Προς το περιεχόμενο

Borderlands 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 370
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ξεκίνησα κι εγώ προχθές...

Παρατήρησα πως ειναι αρκετά βαρύ για το σύστημα μου. Φαίνεται δε γλυτώνω τη νεα GPU σύντομα.

Επίσης με το θέμα του save μου την εδωσε...Παίζω πόση ωρα να φθάσω πχ σε ένα boss και αν το κλείσω πρεπει να ξαναπαίξω ολαααα αυτά.

Δηλαδή με το ζόρι να μη το παρατήσεις. Τι να πώ.

Δημοσ.

Το ξεκίνησα κι εγώ προχθές...

Παρατήρησα πως ειναι αρκετά βαρύ για το σύστημα μου. Φαίνεται δε γλυτώνω τη νεα GPU σύντομα.

Επίσης με το θέμα του save μου την εδωσε...Παίζω πόση ωρα να φθάσω πχ σε ένα boss και αν το κλείσω πρεπει να ξαναπαίξω ολαααα αυτά.

Δηλαδή με το ζόρι να μη το παρατήσεις. Τι να πώ.

Δεν παιζει αυτο που λες. Το παιχνιδι παιζει αψογα και με μια 6870 με ενεργοποιημενα PhysX μεσα απο το .ini. Ψαξε το λιγο.

Δημοσ.

Δεν παιζει αυτο που λες. Το παιχνιδι παιζει αψογα και με μια 6870 με ενεργοποιημενα PhysX μεσα απο το .ini. Ψαξε το λιγο.

εγω την 6870 εχω και μετα physx ενεργοποιημενα οταν γινονται μαχες απλα δεν γινεται να παιξω, οταν το εβγαλα ολα εγιναν μια χαρα

• Moderators
Δημοσ.

εγω την 6870 εχω και μετα physx ενεργοποιημενα οταν γινονται μαχες απλα δεν γινεται να παιξω, οταν το εβγαλα ολα εγιναν μια χαρα

Συνεχίζει το PhysX να νιώθει μόνο με κάρτα της Nvidia ή κάνω λάθος;

Δημοσ.

Οχι μια χαρα ειναι και με τις ati αρκει να εχεις καλο επεξεργαστη. Εμεις με i5-2500k μονο με το δικο του turbo στα 3.6Ghz το παιζει το παιχνιδι μια χαρα με 6870 και physX ενεργοποιημενα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απίστευτο παιχνίδι όσον αφορά στο single player το παίζω τις τελευταίες μέρες. Πολύ καιρό είχα να διασκεδάσω τόσο πολύ με ένα video game

• 1 μήνα μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

εχω εναν commando 50 level και μια siren 8 level. αμα θελει κανεις σας που παιζει να παμε να φαρμαρουμε ή να παιξουμε μαζι με την siren ας μου στειλει μηνυμα. δεν εχω τα dlc αν και θελω να τα παρω συντομα καπου στα 20 ευρω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...