Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Το ξεκίνησα σιγά-σιγά, ενδιαφέρον έχει (κυρίως γιατί υπάρχει κάποιο lore από το πρώτο και νοιώθεις πιο κοντά σε κάποιες καταστάσεις). Ο μηχανισμός καλός και δοκιμασμένος, με κάποιες βελτιώσεις, κυρίως στην ποικιλία και την αισθητική των όπλων. Δε νομίζω ότι λογίζεται για spoiler, όμως το κρύβω για κάθε ενδεχόμενο: Στο Sanctuary, υπάρχει ένα treasure chest κοντά στο fast travel που ανοίγει με κλειδί. Αυτά τα κλειδιά βρίσκονται μέσα στο παιχνίδι;
Greygore Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Στο Sanctuary, υπάρχει ένα treasure chest κοντά στο fast travel που ανοίγει με κλειδί. Αυτά τα κλειδιά βρίσκονται μέσα στο παιχνίδι; Αυτό είναι το Golden Chest, ανοίγει χρησιμοποιόντας Golden Keys - τα οποία δίνονται μέσω εβδομαδιαίων promotion απο την Gearbox (συνήθως μέσω του blog τους, YouTube channel, Facebook page τους και Twitter account τους). Τα κλειδιά τα "ενεργοποιείς" μέσω του main menu, στην επιλογή Extras > SHiFT code (απαιτεί δημιουργία free account εδώ). Οι κωδικοί είναι μιας χρήσης, με ημερομηνία λήξης, ενώ τα Golden Keys παραμένουν στο account σου μέχρι να τα χρησιμοποιήσεις. Το Chest δίνει συνήθως Purple ή E-Tech αντικείμενα (και πιο σπάνια, blue artifacts/ class mods), τα οποία είναι σε ανάλογο level με τον χαρακτήρα που άνοιξε το Chest. Μπορείς επίσης να το ανοίξεις όσες φορές θέλεις, αρκεί να έχεις Golden Keys. Edit: Νομίζω το SHiFT code που δώσανε με την κυκλοφορία του Ultimate Vault Hunter Mode ισχύει ακόμα, δοκίμασε: K3WJT-BFBRW-S5RTT-TBBB3-9XWZ5 ...το οποίο πρέπει να σου δώσει 5 Golden Keys. 1
xaralas Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Στην επομενη καλη προσφορα που θα το βρω θα το τσιμπησω και εγω, εστω και αρκετα καθυστερημενα.
gavros10 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Μεχρι τον μαιο που θα βγει το τελευταιο dlc καλα ειναι γιατι μεχρι τοτε θα το υποστηριζουν και θα παιζουν πολλοι. Μετα δεν νομιζω να αξιζει
xaralas Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Μεχρι τον μαιο που θα βγει το τελευταιο dlc καλα ειναι γιατι μεχρι τοτε θα το υποστηριζουν και θα παιζουν πολλοι. Μετα δεν νομιζω να αξιζει Δηλαδη ολα τα υπολοιπα dlc εχουν βγει ε; Καλα δεν με πειραζει για τον κοσμο, εξαλλου με την κοπελια θα παιζω..μαλλον.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Αυτό είναι το Golden Chest, ανοίγει χρησιμοποιόντας Golden Keys - τα οποία δίνονται μέσω εβδομαδιαίων promotion απο την Gearbox (συνήθως μέσω του blog τους, YouTube channel, Facebook page τους και Twitter account τους). Τα κλειδιά τα "ενεργοποιείς" μέσω του main menu, στην επιλογή Extras > SHiFT code (απαιτεί δημιουργία free account εδώ). Οι κωδικοί είναι μιας χρήσης, με ημερομηνία λήξης, ενώ τα Golden Keys παραμένουν στο account σου μέχρι να τα χρησιμοποιήσεις. Το Chest δίνει συνήθως Purple ή E-Tech αντικείμενα (και πιο σπάνια, blue artifacts/ class mods), τα οποία είναι σε ανάλογο level με τον χαρακτήρα που άνοιξε το Chest. Μπορείς επίσης να το ανοίξεις όσες φορές θέλεις, αρκεί να έχεις Golden Keys. Edit: Νομίζω το SHiFT code που δώσανε με την κυκλοφορία του Ultimate Vault Hunter Mode ισχύει ακόμα, δοκίμασε: ...το οποίο πρέπει να σου δώσει 5 Golden Keys. Με την εγγραφή μου στο SHiFT μου έδωσε αυτόματα ένα κλειδί. Επίσης, ο κωδικός πράγματι συνεχίζει να ισχύει, οπότε πήρα άλλα 5. Έξι στο σύνολο. Ευχαριστώ πολύ. Ώρα να αποφασίσω πότε θα τα χρησιμοποιήσω, αν και μου έπεσε ένα πολύ ωραίο orange assault rifle που στο επίπεδό μου (13) είναι μια χαρά, έχω κι ένα καλό shotgun με explosive damage, για την ώρα θερίζω.
gavros10 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Με την εγγραφή μου στο SHiFT μου έδωσε αυτόματα ένα κλειδί. Επίσης, ο κωδικός πράγματι συνεχίζει να ισχύει, οπότε πήρα άλλα 5. Έξι στο σύνολο. Ευχαριστώ πολύ. Ώρα να αποφασίσω πότε θα τα χρησιμοποιήσω, αν και μου έπεσε ένα πολύ ωραίο orange assault rifle που στο επίπεδό μου (13) είναι μια χαρά, έχω κι ένα καλό shotgun με explosive damage, για την ώρα θερίζω. Υπαρχει ενα guide στο steam που εχει μαζεμενα αρκετα κλειδια που εχουν βαλει κατα καιρους. Δοκιμασε τα. Οταν το ειχα κανει εγω ειχα παρει 30+
Greygore Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Μεχρι τον μαιο που θα βγει το τελευταιο dlc καλα ειναι γιατι μεχρι τοτε θα το υποστηριζουν και θα παιζουν πολλοι. Μετα δεν νομιζω να αξιζει Τέλος Ιουνίου βγαίνει το τελευταίο campaign DLC... Πάντως, αν γίνει οτι έγινε και με το πρώτο Borderlands, η GOTY edition (με όλα τα DLC μαζεμένα) σίγουρα θα ανεβάσει λίγο το online population. Ώρα να αποφασίσω πότε θα τα χρησιμοποιήσω, αν και μου έπεσε ένα πολύ ωραίο orange assault rifle που στο επίπεδό μου (13) είναι μια χαρά, έχω κι ένα καλό shotgun με explosive damage, για την ώρα θερίζω. Καλορίζικο, εγώ πήγε κάπου στα 30~ να δω το πρώτο μου Orange . Πάντως, μια καλή συμβουλή είναι αν σκοπεύεις να ξεκινήσεις και True Vault Hunter Mode (2ο playthrough, New Game+), κράτα μερικά keys για τότε - είναι αρκετά μεγάλο το gap των αντικειμένων μεταξύ πρώτου και δεύτερου playthrough.
gavros10 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Κρατηστε τα golden keys για το level 61 αν προκειται να παρετε το season pass ή μονο του το dlc με τα εξτρα level
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Επί του παρόντος δε σκέφτομαι να τα χρησιμοποιήσω, με το πορτοκαλί που βρήκα και ένα καλό μοβ shotgun μια χαρά πορεύομαι. Αυτό που σκέφτομαι, όμως, είναι το εξής: από το lvl 61, πόσο παιχνίδι απομένει για να χαρείς ό,τι σου βγάλει το treasure chest;
gavros10 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Επί του παρόντος δε σκέφτομαι να τα χρησιμοποιήσω, με το πορτοκαλί που βρήκα και ένα καλό μοβ shotgun μια χαρά πορεύομαι. Αυτό που σκέφτομαι, όμως, είναι το εξής: από το lvl 61, πόσο παιχνίδι απομένει για να χαρείς ό,τι σου βγάλει το treasure chest; λογικα θα σου εχουν μεινει μονο τα dlc αν τα εχεις και λιγα side mission απο το την κυρια ιστορια Κοιτα, οταν θα εισαι level 50+ θα βρισκεις αρκετα πορτοκαλι οπλα που ειναι τα legendaries. Οποτε οτι και να σου βγαλει στο treasure chest θα σου φανει αχρηστο. Σπανια βγαζει τοσο καλα οπλα
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Ήδη αυτό που μου πέταξε (ένα assault riffle Jakobs) στο 13 level, θερίζει, έχει και διόπτρα, χαμηλό rof όπως μου αρέσει, και νομίζω θα με κρατήσει για ένα-δύο επίπεδα ακόμη. Βρήκα το screenshot (πιο κουλά δεν μπορούσε να τα κρύβει το Steam ήθελα να 'ξερα...):
Greygore Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Αγαπάμε Jakobs, μια και έχουν ως "default" χαρακτηριστικά το ψηλό damage (έχει και ένα "named", το Tresspasser, κάπου στα μισά του παιχνιδιού το οποίο κάνει φοβερή δουλειά). Αυτό που σκέφτομαι, όμως, είναι το εξής: από το lvl 61, πόσο παιχνίδι απομένει για να χαρείς ό,τι σου βγάλει το treasure chest; Αν και δεν ξέρω πως ακριβώς κάνει scale το experience στο 2ο playthrough, στο 1ο είμουν κάπου level 33-34 (σε 3-player co-op) όταν τερματίσαμε. Λογικά τα 50 τα πιάνεις πριν το τέλους του 2ου, ίσως και πιο ψηλά. Το game όμως μετά τα 61 συνεχίζεται με μια προϋπόθεση: οτι ενδιαφέρεσαι να μαζέψεις το καλύτερο δυνατό gear. Υπάρχουν "raid" boss (ονόματι Terramorphous The Invincible και Vermivorous the Invincible) αντίστοιχοι του Crawmerax απο το Armory of General Knoxx του πρώτου) στο base game, όπως και αρκετά raid boss στα επί μέρους DLC (απο δύο έκαστα στην Scarlett και Hammerlock, καθώς και ένα ακόμα στο Mr. Torgue), οι οποίοι είναι σχεδιασμένοι για level 50 groups (έχω δει solo kill για Terramorphous, δεν γνωρίζω για τους υπόλοιπους όμως). Αν απο την άλλη δεν πρόκειται να ασχοληθείς με το item farming όταν φτάσεις max level, μάλλον θα σε "βοηθήσει" περισσότερο να φυλάξεις μερικά keys για την αρχή του 2ου playthrough (όπως λέει και ο gavros10 πιο πάνω, απο το 50+ το drop quality αυξάνεται δραματικά).
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Η αλήθεια είναι ότι δεν τρελαίνομαι για farming (σε τι παιχνίδι βγαίνω και τα γράφω αυτά...) αλλά θα φυλάξω κλειδιά όπως και να έχει, με τα 6 που έχω τώρα, και ένα της προκοπής να μου βγάλει όταν δε θα με κρατάνε τα τωρινά καλά θα είναι. Ε, θα δώσουν και κανέναν κωδικό στο μεταξύ, εντάξει :Ρ
gavros10 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 @Greygore Επειδη παιζω ως commando (μαρεσει το turret μου) δεν γινεται να κανω solo τα raid bosses στο Level 61 λογω του χαρακτηρα. Με siren σκοτωνονται αρκετα ευκολα. Οταν ημουν 50 ολους μονος μου τους κερδιζα αλλα τωρα ουτε καν. Αυτο το πραμα ειναι αστειο γιατι μια siren με τον ιδιο εξοπλισμο που εχω σκοτωνει τον pyro pete (που ειναι ο πιο δυσκολος) σε 3 λεπτα max
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα