει σε δύο κατηγορίες όπλων και με αυτές πορεύτηκα ουσιαστικά μέχρι τέλους. Βελτιωμένο το βρίσκω και με πολύ πιο σκοτεινή ιστορία, αλλά σε αυτό το επίπεδο που είμαι έχω αφήσει ήδη τις αποστολές μου μου δίνονται 3-4 επίπεδα πιο κάτω -κάποιες στιγμές παρότι trivial στο χαρακτηρισμό τους αποδεικνύονται δύσκολες και με έχει σώσει το second wind, αλλά γενικά ως τώρα δεν το βρίσκω ιδιαίτερα δύσκολο: βέβαια, πολύ πιο προχωρημένοι παίκτες μου λένε πως στη συνέχεια αλλάζει αυτό.
panther_512 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Συμφωνώ, η ιστορία μου αρέσει πάρα πάρα πολύ. Είναι πολύ μπροστά σε σχέση με το BD1. Και όπως είπα, αυτή τη γενικότερη διαφορετικότητα από το BD1 την βρίσκω καί θετική καί αρνητική. Αλλά έχει πολλά σημεία που ενώ σου βγάζει την αποστολή "Normal", στη πραγματικότητα είναι πιό δύσκολή και από την "Tough" του BD1. Το Second Wind αποτελεί πλέον στρατηγική τακτική παιξίματος. Επικεντρώνεσαι στον δύσκολο κακό και αφήνεις επίτηδες τους αδύνατους κακούς να γυρνοβολάνε. Μόλις σε σκοτώσει ο δυνατός, σκοτώνεις έναν αδύνατο και παίρνεις μία ανάσα να συνεχίσεις. Μου αρέσει η πρόκληση πολύ, αλλά με το BD1 γυρνούσα κουρασμένος από τη δουλειά και το έπαιζα να χαλαρώσω. Με το BD2 δεν γίνεται αυτό.
alet Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Να πω και γω τις εντυπώσεις μου σαν νουμπας στην σειρα Borderlands. Δεν περιμενα οτι το παιχνιδι θα ειναι τόσο εθιστικό.Σιγουρα το coop ειναι διασκεδαστικότατο και κανει το παιχνιδι ποιο ευκολο,αλλα αν δεν παιξεις με φιλους που μπορεις να συνενοηθεις στο θεμα του loot,καλυτερα το σολο.Το τελειωσα στις 30 και κατι ωρες κυριως παιζοντας σολο και κανοντας βλακωδως και αρκετα side quest χανοντας ετσι αρκετα πολυτιμο χρονο. Μπηκα στο 2ο playthrough σαν lvl 30 gunzerker ,οπου το παιχνιδι γίνεται γινεται αρκετα ποιο απλόχερο στο xp που προσφερει για το lvling. Ολο το ζουμι στο σολο (αλλα και οχι μόνο φανταζομαι ) ειναι τουλαχιστον για τον Σαλβαντορ ,μια ισοροπια στα σκιλ της εποιβίωσης και της δυναμης.Οσο προχωρουσε το game αλλαζα συνεχως build ανάλογα με την περισταση και μαλλον κατι τετοιο θα ισχυσει και στο 2ο playthrough. Γενικα το παιχνιδι ειναι pure fun και σιγουρα απο τα καλυτερα 10ευρα (το βρηκα σε προσφορα πριν λιγο καιρο απο Gamersgate) που εχω δωσει για παιχνιδι ποτε μου. YΓ:Btw κυκλοφορησε πριν λιγες μερες και ο Krieg The Psycho σε dlc http://www.youtube.com/watch?v=ZlTf9SnPHJE
gildo Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 ειχα το 1ο bordrelands απο προσφορα που ειχε το steam αλλα τωρα βρηκα ευκαιρια να ασχοληθω.το 2 δειχνει καλυτερο απο κατι βιντεακια που βλεπω.σαν εικονα γενικα ποιο πιστευετε απο τα δυο ειναι πιο διασκεδαστικο?το εχει το steam το 2 μεχρι την δευτερα σε προσφορα και το σκεφτομαι
qsis Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Το 2ο πολύ απλά είναι βελτιωμένο παντού Αν σου άρεσε το πρώτο, μη το σκέφτεται
panther_512 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Έβαλα να παίξω λίγο co-op με τον κουμπαρο μου και παραδόξως είχα τρομερό lag στις σφαίρες των όπλων μου, κάνοντας το παιχνίδι πολύ δύσκολο. Με λίγο search στο google είδα ότι αποτελεί συχνό φαινόμενο. Στο Borderlands 1, όσες φορές παίξαμε co-op ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα....
Greygore Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Έβαλα να παίξω λίγο co-op με τον κουμπαρο μου και παραδόξως είχα τρομερό lag στις σφαίρες των όπλων μου, κάνοντας το παιχνίδι πολύ δύσκολο. Με λίγο search στο google είδα ότι αποτελεί συχνό φαινόμενο. Στο Borderlands 1, όσες φορές παίξαμε co-op ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα.... Χρησιμοποιούμε Tunngle σε 3-man co-op (πάντα με την αυθεντική Steam version), κάνει αρκετά καλή δουλειά για το συγκεκριμένο θέμα (αν και είναι λίγο μπελάς να κάνεις τα configurations πρώτη φορά). Θα ψάξω να βρω το guide που χρησιμοποιήσαμε για το αρχικό setup και το ποστάρω αργότερα . Edit: Σχετικό άρθρο μέσω TechRadar
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα