pigeon Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Ως τιποτα συγκεκριμενο,εισαι νομικος η οχι; Είμαι απόγονος του Δαλάι Λάμα και ειδικεύομαι στο τύλιγμα αραβικής πίτας. Το βράδυ κοιμάμαι μπρούμυτα και πηγαίνω 3 φορές για πιπί, κατά μέσο όρο. Είμαι ψηλός μελαχρινός ,σαν τον Ρουβα Δεν είμαστε σε χώρο γνωριμιών, το facebook μου μέσα.. Αν έχεις κάτι εντός θέματος να πεις, το λες και με επιχειρήματα σε παρακαλω. Πρωτα απο ολα ηρεμησε ,δευτερον δεν νομιζω οτι υπαρχουν εκατομμυρια blog aνωνυμων ανθρωπων αρα το οτι εγω δεν σου τα αναφερω δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν .Ειναι σαν να μου λες δειξε μου τον αερα αλλιως δεν υπαρχει .Υπαρχει .Οσο και να θες το αντιθετο. Αγαπητή μου αγνοείς βασικα πράγματα για τα blogs. Τα προσωπικά ιστολόγια που δημοσιεύουν τις προσωπικές απόψεις και εμπειρίες κάποιου δεν έχουν καμία σχέση με τα ειδησεογραφικά blog που στην πλειοψηφία τους συστηματικά παραβαίνουν τους δημοσιογραφικούς κανόνες δεοντολογίας αλλά και τους νόμους του κράτους. Το γεγονός οτι τεχνικά χρησιμοποιούν την ίδια πλατφόρμα (blogspot, wordpress) δεν σημαίνει οτι είναι το ίδιο πράγμα. Ολες οι ενστάσεις και οι νομικές υποθέσεις που έχουν προκύψει αφορούν ειδησεογραφικά blogs, εγώ τα έγραψα νωρίτερα αλλά μάλλον δεν τα διάβασες γιατι ταυτόχρονα ασχολείσαι με το offtopic και το mplampla. Οι προσωπικές απόψεις δημοσιοποιούνται ελεύθερα και δεν διώκωνται αν δεν παραβαίνουν τους νόμους. Αν θελεις περισσότερες πληροφορίες θα ρωτήσεις κάποιο νομικό που εμπιστεύεσαι, αν έχεις. Αν δεν έχεις καιρός να αποκτήσεις γιατι αν προτίθεσαι να ανοίξεις blog και να γράφεις ότι σου κατεβαίνει στο κεφαλι, προσβάλλοντας όποιον πάρει ο χάρος, σου εγγυώμαι πως πας γηρεύοντας και θα βρείς μπελά γιατί υπάρχουν κάποιοι που ψάχνονται για μηνύσεις. Αν πάλι έχεις κάνει σοβαρό ρεπορταζ μη το χαλαλίσεις στα blogs, κάποια από τις εφημερίδες θα σου προσφέρει χρήματα και δημοσιότητα. Πες μου τώρα ΕΝΑ blog ερασιτεχνικής δημοσιογραφίας. ΕΝΑ.
digekas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Διοτι η ΑΔΑΕ ειναι πολυ χρονοβορα σε τετοια θεματα, και ενω τελικα σε καποιες περιπτωσεςι ειναι οφθαλμοφανες οτι θα παρουν το οκ, αυτο αργει παρα πολυ και αργει και ολη την υποθεση. Μονος του κανενας δε βρισκει τιποτε. Παλι θα πρεπει να περασει πρωτα απο εισαγγελεα η υποθεση, να συσταθει κατηγορητηριο, και ΑΝ διαπιστωθει παραβαση τοτε, παλι με εντολη εισαγγελεα, θα αρεται το απορρητο. Διαβασε λιγο παλι το πρωτο ποστ, τα λεει αρκετα αναλυτικα. Έχεις κάποια στοιχεία που αποδεικνύουν Κώστα ότι η ΑΔΑΕ δεν λειτουργεί αποδοτικά; Γιατί προσωπικά από τα όσα έχω διαβάσει και ξέρω ακριβώς το αντίθετο συμπέρασμα βγαίνει. Ως προς την πρόφαση της συκοφαντίας, (από το προηγούμενο ποστ), προσωπικά προτιμώ να υπάρχουν πολλά blogs και γενικότερα ιστότοποι αμφιβόλου ποιότητας και κύρους και ο ίδιος ο κόσμος να τα απορρίπτει με το να μην τα λαμβάνει υπόψιν του παρά λίγα με κατευθυνόμενη πληροφόρηση που θα πληρούν όλες τις "προβλεπόμενες" "προδιαγραφές". Πέρα των όσων άλλων είναι και ένας δείκτης ποιότητας της παιδείας, της κουλτούρας και του πολιτισμού μας. Εκεί λοιπόν είναι το πρόβλημα και το είπα και σε προηγούμενο ποστ μου, κατάντησαν τον κόσμο ζώα άβουλα χωρίς κριτική σκέψη αφού έτσι τον ήθελαν, έτσι τον κουμάνταραν ευκολότερα και τώρα αυτός ο κόσμος βρέθηκε στο δίκτυο και εκεί οι φωνές είναι πολλές και μή ελεγχόμενες οπότε και φοβούνται ότι θα χάσουν την πελατεία τους.&- Το είπα και θα το ξαναπώ, αυτός που κατηγορεί ανώνυμα στην ουσία δεν κατηγορεί αλλά σχολιάζει και είναι τελείως διαφορετικό ένα σχόλιο σε ένα blog ποικίλης (προσωπικής) ύλης και τελείως διαφορετικό το σχόλιο από αρθρογράφο σε ειδησιογραφικό blog ή site/portal όπου εκεί η συκοφαντία έχει γίνει επάγγελμα οπότε και αν ήθελαν να το προσεγγίσουν με αυτή την λογική θα έπρεπε να υπήρχαν ποιοτικοί και ποσοτικοί δείκτες που από αυτούς να φαινόταν αυτή η πρόθεση του συγκεκριμένου χώρου. Η γνώμη μου είναι ότι η λύση δεν είναι η απαγόρευση και το κυνήγι μαγισσών, αυτά τα κάνουν οι απελπισμένοι ή όσοι θέλουν να προκαλέσουν για να στρέψουν εκεί και όχι αλλού τα φώτα της δημοσιότητας. Αν κάποιος μας κατηγορήσει δημόσια τότε θα πρέπει να μας δίνεται η δυνατότητα από το ίδιο μέσο και στον ίδιο άρα βαθμό να αποκαθιστούμε την αλήθεια οπότε από δυσφήμιση να γίνεται διαφήμιση αν πάλι το ίδιο το μέσο (blog/site/portal) δεν μας το επιτρέπει εκεί θα έπρεπε να γίνεται μήνυση στον ιδιοκτήτη του έχει καταχωρήσει το domain name και που εύκολο είναι να βρεθεί σε ποιον ανήκει αλλά όχι στους χρήστες, οπότε από τους όρους χρήσης ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του ιστοχώρου θα φρόντιζε να έχει καλυμμένα τα νώτα του. Έτσι λοιπόν δεν θα γινόταν καν συζήτηση για το αν τίθεται θέμα φίμωσης της διαφορετικής (μή συκοφαντικής) άποψης/γνώμης/σχολίου των χρηστών και από την άλλη θα έμπαινε μία σχετική τάξη σε όλα αυτά τα blogs/site/κλπ που έτσι και αλλιώς δεν είναι τίποτα περισσότερο από το ίδιο το πρόσωπο της κοινωνίας μας ή το πως θέλουν να την καταντήσουν την κοινωνία μας. Αν θεωρούν λοιπόν ότι κάποια έχουν ξεφύγει δεν έχουν παρά να κυνηγήσουν τα συγκεκριμένα και στο δικαστήριο να φανεί αν η δίωξη αυτή είναι δικαιολογημένη ή όχι, αλλά να τα βάλουν όλα στο ίδιο τσουβάλι με τον φόβο ότι κάποια στιγμή κάποιος μπορεί να παρεκτραπεί, όχι βέβαια, εκεί πάει αλλού το πράγμα οπότε και δικαίως θα αρχίσει να αναρωτιέται ο κόσμος αν πράγματι υπάρχει δημοκρατία και ελευθερία έκφρασης και αυτό έπρεπε να το είχαν σκεφτεί εξαρχής. Όσο για τα βουνά pigeon... αγαπητέ, αφενός μεν ο κόσμος είναι πολύς για να φύγει, αφετέρου δε τα ναρκωτικά δεν είναι αρκετά αλλά είναι και ακριβά οπότε θα πρέπει να επιτρέψουν και την καλλιέργεια για προσωπική χρήση και να απαγορεύσουν το εμπόριο το οποίο και με τον καθένα να έχει 1-2 δεντράκια στον κήπο και το μπαλκόνι του, θα κόψει και το εμπόριο των μαλακών ναρκωτικών, ίσως έτσι να καλμάρουν τον κόσμο και να μην ψάχνουν από τον Σεπτέμβρη ελικόπτερα για να φύγουν αν και όσο οι μέρες μικραίνουν και η κατάθλιψη θα μεγαλώνει, τόσο θα αυξάνεται και η οργή και η αγανάκτηση του υπόλοιπου κόσμου. Βλέπεις λοιπόν πως προκαλούν την τρομοκρατία; Τρομοκρατούν για να οργανωθεί ή δήθεν ανοργάνωτη τρομοκρατία και πλέον στο δικό τους τερέν και με τους δικούς τους κανόνες να παιχτεί το παιχνίδι τους, όπου ο κόσμος θα πει ευτυχώς που υπάρχουν για να μας προστατεύουν και ας μας τα παίρνουν χοντρά σαν νταβατζήδες. Πείτε μου τώρα ποιον πραγματικά εμπιστεύεστε και αν οι τρεις εξουσίες είναι πραγματικά ανεξάρτητες ώστε η κάθε μία να ελέγχει τις άλλες δυο και αν ΑΝ έχετε ακούσει τελευταία τίποτα σκάνδαλα που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας και τελικά κουκουλώθηκαν όχι μόνο από αυτές τις τρεις εξουσίες αλλά και από τα ΜΜΕ, γιατί πραγματικά έχω την εντύπωση ότι είτε δεν καταλαβαίνετε ποιους υποστηρίζετε ή ζείτε σε άλλη χώρα, είτε είστε μέρος αυτού του σάπιου συστήματος, από αυτό ζείτε, οπότε και δικαιολογείστε, εξάλλου αυτά τα έχουμε πει πολλές φορές, ειδικά εμείς φίλε Κώστα που θα θυμάσαι τι σου έλεγα πέρυσι για τις απολύσεις πχ στο δημόσιο, που το θεωρούσες αδιανόητο... και δεν το αναφέρω για κανένα άλλο λόγο παρά μόνο για να δείτε πόσο προβλεπόμενες είναι οι κινήσεις τους!!! Πάντα με φιλικούς χαιρετισμούς, Δημήτρης.
pournaras Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Έχεις κάποια στοιχεία που αποδεικνύουν Κώστα ότι η ΑΔΑΕ δεν λειτουργεί αποδοτικά; Γιατί προσωπικά από τα όσα έχω διαβάσει και ξέρω ακριβώς το αντίθετο συμπέρασμα βγαίνει. Ως προς την πρόφαση της συκοφαντίας, (από το προηγούμενο ποστ), προσωπικά προτιμώ να υπάρχουν πολλά blogs και γενικότερα ιστότοποι αμφιβόλου ποιότητας και κύρους και ο ίδιος ο κόσμος να τα απορρίπτει με το να μην τα λαμβάνει υπόψιν του παρά λίγα με κατευθυνόμενη πληροφόρηση που θα πληρούν όλες τις "προβλεπόμενες" "προδιαγραφές". Πέρα των όσων άλλων είναι και ένας δείκτης ποιότητας της παιδείας, της κουλτούρας και του πολιτισμού μας. Εκεί λοιπόν είναι το πρόβλημα και το είπα και σε προηγούμενο ποστ μου, κατάντησαν τον κόσμο ζώα άβουλα χωρίς κριτική σκέψη αφού έτσι τον ήθελαν, έτσι τον κουμάνταραν ευκολότερα και τώρα αυτός ο κόσμος βρέθηκε στο δίκτυο και εκεί οι φωνές είναι πολλές και μή ελεγχόμενες οπότε και φοβούνται ότι θα χάσουν την πελατεία τους.&- Το είπα και θα το ξαναπώ, αυτός που κατηγορεί ανώνυμα στην ουσία δεν κατηγορεί αλλά σχολιάζει και είναι τελείως διαφορετικό ένα σχόλιο σε ένα blog ποικίλης (προσωπικής) ύλης και τελείως διαφορετικό το σχόλιο από αρθρογράφο σε ειδησιογραφικό blog ή site/portal όπου εκεί η συκοφαντία έχει γίνει επάγγελμα οπότε και αν ήθελαν να το προσεγγίσουν με αυτή την λογική θα έπρεπε να υπήρχαν ποιοτικοί και ποσοτικοί δείκτες που από αυτούς να φαινόταν αυτή η πρόθεση του συγκεκριμένου χώρου. Η γνώμη μου είναι ότι η λύση δεν είναι η απαγόρευση και το κυνήγι μαγισσών, αυτά τα κάνουν οι απελπισμένοι ή όσοι θέλουν να προκαλέσουν για να στρέψουν εκεί και όχι αλλού τα φώτα της δημοσιότητας. Αν κάποιος μας κατηγορήσει δημόσια τότε θα πρέπει να μας δίνεται η δυνατότητα από το ίδιο μέσο και στον ίδιο άρα βαθμό να αποκαθιστούμε την αλήθεια οπότε από δυσφήμιση να γίνεται διαφήμιση αν πάλι το ίδιο το μέσο (blog/site/portal) δεν μας το επιτρέπει εκεί θα έπρεπε να γίνεται μήνυση στον ιδιοκτήτη του έχει καταχωρήσει το domain name και που εύκολο είναι να βρεθεί σε ποιον ανήκει αλλά όχι στους χρήστες, οπότε από τους όρους χρήσης ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του ιστοχώρου θα φρόντιζε να έχει καλυμμένα τα νώτα του. Έτσι λοιπόν δεν θα γινόταν καν συζήτηση για το αν τίθεται θέμα φίμωσης της διαφορετικής (μή συκοφαντικής) άποψης/γνώμης/σχολίου των χρηστών και από την άλλη θα έμπαινε μία σχετική τάξη σε όλα αυτά τα blogs/site/κλπ που έτσι και αλλιώς δεν είναι τίποτα περισσότερο από το ίδιο το πρόσωπο της κοινωνίας μας ή το πως θέλουν να την καταντήσουν την κοινωνία μας. Αν θεωρούν λοιπόν ότι κάποια έχουν ξεφύγει δεν έχουν παρά να κυνηγήσουν τα συγκεκριμένα και στο δικαστήριο να φανεί αν η δίωξη αυτή είναι δικαιολογημένη ή όχι, αλλά να τα βάλουν όλα στο ίδιο τσουβάλι με τον φόβο ότι κάποια στιγμή κάποιος μπορεί να παρεκτραπεί, όχι βέβαια, εκεί πάει αλλού το πράγμα οπότε και δικαίως θα αρχίσει να αναρωτιέται ο κόσμος αν πράγματι υπάρχει δημοκρατία και ελευθερία έκφρασης και αυτό έπρεπε να το είχαν σκεφτεί εξαρχής. Όσο για τα βουνά pigeon... αγαπητέ, αφενός μεν ο κόσμος είναι πολύς για να φύγει, αφετέρου δε τα ναρκωτικά δεν είναι αρκετά αλλά είναι και ακριβά οπότε θα πρέπει να επιτρέψουν και την καλλιέργεια για προσωπική χρήση και να απαγορεύσουν το εμπόριο το οποίο και με τον καθένα να έχει 1-2 δεντράκια στον κήπο και το μπαλκόνι του, θα κόψει και το εμπόριο των μαλακών ναρκωτικών, ίσως έτσι να καλμάρουν τον κόσμο και να μην ψάχνουν από τον Σεπτέμβρη ελικόπτερα για να φύγουν αν και όσο οι μέρες μικραίνουν και η κατάθλιψη θα μεγαλώνει, τόσο θα αυξάνεται και η οργή και η αγανάκτηση του υπόλοιπου κόσμου. Βλέπεις λοιπόν πως προκαλούν την τρομοκρατία; Τρομοκρατούν για να οργανωθεί ή δήθεν ανοργάνωτη τρομοκρατία και πλέον στο δικό τους τερέν και με τους δικούς τους κανόνες να παιχτεί το παιχνίδι τους, όπου ο κόσμος θα πει ευτυχώς που υπάρχουν για να μας προστατεύουν και ας μας τα παίρνουν χοντρά σαν νταβατζήδες. Πείτε μου τώρα ποιον πραγματικά εμπιστεύεστε και αν οι τρεις εξουσίες είναι πραγματικά ανεξάρτητες ώστε η κάθε μία να ελέγχει τις άλλες δυο και αν ΑΝ έχετε ακούσει τελευταία τίποτα σκάνδαλα που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας και τελικά κουκουλώθηκαν όχι μόνο από αυτές τις τρεις εξουσίες αλλά και από τα ΜΜΕ, γιατί πραγματικά έχω την εντύπωση ότι είτε δεν καταλαβαίνετε ποιους υποστηρίζετε ή ζείτε σε άλλη χώρα, είτε είστε μέρος αυτού του σάπιου συστήματος, από αυτό ζείτε, οπότε και δικαιολογείστε, εξάλλου αυτά τα έχουμε πει πολλές φορές, ειδικά εμείς φίλε Κώστα που θα θυμάσαι τι σου έλεγα πέρυσι για τις απολύσεις πχ στο δημόσιο, που το θεωρούσες αδιανόητο... και δεν το αναφέρω για κανένα άλλο λόγο παρά μόνο για να δείτε πόσο προβλεπόμενες είναι οι κινήσεις τους!!! Πάντα με φιλικούς χαιρετισμούς, Δημήτρης. Το αποδοτικα, δε συναδει παντα και με το γρηγορα. Μια χαρα αποδοτικη ειναι, αλλα επιτροπη ειναι, συνεδριαση πρεπει να κανει, κι οταν εχεις μια παρανομια εν εξελιξει, ο χρονος μετραει. Μακαρι εκτος απο αποδοτικη να ηταν και αμεση, τοτε δε θα ειχαμε λογο συζητησης σε αυτο το θεμα. Κατα τα λοιπα, μπορεις με δυο λογια να μου περιγραψεις, τι θα αλλαξει στο νομο;
digekas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Οι ανεξάρτητες αρχές φίλε Κώστα δεν οφείλουν την ύπαρξή τους στην αδυναμία των υπολοίπων αρχών να λειτουργήσουν γρήγορα αλλά δίκαια, για αυτό και λογοδοτούν ως προς τα πεπραγμένα τους στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας της βουλής, επιτροπή στην οποία εκπροσωπούνται όλα τα κόμματα και εννοείται και στην ολομέλεια της βουλής. Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι ο χρόνος αλλά η παράκαμψη των ανεξάρτητων αρχών οι οποίες δυστυχώς για αυτούς παραείναι ανεξάρτητες για να μπορούν να κάνουν την "δουλειά" τους. Σχέδιο νόμου από όσο ξέρω δεν έχει κατατεθεί, κάποια πράγματα είπε ο υπουργός και δημιούργησε ντόρο κυρίως με την αναφορά του στους "κουκουλοφόρους" του δικτύου η οποία και φυσικά δεν ήταν καθόλου τυχαία, συμπίπτει με το νομοσχέδιο για την παιδεία, τους αιώνιους φοιτητές της δια βίου μάθησης (LOL) που αρκετοί συνδικαλίζονται και οργανώνουν "προβληματικές" για αυτούς καταστάσεις, την "εκκαθάριση" της πλατείας συντάγματος και γενικότερα αν και Αύγουστος, προετοιμάζονται για τον επόμενο μήνα. Θέλει λοιπόν μία σχετική προσοχή ώστε να μην πιστεύετε τα παπαγαλάκια τους που δήθεν θα πουν ότι υπάρχει πρόβλημα λειτουργίας στις ανεξάρτητες αρχές οπότε και αυτές εν όψη οικονομικής κρίσης θα έπρεπε να εκλείψουν γιατί αυτές και το σύνταγμα είναι τα μόνα που μας έχουν απομείνει για να μας προστατεύουν από τις τρεις διεφθαρμένες εξουσίες που δεν έχουν την δύναμη, το σθένος, την πυγμή να οδηγηθούν σε αυτοκάθαρση και ακριβώς επειδή αυτό εδώ το μέσο επιτρέπει στον κόσμο να δει όλη αυτή την σήψη, πασχίζουν με νύχια και με δόντια να το περιορίσουν αλλά τώρα είναι αργά και δυστυχώς ακόμα και τώρα δεν γνωρίζουν ότι η δυσφήμιση του μέσου και των blogs αποτελεί στην ουσία διαφήμισή τους ανεξάρτητα του λόγου που κάποιος θα τα επισκεφτεί. Εξάλλου ως προς τις παρακολουθήσεις, ΕΥΠ και ΑΔΑΕ δεν έχουν στεγανά μεταξύ τους όπως ο ίδιος ο υπουργός είχε πει πριν 20 ημέρες στο θέμα των υποκλοπών, οπότε για πολύ σημαντικά θέματα που αφορούν είτε κακουργηματικές πράξεις είτε την ασφάλεια της χώρας, η ανεξάρτητη αρχή παρακάμπτεται, για τα υπόλοιπα θέματα που μπορεί να χρειαστούν 1-2 ημέρες για να αποφανθεί η αρχή, ο χρόνος δεν είναι το πρόβλημα όπως εύκολα όλοι μας μπορούμε να αντιληφθούμε, αλλά στην προστασία του ίδιου του κόσμου από τις εκάστοτε εξουσίες και στην κατάχρηση εξουσίας από αυτές. http://vo.pasok.gr/papaioannou/?p=599
pigeon Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 (Μια Φανταστική Κατάσταση) ..κι εδώ που καθόμαστε και μιλάμε, λεει, μαθαίνουμε οτι ο pigeon ανήκει στο πολιτικό δυναμικό του ΠΑΣΟΚ, ο digekas στη Νέα Δημοκρατία, ο Pournaras είναι ο πρόεδρος του ΔΣΑ και η saya η μελαμψη κοπελιά του Τσιπρα, στελεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Για ξαναδιαβάστε τώρα το θέμα από την αρχή με αυτά τα δεδομένα να μου πείτε πόση εγκυρότητα έχει το άρθρο και τα σχόλιά του. Ενα -φανταστικό- τυπικό παράδειγμα ρυπαρού blog όπου δεν ξέρεις ποιός είναι τι και τελικά ποια συμφέροντα εξυπηρετούν αυτά που υποστηρίζει. Μολις μάθεις την ταυτότητά των συντακτών, δεν απελευθερώνεσαι αυτομάτως από τους προβληματισμούς σου; Μπαίνει το νερό στ'αυλάκι.. Πέφτει η άχνη στον κουραμπιέ.. και ούτω καθεξής
McDuck Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 (Μια Φανταστική Κατάσταση) ..κι εδώ που καθόμαστε και μιλάμε, λεει, μαθαίνουμε οτι ο pigeon ανήκει στο πολιτικό δυναμικό του ΠΑΣΟΚ, ο digekas στη Νέα Δημοκρατία, ο Pournaras είναι ο πρόεδρος του ΔΣΑ και η saya η μελαμψη κοπελιά του Τσιπρα, στελεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Για ξαναδιαβάστε τώρα το θέμα από την αρχή με αυτά τα δεδομένα να μου πείτε πόση εγκυρότητα έχει το άρθρο και τα σχόλιά του. Ενα -φανταστικό- τυπικό παράδειγμα ρυπαρού blog όπου δεν ξέρεις ποιός είναι τι και τελικά ποια συμφέροντα εξυπηρετούν αυτά που υποστηρίζει. Μολις μάθεις την ταυτότητά των συντακτών, δεν απελευθερώνεσαι αυτομάτως από τους προβληματισμούς σου; Μπαίνει το νερό στ'αυλάκι.. Πέφτει η άχνη στον κουραμπιέ.. και ούτω καθεξής Τώρα μάλιστα.Έτσι αρχίζει και να ξεκαθαρίζει η κατάσταση των blogger.Και να προσθέσω την..επανίδρυση ενός φορέα που θα εκδίδει ηλεκτρονικά ποιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων που θα ενσωματώνονται στα blogs καθώς και στους συμμετέχοντες στις συζητήσεις αυτών.Δοκιμασμένο σύστημα-όχι ηλεκτρονικά- και...επιτυχημένο!Δε συμφωνείς;
Spyros7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 (Μια Φανταστική Κατάσταση) ..κι εδώ που καθόμαστε και μιλάμε, λεει, μαθαίνουμε οτι ο pigeon ανήκει στο πολιτικό δυναμικό του ΠΑΣΟΚ, ο digekas στη Νέα Δημοκρατία, ο Pournaras είναι ο πρόεδρος του ΔΣΑ και η saya η μελαμψη κοπελιά του Τσιπρα, στελεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Για ξαναδιαβάστε τώρα το θέμα από την αρχή με αυτά τα δεδομένα να μου πείτε πόση εγκυρότητα έχει το άρθρο και τα σχόλιά του. Ενα -φανταστικό- τυπικό παράδειγμα ρυπαρού blog όπου δεν ξέρεις ποιός είναι τι και τελικά ποια συμφέροντα εξυπηρετούν αυτά που υποστηρίζει. Μολις μάθεις την ταυτότητά των συντακτών, δεν απελευθερώνεσαι αυτομάτως από τους προβληματισμούς σου; Μπαίνει το νερό στ'αυλάκι.. Πέφτει η άχνη στον κουραμπιέ.. και ούτω καθεξής Για τον οποιονδήποτε λογικό άνθρωπο που αξιολογεί αυτό που ακούει αντί να κάτσει να ψάξει ποιος είναι αυτός που το λέει (και σε ποια ομάδα/παράταξη/κλίκα ανήκει κτλ κτλ) ακριβώς η ίδια εγκυρότητα.. (Πιστεύω ότι ισχύει και για σένα αυτό pigeon) Ο καθένας στην καθημερινή ζωή επιλέγει τη στάση του. Αν θέλει να έχει προσωπική άποψη αξιολογεί το καθετί που ακούει με τα δικά του κριτήρια. Αν απλά θέλει να ανήκει σε ένα κοπάδι έτσι για να έχει άποψη, επιλέγει γιδοβοσκό και περιμένει από το κράτος να τον προστατέψει από τους "κακούς", θυσιάζοντας ελευθερίες για την "ασφάλειά του". Κλασικά εικονογραφημένα. Το θέμα τελικά είναι κατά πόσο ο καθένας θεωρεί τον εαυτό του ικανό να χρησιμοποιήσει κριτική σκέψη ή αν χρειάζεται καθοδήγηση, και είναι καθαρά πολιτικό.
pigeon Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Σωστά τα λες Σπυρο, συμφωνω. Το πρόβλημα βέβαια είναι οτι ο συνολικός πληθυσμός δεν είναι όμοιος και αποδεδειγμένα πλέον οχι τόσο έξυπνος όσο ιδεατά το περιγράφεις. Στο πρακτικό πρόβλημα της ανισότητας έδωσαν (?) λύση οι νόμοι. Πάντως η ασυδοσία και η ασυλία σίγουρα δεν είναι λύση. Τώρα μάλιστα.Έτσι αρχίζει και να ξεκαθαρίζει η κατάσταση των blogger.Και να προσθέσω την..επανίδρυση ενός φορέα που θα εκδίδει ηλεκτρονικά ποιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων που θα ενσωματώνονται στα blogs καθώς και στους συμμετέχοντες στις συζητήσεις αυτών.Δοκιμασμένο σύστημα-όχι ηλεκτρονικά- και...επιτυχημένο!Δε συμφωνείς; Είναι δεύτερη φορά που τρολάρεις με δικό μου κείμενο. Αν έχεις μια συγκεκριμένη άποψη την γράφεις και αν θέλω σχολιάζω. Με το ζόρι δουλειά δε γίνεται και τα πανελικής υποκουλτουρας βιτριολικά σχολιάκια περισσεύουν.
makellarispn Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Για αυτό παιδιά μόνο MEGA από εδώ και πέρα που προσφέρει έγκυρη ενημέρωση και δεν εκμεταλλεύεται τη δημοσιότητα του για να διαμορφώσει την άποψη της μάζας! Που δηλαδή και να τολμούσε να το κάνει είμαι σίγουρος ότι θα βρισκόταν αντιμέτωπο με το νομικό/δικαστικό μας σύστημα που προστατεύει τον Έλληνα πολίτη από τους "μεγάλους" όπως έχει αποδείξει χρόνια τώρα. Τι λε ρε φιλαρα, απο που κι ως που to MEGA ειναι αμεροληπτο δηλαδη? Ολοι οι δημοσιογραφοι τυπου Χασαποπουλου και αλλα κοματοσκυλα του ΠΑΣΟΚ δηλαδη εκει μεσα μπρικια κολλανε? Ας γελασω..... Οχι πως τα αλλα κομματα δηλαδη ειναι πιο αθωα. Συμφεροντα παιζονται κομματικα πισω ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ και αν νομιζεις το αντιθετο κοιμασαι φιλαρακι. Θα τρελαθω, βγαινει ο Χατζηνικολαου που σταζει σιροπια απο παντου βγαζει τους "καλους" και τους "κακους" και οποιον γουσταρει τον περναει διπλο χερι γλυψιμο και μετα μας καληνυχτιζει " Να εχετε ενα παρα πολυ ομορφο βραδυ" ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ Πολλη αθωοτητα κυκλοφορει τελευταια για προσεξτε το λιγο το θεμα....
pournaras Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Τι λε ρε φιλαρα, απο που κι ως που to MEGA ειναι αμεροληπτο δηλαδη? Ολοι οι δημοσιογραφοι τυπου Χασαποπουλου και αλλα κοματοσκυλα του ΠΑΣΟΚ δηλαδη εκει μεσα μπρικια κολλανε? Ας γελασω..... Οχι πως τα αλλα κομματα δηλαδη ειναι πιο αθωα. Συμφεροντα παιζονται κομματικα πισω ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ και αν νομιζεις το αντιθετο κοιμασαι φιλαρακι. Θα τρελαθω, βγαινει ο Χατζηνικολαου που σταζει σιροπια απο παντου βγαζει τους "καλους" και τους "κακους" και οποιον γουσταρει τον περναει διπλο χερι γλυψιμο και μετα μας καληνυχτιζει " Να εχετε ενα παρα πολυ ομορφο βραδυ" ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ Πολλη αθωοτητα κυκλοφορει τελευταια για προσεξτε το λιγο το θεμα.... Ειρωνικο ηταν...
pigeon Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Σήμερα το πρωι έπεσα εντελώς τυχαία σ'αυτό το άρθρο του Στέλιου Κούλογλου. Δημοσιεύθηκε πριν λίγες ημέρες και είναι πολύ σχετικό με την συζήτησή μας. «Δημοσιογραφία των πολιτών» και ανεξάρτητη ενημέρωση , του Σ.Κούλογλου
Spyros7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Σωστά τα λες Σπυρο, συμφωνω. Το πρόβλημα βέβαια είναι οτι ο συνολικός πληθυσμός δεν είναι όμοιος και αποδεδειγμένα πλέον οχι τόσο έξυπνος όσο ιδεατά το περιγράφεις. Στο πρακτικό πρόβλημα της ανισότητας έδωσαν (?) λύση οι νόμοι. Πάντως η ασυδοσία και η ασυλία σίγουρα δεν είναι λύση. Μα δε θέλει εξυπνάδα, κοινή λογική θέλει για να καταλάβει κάποιος ότι όποια παπαριά διαβάζει στο ιντερνετ δεν είναι υποχρεωτικά σωστή επειδή κάποιος απλά την ανέβασε. Δεν υποστηρίζω την ασυδοσία αλλά το δικαίωμα στην ανωνυμία. Η "ανοχή" στην ασυδοσία είναι το τίμημα που πληρώνεις για να είσαι ανώνυμος. Και επειδή το κράτος ποτέ δεν παίρνει πρωτοβουλία υπέρ του απλού πολίτη είμαι σίγουρος ότι οποιαδήποτε διαδικασία άρσης της ανωνυμίας προβλεφθεί θα χρησιμοποιηθεί κυρίως εναντίον του και όχι υπέρ του. Κι εγώ σιχαίνομαι τα "τροκτικοειδή" μπλογκ αλλά χίλιες φορές να υπάρχουν παρά να έχει οποιοδήποτε "όργανο" τη δυνατότητα να εξακριβώσει ποιος λέει τι με μια απλή αίτηση στον isp. Γι αυτό υπάρχουν οι ανεξάρτητες αρχές (οι οποίες τελευταία χτυπιούνται αλύπητα, όχι τυχαία βέβαια, από το βαθύ κράτος). Και αν αργούν (που αμφιβάλλω) τι σημασία έχει όταν μια μήνυση εκδικάζεται έτσι κι αλλιώς μετά από χρόνια.
fwtonio Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 @pigeon Συγνώμη, αγαπητέ, αλλά με την φανταστική κατάσταση, τα ισοπέδωσες όλα… Δηλ. δεν έχει σημασία η άποψη αλλά το χρώμα της; Δηλ. αν εγώ είναι αριστερός και εσύ δεξιός τότε ποτέ δεν θα ακούσουμε ο ένας την γνώμη του άλλου, επειδή και μόνο έχουμε διαφορικά αγαπητά χρώματα; Δηλ. αν κάποιος είναι τέρμα αναρχικός τότε η άποψη του καταλήγει χωρίς πολλά πολλά στον καιάδα, μόνο και μόνο επειδή είναι άχρωμος; Μα αυτή δεν είναι η σημερινή πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα που μας έφτασε σε αυτά τα χάλια, πριν και μετά μνημονίου;… Το είπες και μόνος σου… Οι μεγάλοι των media φυσικά και θα δημοσιεύσουν στα δικά τους ΜΜΕ και την αντίθετη άποψη ακόμα και αν είναι ιδιαίτερα επικριτική. Αλλά με αυτόν τον τρόπο, ελέγχουν και την πληροφορία και την ροή της και την ποσότητα της, εισπράττουν και το χρήμα λόγω «τηλεθέασης». Που ξέρω εγώ ότι από τις 200 ενυπόγραφες επιστολές που φτάνουν στα γραφεία τους, δεν διαλέγουν μόνο τις 2 και ας είναι καυστικές και τις υπόλοιπες στο «αρχείο»; Που ξέρω εγώ ότι αυτές δεν «κόβονται και ράβονται» για λόγους (φυσικά) περιορισμένου «χώρου» και «χρόνου»; Που ξέρω εγώ ότι δεν υπάρχει ανταπάντηση σε μια απαντημένη επιστολή και αυτή δεν πήγε στο «αρχείο»; Αυτό που γίνεται εδώ και μέρες στο Σύνταγμα δεν έχει, νομίζω, ιστορικό προηγούμενο, και τα «κανάλια» ασχολούνται περισσότερο για το τι γίνεται στην…Συρία. Θυμάμαι, ποιο πολύ σχολιάστηκε στα «κανάλια» αν το 2000 άλλαξε η χιλιετηρίδα ή το 2001, παρά με αυτά που γίνονται στις μεγάλες πλατείες των πόλεων… Δεν υπάρχει, λοιπόν, έλεγχος της πληροφορίας από τα ΜΜΕ; Και μας λες που ζούμε; Μάλλον στον πλανήτη της καχυποψίας, αλλά και πάλι πρόβλημά μας… Το internet τους χαλάει αυτόν τον έλεγχο, και ενημερώνει τον κόσμο για…οτιδήποτε. Ακόμα και αν αυτό περιλαμβάνει πράσινα ανθρωπάκια στον Άρη. Ποιος είναι αυτός που θα κόψει αυτήν την ενημέρωση; Που θα διαλέξει τα ξερά από τα χλωρά; Εγώ, επίσης, θέλω να κάνω κουβέντα καφενείου, με τον κολλητό μου που ζει στην άλλη άκρη της Ελλάδας ή και στο εξωτερικό, μέσω ενός μπλοκ και αν θέλουν να μπουν και άλλοι στην κουβέντα. Και μάλιστα αυτή η κουβέντα θέλω να περιέχει διατυπώσεις τύπου: «ναι ρε φίλε αλλά μην μου πεις ότι τώρα ανακάλυψαν οτι τα παίρνουν στο ποδόσφαιρο για εγώ το ήξερα αυτά από καιρό» «άσε ρε φίλε, πράσινοι κόκκινοι και μπλε…η άλλη μεριά του ίδιου νομίσματος, όλοι είναι μέσα στην διαφθορά και την υποκρισία. Τάχα νοιάζονται για τον λαό…» «ναι σου λέω, ο paredwse, είναι βάζελος. Τον είδα βράδυ που άπλωνε το κασκόλ στο σχοινί, μετά την μπουγάδα» και δώστου σχόλια και γέλια και μπινελίκια… Γιατί να είμαι κατηγορούμενος συκοφαντίας; Έχω απόψεις που τις καταθέτω ανώνυμα. Αν δεν αρέσουν και είμαι τσάμπα μάγκας…κλικ… και σε άλλη παραλία (που είναι και επίκαιρο). Την «εγκυρότητα» και την «αλήθεια» που κρύβουν οι «καταγγελίες» μου μπορεί ο καθένας να πιστέψει…ελεύθερα…δεν χρειάζομαι ερμηνευτή… Και δεν θέλω να φανεί το όνομά μου γιατί δεν έχω αποδείξεις για αυτά που λέω με την έννοια του νόμου. Έχω μονάχα ισχυρές ενδείξεις, οι οποίες, ναι, δεν στέκονται σε μια δικαστική διαμάχη… το ξέρω αλλά γιατί να μην μπορώ να το πω; Πρέπει να έχω δικηγόρο δίπλα μου την ώρα που γράφω και να μου λέει τι είναι νόμιμο και τι όχι, όπως βλέπουμε στις ταινίες; Τέτοιες, ειδήσεις, με ισχυρές ενδείξεις δεν είναι γεμάτες και οι επώνυμες ειδήσεις και o εισαγγελέας κάνει την πάπια; Ενώ αν εγώ τις ανεβάσω στο μπλογκ θα με πάρει η Θέμιδα και άντε να βγάλεις άκρη; Και κάπου είπες pigeon ότι και εσύ δεν θέλεις να ψειρίζουμε τις λέξεις. Μα, αν μπει, νόμος, τότε και φυσικά θα κολλάμε στην έννοια και την ερμηνεία των λέξεων και για παραδείγματα ανάφερα το τι γίνεται στο Αμέρικα… Μην ξεχνάς ότι ένας πλανητάρχης, δήλωσε δημόσια, ότι δεν έκανε σεξ με την Μόνικα, γιατί λέει η λέξη σεξ έχει συγκεκριμένη ερμηνεία για αυτόν και το νομικό του επιτελείο…και αυτός δεν έκανε αυτό…έκανε κάτι άλλο… Επίσης, που ξέρετε ότι αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει, ήδη, βροχή μηνήσεων ή αν αυτή δεν θα γίνει καταιγίδα με δεκανίκι το «νόμο»; Ναι, δεν είμαστε μελλοντολόγοι αν και κάποιοι επώνυμοι, το δηλώνουν (και ο εισαγγελέας δεν κάνει τίποτα για αυτό), αλλά άνετα μπορούμε να κάνουμε υποθέσεις βλέποντας το τι επικρατεί την Αμερική. Χαμός, από μηνήσεις και για τις πατέντες, που θεωρητικά είναι και κάτι πολύ συγκεκριμένο και μετρήσιμο. Φαντάσου τι γίνεται για τις…απόψεις… Ή μήπως πιστεύετε, ότι αυτά δεν γίνονται, αλλιώς θα το έλεγαν στα «κανάλια»; Ναι, πολύ εύκολα μπορεί να με βρει κάποιος με υπόγειους τρόπους και, ναι, μπορεί να με κάνει να αλλάξω άποψη ή ακόμα και να συναντήσω τον Δημιουργό. Αλλά αυτό τι σημαίνει, ότι, πρέπει να του το κάνουμε ακόμα ποιο εύκολο και με «νόμιμους» τρόπους; Να έχει την «συνείδηση» του ήσυχη ο «επιχειρηματίας»; Να λέει, «ναι τον έκλεισα φυλακή (έστω και με αναστολή) αλλά και αυτός μου κατηγόρησε το ΑΤΜ»… Ας καθαρίσει το επώνυμο τοπίο και να δούμε ότι οι νόμοι «πιάνουν» και σε αυτούς και τότε θα τα δηλώσω όλα Ομοίως, φυσικά, τα κόμματα να καταθέτουν, προεκλογικά, συγκεκριμένο πρόγραμμα με χρονοδιαγράμματα και στατιστικές αποκλίσεις στον εισαγγελέα και μετά την εκλογή τους να τηρείται πιστά η εφαρμογή τους… Και πολλά άλλα που θα μου έπαιρνε μέρες… Μέχρι τότε αφήστέ με να έχω ισχυρές ενδείξεις ότι οι νόμοι και προστατεύουν τους νονούς της «ενημέρωσης» και παρόλο που υπάρχουν αξιόποινες πράξεις κάνουν τα στραβά μάτια και, ευτυχώς, λόγω internet να μπορώ και να το πω και λόγω ανωνυμίας να μπορώ να το πω και άφοβα Αν, τώρα κάποιοι, μεγαλοκαρχαρίες θεωρούν ότι είμαι για τα σίδερα, αλλά η ανωνυμία με προστατεύει, οπότε αυτόματα ανήκω στους κουκουλοφόρους του ιντερνετ, ας κατηγορήσουν για ακόμη μια φορά, πως για όλα τα δεινά της ανθρωπότητας φταίει το «ελεύθερο» ιντερνετ.
McDuck Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Είναι δεύτερη φορά που τρολάρεις με δικό μου κείμενο. Αν έχεις μια συγκεκριμένη άποψη την γράφεις και αν θέλω σχολιάζω. Με το ζόρι δουλειά δε γίνεται και τα πανελικής υποκουλτουρας βιτριολικά σχολιάκια περισσεύουν. Από πότε η προσπάθεια ανίχνευσης των θέσεων του συνομιλητή σου θεωρείται trolling;Έχω παρατηρήσει ότι όποτε δε μας αρέσει κάτι ή μας ενοχλεί πετάμε ένα trolling και καθαρίσαμε.Τρολάρισμα θα ήταν να βγω κατά τη διάρκεια της συζήτησης και να πετάξω ένα ''Η Μαρία είναι χοντρή''.Όσο για τα ''πανελικής υποκουλτούρας βιτριολικά σχολιάκια'' θα μπορούσα να αντιτείνω την ''ευγλωττία και δεινή ρητορία του λουτροκαμπινέ'' όμως δεν νομίζω ότι αυτό θα βοηθούσε την εξέλιξη της συζήτησης πέρα απο το να με πούνε βλήμα...
digekas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Οι οίκοι αξιολόγησης σε αυτή την ελευθερία του λόγου στηρίζονται, δεν είδα κάπου να αναφέρεται το όνομα του αναλυτή που υποβάθμισε την Ελλάδα ή την Ισπανία ή την Ιταλία/Πορτογαλία/Ιρλανδία/Αμερική/κλπ... Θέλετε άλλο παράδειγμα;;; Οι "αγορές"... πόσο πιο γενικό και αόριστο μπορεί να γίνει;;; Γιατί δεν αναφέρουν τα ονόματα αυτών των επενδυτών, των ιδιοκτητών, όλων αυτών των οικονομικά ισχυρών;;; Γιατί δεν μας δείχνουν ποιοι είναι αυτοί οι 200-300 που ορίζουν την τύχη ολόκληρου του πλανήτη;;; Αν λοιπόν νομίζετε ότι πράγματι υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά και άλλα ισχύουν για τους λίγους και "ισχυρούς" και άλλα για τους πολλούς "υποτακτικούς" και "υπηκόους" τότε δύσκολο κάποιος να σας αλλάξει άποψη. Και εκεί είναι το θέμα, εκεί είναι το πρόβλημα, για αυτό και αυτές οι κινήσεις πανικού από την πλευρά του συστήματος, από τους δήθεν ανένταχτους και κυνηγημένους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο δίκτυο, που για να πω την αμαρτία μου, δεν περίμενα διαφορετική στάση αφού ο χρόνος του καθενός μας είναι περιορισμένος οπότε και όσο περισσότερες οι επιλογές που μας δίνονται τόσο μικρότερο το μερίδιο χρόνου που παίρνουν και που τελικά εξαργυρώνουν. Αν λοιπόν κάποιοι είναι επαγγελματίες λασπολόγοι, εκβιαστές ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, τότε ας κινηθούν νομικά εναντίων τους μετατρέποντας τα κατ' επάγγελμα και κατ' εξακολούθηση πλημμελήματα σε κακουργήματα οπότε και παρακάμπτεται η ΑΔΑΕ, εξάλλου αυτό έχει ξαναγίνει αρκετές φορές στο παρελθόν, ας ζητηθεί από τους ίδιους τους χρήστες να σέβονται κάποιους όρους και προϋποθέσεις και να τεκμηριώνουν τις καταγγελίες τους ή να το ξεκαθαρίζουν ότι πρόκειται για καθαρά προσωπική άποψη και γνώμη όπως άλλωστε γίνεται και στα μεγάλα κανάλια της τηλεόρασης όπου οι μεγαλοδημοσιογράφοι έχουν πάψει πλέον να κάνουν ερωτήσεις οπότε και βγαίνουν 5-6 σε παράθυρα και ο κάθε ένας από την μεριά του σιγοντάρει για να περαστεί μία συγκεκριμένη γραμμή και που όλο και κάποιος θα διαφωνεί απλά και μόνο για να δίνεται η εντύπωση της διαφορετικής άποψης... Ξεχάσαμε μήπως τις λίστες με τους μεγαλοδημοσιογράφους που για κάποιο λόγο που τελικά δεν μάθαμε πληρωνόντουσαν από τις εκάστοτε κυβερνήσεις;;; Είδατε μήπως κάποιον εισαγγελέα τότε να ασχοληθεί με το θέμα;;; Τι να λέμε τώρα πάλι;;; Μήπως για το ΣτΕ που έκρινε συνταγματικό το μνημόνιο όταν τόσοι συνταγματολόγοι με επιχειρήματα υποστήριζαν ακριβώς το αντίθετο;;; Μήπως για τους αρεοπαγίτες και τις αντισυνταγματικές γνωματεύσεις τους;;; Λέτε τυχαία το 70+% των πολιτών να δηλώνει αγανακτισμένο με το σύστημα στο σύνολό του, την βρώμα και την δυσωδία που αναδύεται από αυτό;;; Αυτό λοιπόν προσπαθούν να κάνουν, όταν δεν είναι διατεθειμένοι να αλλάξουν το σάπιο σύστημα τους, αφού από αυτό τρώνε και ζουν, τότε θα πρέπει να σιγήσουν όλοι όσοι αντιλαμβάνονται αυτή την βρώμα και δυσωδία, με τον ένα ή άλλο τρόπο. Πάντα με φιλικούς χαιρετισμούς, Δημήτρης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα