Προς το περιεχόμενο

Borderlands 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν θες να βγεις κάνει save ανα πάσα στιγμή και σε βγάζει πάντα στα σημεία που έχει fast travel

Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia

• Απαντ. 370
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
- Υψηλή Α.Ι.

Υψηλή Α.Ι. όμως σε μερικά σημεία πρέπει να βαρέσεις για να σε βαρέσουν αλλιώς περνάς και αφού έχεις απόσταση 5μέτρων σκέφτονται να σου επιτεθούν!

Αφού αρχιζεις να τους βαρας σε βαραει σωστά!

Δημοσ.

Επίσης διαβάζοντας λίγο πιο προσεκτικά το review , να σημειώσω ότι οι εχθροί δεν κάνουν ανεξέλεγκτο respawn , μου έτυχε σε αρκετές περιπτώσεις να καθαρισω μεγάλες περιοχές και να κάνω αυτά που θέλω με την ησυχία μου

κακή περίπτωση respawn ήταν το far cry 2 για όσους θυμούνται , όπου εφευγες 50 μετρα μακριά από ένα φυλάκιο και οι εχθροί έβγαιναν όλοι πάλι και αν χρειαζόταν να ξαναπεράσεις εφτυνες αίμα , οι λιγοστοί που μπορεί να ξαναβγούν στο borderlands είναι ανάξιοι αναφοράς

Αν φύγεις πολύ μακριά σε κάποιες περιπτώσεις έβγαινε μπούγιο , αλλά για να γίνει αυτό έπρεπε να φύγεις αρκετά μακριά

Οσο για το inventory , πάλι διαφωνώ , γιατί μπορείς να το αναβαθμίσεις αρκετά , αλλά όπως και να το κάνουμε το loot ειναι απεριόριστο . Δε θα ήταν καλό για το παιχνίδι να γίνεις ανεξέλεγκτα πλούσιος μαζεύοντας τύφλα ολη τη σαβούρα και στη συνέχεια να τη πουλάς

Έπρεπε , και σωστά κατά τη γνώμη μου , να είσαι εκλεκτικός. Είναι κομμάτι του gameplay που δεν έγινε έτσι από παράλειψη , αλλά για να γίνει πιο δύσκολο το παιχνίδι

Τέλος θα ήθελα και αναφορά στο χειρισμό με ποντίκι πληκτρολόγιο , μια και θεωρώ αυτονόητη αυτή την επιλογή για pc (και το pc είναι αυτό που εξετάζουμε )

Κι εγώ έχω xbox controller για τα 3rd person παιχνίδια (μάλιστα είχα καταφερθεί εναντία σε κάποιον που κριτικαρε το χειρισμό του sleeping dogs επειδή έπαιζε χωρίς χειριστήριο και του φαινόταν άθλιος ) , αλλά δε θα έπαιζα ποτέ fps με αυτό αν υπάρχει ποντίκι

ΥΓ οσο για το background των χαρακτήρων στη περίπτωση τουλάχιστον της siren που έπαιζα εγώ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αποκάλυψε το παρελθόν της (το ότι την είχαν σα θέα στο πλανήτη της ιερείς για να τρομοκρατούν και να εκμεταλλεύονται τις μάζες , όμως αυτή επειδή ήθελε περιπέτεια καθάρισε τον αρχιερέα και πήγε στο Pandora να γίνει vault hunter )

Δημοσ.

κακή περίπτωση respawn ήταν το far cry 2 για όσους θυμούνται , όπου εφευγες 50 μετρα μακριά από ένα φυλάκιο και οι εχθροί έβγαιναν όλοι πάλι αν χρειαζόταν να ξαναπεράσεις, οι λιγοστοί που μπορεί να ξαναβγούν στο borderlands είναι ανάξιοι αναφοράς

Το far cry 2 δεν θέλει να το θυμάται κανείς απ'όσους είχαν παίξει το 1 :P

Δημοσ.

Offtopic, αλλά οσο και να το κραζουν εμένα πάντως μου άρεσε και περιμένω πώς και πώς το 3 :P

Δημοσ.

Δεν ειχα παιξει το 1 αλλα κολλησα ασχημα με το 2. Το παιζω χαλαρα 1,2 missions τη μερα και πραγματικα δε θελω να τελειωσει.. :P Δεν νομιζω παντως οτι θα παει για δευτερο play-through, μερικα missions ειναι αρκετα μεγαλα και εχει και αρκετο backtracking..

Δημοσ.

ΥΓ οσο για το background των χαρακτήρων στη περίπτωση τουλάχιστον της siren που έπαιζα εγώ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αποκάλυψε το παρελθόν της (το ότι την είχαν σα θέα στο πλανήτη της ιερείς για να τρομοκρατούν και να εκμεταλλεύονται τις μάζες , όμως αυτή επειδή ήθελε περιπέτεια καθάρισε τον αρχιερέα και πήγε στο Pandora να γίνει vault hunter )

ευχαριστούμε για το spoiler ρε συ!

Δημοσ.

Υψηλή Α.Ι. όμως σε μερικά σημεία πρέπει να βαρέσεις για να σε βαρέσουν αλλιώς περνάς και αφού έχεις απόσταση 5μέτρων σκέφτονται να σου επιτεθούν!

Αφού αρχιζεις να τους βαρας σε βαραει σωστά!

Μου θυμίζει τους αστυνομικούς σήμερα που κυκλοφορούσαν μέσα στους διαδηλωτές στο υπουργείο εθνικής άμυνας..χεχεχεχε.

Δημοσ.

Αν βγάλουν και κανένα DLC όπως το zombie island of Dr Ned. Θα είναι τέλειο. Εμένα πάντως μου έκανε εντύπωση πόσο καλή υλοποίηση έχει γίνει στα physx, μετά από κάθε μάχη οι πίστες θυμίζουν όντως πεδίο μάχης, αν και θα ήταν καλύτερα να είχε πλήρες destructable περιβάλον.

Δημοσ.

εχεις δικιο , επρεπε να μπει σε spoiler..

πάει..έχασα την μαγεία τώρα..με έχεις καταστρέψει,ευτυχώς για την ώρα παίζω με τον zero :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...