Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συνεχιζεις να λες οτι ναναι. Ρωτησες τι γινεται με μια δημοσιευση ψευδης ειδησης, σου εδωσα ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ μια τυχαιας ψευδης ειδησης, και προσπαθεις να μου πεις οτι τελικα δεν ηταν ψευδη η ειδηση. Καμμια συνοχη.

Αυτο δεν ειναι ειδηση καν ειναι μαρτυρια και κατηγορια .Ειδηση ειναι να πεις οτι η ανεργια φετος αυξηθηκε .Αν το πω αυτο και δεν εχει αυξηθει δεν μπορεις να μου κανεις μηνυση .Αλλα προς το θεμα που συζηταμε .Αν ο τυπος ειχε οπλο και ειναι πραγματι επικινδυνος .Δεν πρεπει να προστατευτει ο μαρτυρας που τον ειδε;Αρα η προστατευεις τον μαρτυρα η δεν δινεις το ονομα .Καλυτερα συκοφαντικη δυσφημιση απο δολοφονια..οκ;

• Απαντ. 309
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο δεν ειναι ειδηση καν ειναι μαρτυρια και κατηγορια .Ειδηση ειναι να πεις οτι η ανεργια φετος αυξηθηκε .Αν το πω αυτο και δεν εχει αυξηθει δεν μπορεις να μου κανεις μηνυση .Αλλα προς το θεμα που συζηταμε .Αν ο τυπος ειχε οπλο και ειναι πραγματι επικινδυνος .Δεν πρεπει να προστατευτει ο μαρτυρας που τον ειδε;Αρα η προστατευεις τον μαρτυρα η δεν δινεις το ονομα .Καλυτερα συκοφαντικη δυσφημιση απο δολοφονια..οκ;

Επιμενεις να προσπαθησεις να το γυρισεις προς το μερος σου... Οχι, το παραδειγμα το εφερα εγω, και στο δικο μου παραδειγμα η κατηγορια (αν θες να τη λες ετσι) ειναι ψευδης, δεν υπαρχει μαρτυρας, δεν υπαρχει οπλο, ουτε ελεφαντες ουτε κοκκινα μικρα ανθρωπακια, ουτε τιποτε.

Αν θες να πεις εσυ ενα παραδειγμα καινουριο ευχαριστως. Αλλα στην ερωτηση που μου εκανες σου απαντησα πολυ συγκεκριμενα και συνεχιση της απαντησης δυστυχως δεν ελαβα.

Δημοσ.

Επιμενεις να προσπαθησεις να το γυρισεις προς το μερος σου... Οχι, το παραδειγμα το εφερα εγω, και στο δικο μου παραδειγμα η κατηγορια (αν θες να τη λες ετσι) ειναι ψευδης, δεν υπαρχει μαρτυρας, δεν υπαρχει οπλο, ουτε ελεφαντες ουτε κοκκινα μικρα ανθρωπακια, ουτε τιποτε.

Αν θες να πεις εσυ ενα παραδειγμα καινουριο ευχαριστως. Αλλα στην ερωτηση που μου εκανες σου απαντησα πολυ συγκεκριμενα και συνεχιση της απαντησης δυστυχως δεν ελαβα.

Ωραια εστω και υπαρχουν 2 περιπτωσεις η μια ειναι η συκοφαντια που λες εσυ και η αλλη πραγματικη που λεω εγω .Εσυ ζητας να δινονται τα στοιχεια και στις 2 υποθεσεις .Το αποτελεσμα θα ειναι ενας που θα τρεχει στην φυλακη για συκοφαντια και ενας νεκρος.Σε αυτο που λεω εγω δεν θα εχουμε νεκρο αλλα καποιον που θα συκοφαντηθει .Και θα σου πω εγω τι πιστευω για το ολο θεμα .Ε και τι εγινε δηλαδη αν εμενα με λεει καποιος εδω κατα εξακουλουθηση ηλιθια .Παραδειγμα δινω .Πρεπει να δωσω σημασια;Αν δεν ειμαι ηλιθια προφανως δεν θα το πιστεψει κανεις.

Δημοσ.

Ωραια εστω και υπαρχουν 2 περιπτωσεις η μια ειναι η συκοφαντια που λες εσυ και η αλλη πραγματικη που λεω εγω .Εσυ ζητας να δινονται τα στοιχεια και στις 2 υποθεσεις .Το αποτελεσμα θα ειναι ενας που θα τρεχει στην φυλακη για συκοφαντια και ενας νεκρος.Σε αυτο που λεω εγω δεν θα εχουμε νεκρο αλλα καποιον που θα συκοφαντηθει .Και θα σου πω εγω τι πιστευω για το ολο θεμα .Ε και τι εγινε δηλαδη αν εμενα με λεει καποιος εδω κατα εξακουλουθηση ηλιθια .Παραδειγμα δινω .Πρεπει να δωσω σημασια;Αν δεν ειμαι ηλιθια προφανως δεν θα το πιστεψει κανεις.

Το οτι αποφασιζεις οτι θα δεχτεις το ενα παραπτωμα χαρην του αλλου, ειναι εντελως λαθος τακτικη. Διοτι με αυτη τη λογικη κανενας φονος δε θα εξιχνιαζοταν, μιας και ο μαρτυρας παντα θα πεθαινε, η μιας και ο αστυνομικος που πχ βρηκε τα ταδε στοιχεια παλι θα πεθαινε. Ολοι αυτοι λοιπον οι δολοφονοι που ειναι φυλακη, θα ηταν εξω, γιατι θα λειτουργουσε η λογικη που ανεφερες πιο πανω.

Ευτυχως (και για σενα και για ολους μας), δε λειτουργει ετσι ουτε ο ανθρωπος ουτε το συστημα.

Κατ' εξακολουθηση ηλιθια λεει τη saya. Δε σε ξερει με το ονομα σου. Για φαντασου να σε ηξερε με το ονομα σου και να σε ελεγε ετσι σε ολα τα μπλογκς, η να ελεγε οτι το βραδυ κανεις πιατσα και δε ξερω εγω τι αλλο, και εσυ ας πουμε να εισαι δασκαλα και να πας την αλλη μερα σχολειο στα παιδακια που ηδη θα εχουν διαβασει αυτα τα μπλογκς...

Δημοσ.

Θα επαιρνα και εγω σβαρνα ολα τα blogs και ελεγα οτι εχω αλοθι και το βραδυ δεν κανω πιατσα γιατι δουλευω .Οκ;Αρα αυτος θα εβγαινε ψευτης.

Το πρωτο που λες δεν το καταλαβαινω.

Δημοσ.

Θα επαιρνα και εγω σβαρνα ολα τα blogs και ελεγα οτι εχω αλοθι και το βραδυ δεν κανω πιατσα γιατι δουλευω .Οκ;Αρα αυτος θα εβγαινε ψευτης.

Το πρωτο που λες δεν το καταλαβαινω.

Πολυ ωραια λογικη αυτη, αλλη δουλεια δε θα κανουμε απο το να ξημεροβραδιαζουμε στα μπλογκς να δουμε μην εγραψαν κατι για μας. Και ποσα να ειναι αυτα; Χιλιαδες; Και ποσα απο αυτα εχουν κανει copy paste το κειμενο; Θα κατσεις να τα ψαξεις ολα;

Και σε ποσα απο αυτα τα μπλογκς νομιζεις οτι ο κοσμος καθεται και διαβαζει απο κατω τα σχολια, ωστε να διαβασει και το δικο σου; Και ποιος σου λεει οτι το σχολιο σου δε θα σβηστει (γιατι ετσι γουσταρει ο admin) η δε θα χαθει μεσα σε δεκαδες αλλα που θα σε γιουχαρουν;

Και ποσοι τρυγυρω σου που δεν ασχολουνται με το ιντερνετ θα το εχουν μαθει απο τον "κομπιουτερα της παρεας" και δε θα γνωριζουν οτι υπαρχει και απαντηση;

Λες λοιπον να κατσει κανεις να ασχοληθει με ενα μονο σχολιο που θα κλαιγεται και θα λεει για αποδειξεις η με την κεντρικη "ειδηση" που θα εχει περισσοτερο "ζουμι";

Και ποιον θα βγαλεις ψευτη; Τον sderfegtd12345; Την επομενη που θα σκασει μυτη με νεο ονομα κι επειδη θα σου εχει αχτι θα σου ριξει και μια φωτοσοπια αντι της Τζουλιας με τους δυο μαυρους, παλι θα βγαινεις να κυνηγας τα μπλογκς να δεις μεχρι που εφτασε η φωτογραφια;

Δημοσ.

Eνω αν τον παω στο δικαστηριο αντι να απαντησω η φημη θα σβηστει αυτοματα .Λενε καλυτερα να σου βγει το ματι και οχι το ονομα .Ξερεις γιατι;Προφανως αν ειναι σοβαροι ανθρωποι θα δημοσιευσουν την απαντηση .Ολοι μη σοβαροι ειναι ;Ναι και εστω τον πηγαινω στην αστυνομια .Ποιος τον εμποδιζει να παει σε ενα ιντερνετ καφε η να βρει ενα αλλο τροπο και να το ξανακανει;

Δημοσ.

Eνω αν τον παω στο δικαστηριο αντι να απαντησω η φημη θα σβηστει αυτοματα .Λενε καλυτερα να σου βγει το ματι και οχι το ονομα .Ξερεις γιατι;Προφανως αν ειναι σοβαροι ανθρωποι θα δημοσιευσουν την απαντηση .Ολοι μη σοβαροι ειναι ;Ναι και εστω τον πηγαινω στην αστυνομια .Ποιος τον εμποδιζει να παει σε ενα ιντερνετ καφε η να βρει ενα αλλο τροπο και να το ξανακανει;

Οποτε αφου δεν τον εμποδιζει κανενας, και αφου θα βρει δεκαδες τροπους να το ξανακανει, τι σε φοβιζει να υπαρχει ο νομος; Ας παει οπως λες στο ιντερνετ καφε κι ας προσπαθησει να μεινει ανωνυμος.

Δημοσ.

Οποτε αφου δεν τον εμποδιζει κανενας, και αφου θα βρει δεκαδες τροπους να το ξανακανει, τι σε φοβιζει να υπαρχει ο νομος; Ας παει οπως λες στο ιντερνετ καφε κι ας προσπαθησει να μεινει ανωνυμος.

Γιατι θα εχουμε εναν νεκρο και εναν αφαντο συκοφαντη;Και τελικα ο νομος δεν θα εξυπγηρετει τον συκοφαντουμενο αλλα τον τυπο με το οπλο .Για αυτο..

Δημοσ.

Γιατι θα εχουμε εναν νεκρο και εναν αφαντο συκοφαντη;Και τελικα ο νομος δεν θα εξυπγηρετει τον συκοφαντουμενο αλλα τον τυπο με το οπλο .Για αυτο..

Αρα καταληγουμε παλι στο συμπερασμα σου οτι η συκοφαντια μπορει να παρακαμφθει του νομου, απο φοβο φονου.

Αρα σε καθε συκοφαντια απο μπλογκς η μη, ο καθενας μας θα τρεχει να κανει αναρτησεις μπας και σωσει το ονομα του. Γαμω τις σκεψεις...

Με την ιδια λογικη, και ο κλεφτης πρεπει να παρακαμφθει του νομου, γιατι μπορει εκτος απο κλεφτης να ειναι και δολοφονος, και αν τον δω να με κλεβει δεν κανει να τον καταδωσω, μην παω ακλαφτος.

Το ιδιο και για ολες τις αλλες παρανομιες, μιας και εκτος απο παρανομος καποιος μπορει να ειναι και δολοφονος, οποτε μαλακας ειμαι να τον καταδωσω, και να μου τη μπουμπουνισει;

Οτι ναναι...

Δημοσ.

Δεν εχεις ακουσει για μαρτυρες κατηγοριας που τους προστατευει η αστυνομια;Τους εχουν βρει αλλη ταυτοτητα .Δεν δινονται τα στοιχεια τους και τετοια ;Μυστικους αστυνομικους;

Παλι δεν μπορω να σε ακουλουθησω;Να κανω μυνηση και να μην δωθουν τα στοιχεια μου;Αν κανω μηνυση θα παραβρεθω στην δικη και θα με δει ο κλεφτης;Θα μαθει μια χαρα και τα στοιχεια μου.Τωρα αν εκτος απο κλεφτης ειναι και δολοφονος και με βρουν καπου την αλλη μερα .Ε αυτο ειναι σεναριο λιγο φοσκωλος .Να ηταν γκαγκστερ να σου πω .Το κλεφτρονι θα μας βγει σχιζοφρενης στα ξαφνικα.Αρα αυτο που λες δεν στεκει.

Δημοσ.

Είναι ποτέ δυνατον να θέλουμε τα blogs να υποκαταστήσουν την αστυνομία, τους δικηγόρους, τον εισαγγελέα και τα δικαστήρια; :shock:

Δεν ξέρω αν πρόκειται για συλλογική θέση των bloggers ή προσωπική επιθυμία, αλλά το πιο αισιόδοξο μάτι διαπιστώνει ότι κάτι τέτοιο υπονομεύει τον ορισμό του πολιτεύματος της Δημοκρατίας. Δεν πρόκειται καν για αναρχία ή απολυταρχισμό, είναι μια άνευ όρων παράδοση των κλειδιών στα διαπλεκόμενα μέσα -που ήδη κουμαντάρουν τα μεγαλύτερα σε απήχηση blogs.

Με δεδομένο αυτό, δεν ξέρω κατά πόσο είναι αθώο να εκφράζονται τέτοιες προτάσεις, αν συμφωνήσουμε ότι για την σημερινή (πολιτική) κατάσταση ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό η χειραγώγηση της κοινής γνώμης απο τα ΜΜΕ. Τι ακριβώς ζητάμε, να αλλάξουμε αφεντικό στη διαφθορά; :confused:

Δημοσ.

Είναι ποτέ δυνατον να θέλουμε τα blogs να υποκαταστήσουν την αστυνομία, τους δικηγόρους, τον εισαγγελέα και τα δικαστήρια; :shock:

Δεν ξέρω αν πρόκειται για συλλογική θέση των bloggers ή προσωπική επιθυμία, αλλά το πιο αισιόδοξο μάτι διαπιστώνει ότι κάτι τέτοιο υπονομεύει τον ορισμό του πολιτεύματος της Δημοκρατίας. Δεν πρόκειται καν για αναρχία ή απολυταρχισμό, είναι μια άνευ όρων παράδοση των κλειδιών στα διαπλεκόμενα μέσα -που ήδη κουμαντάρουν τα μεγαλύτερα σε απήχηση blogs.

Με δεδομένο αυτό, δεν ξέρω κατά πόσο είναι αθώο να εκφράζονται τέτοιες προτάσεις, αν συμφωνήσουμε ότι για την σημερινή (πολιτική) κατάσταση ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό η χειραγώγηση της κοινής γνώμης απο τα ΜΜΕ. Τι ακριβώς ζητάμε, να αλλάξουμε αφεντικό στη διαφθορά; :confused:

Γιατι να ειναι διαπλεκομενα τα μεσα;Και ο κοσμος ειναι χαζος;δεν μπορει να καταλαβει το σωστο η οχι;

Δημοσ.

Δεν εχεις ακουσει για μαρτυρες κατηγοριας που τους προστατευει η αστυνομια;Τους εχουν βρει αλλη ταυτοτητα .Δεν δινονται τα στοιχεια τους και τετοια ;Μυστικους αστυνομικους;

Παλι δεν μπορω να σε ακουλουθησω;Να κανω μυνηση και να μην δωθουν τα στοιχεια μου;Αν κανω μηνυση θα παραβρεθω στην δικη και θα με δει ο κλεφτης;Θα μαθει μια χαρα και τα στοιχεια μου.

Οι μαρτυρες κατηγοριας που προστατευονται οπως λες, προστατευονται πριν τη δικη, παρευρισκονται στη δικη, τους βλεπει ο κατηγορουμενος, και αν κριθει αναγκαιο τοτε μπαινουν σε προγραμμα προστασιας. Αυτο ομως γινεται για πολυ σοβαρες υποθεσεις και αποτελουν εξαιρεση στον κανονα.

Τωρα αν εσυ θεωρεις οτι σε καθε διαφωνια μεταξυ ενος μπλογκερ και ενος θιγομενου θα υπαρχει και προστασια μαρτυρων, μυστικοι αστυνομικοι, αλλαγες ταυτοτητας κλπ ωστε να μη γινει ο φονος, τοτε δεν μπορω να πλησιασω το επιπεδο της φαντασιας σου.

Δημοσ.

Οι μαρτυρες κατηγοριας που προστατευονται οπως λες, προστατευονται πριν τη δικη, παρευρισκονται στη δικη, τους βλεπει ο κατηγορουμενος, και αν κριθει αναγκαιο τοτε μπαινουν σε προγραμμα προστασιας. Αυτο ομως γινεται για πολυ σοβαρες υποθεσεις και αποτελουν εξαιρεση στον κανονα.

Τωρα αν εσυ θεωρεις οτι σε καθε διαφωνια μεταξυ ενος μπλογκερ και ενος θιγομενου θα υπαρχει και προστασια μαρτυρων, μυστικοι αστυνομικοι, αλλαγες ταυτοτητας κλπ ωστε να μη γινει ο φονος, τοτε δεν μπορω να πλησιασω το επιπεδο της φαντασιας σου.

Μα για σοβαρες κατηγοριες σου μιλαω .Δεν σου μιλαω για το κλεφτρονι της γειτονιας.Εδω δεν πιανεται καν αυτο .Δινετε απλα το ονομα και οποιον παρει ο χαρος.Αρα η προστατευεις τους παντες η δεν δινεις ονοματα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...