Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εκπλήσσομαι, περιμένω ακόμα περισσότερα υπό τη σκέπη της ανωνυμίας. Η συμπεριφορά αυτή είναι η τρανότερη απόδειξη στα επιχειρήματά μου περί της εφαρμοσμένης ασυδοσίας του λόγου και της δικτατορίας του ακατανόητου που βιώνουμε. Οταν η συμπεριφορά αυτή δεν θα κοστίζει απλά ένα email λογαριασμό αλλά την διαπόμπευση -με τους ίδιους όρους- του διαπομπευτή, τότε ίσως αλλάξουν κάποια πράγματα.

Ως τότε θα ονειρεύομαι κι εγώ μαζι με τον digekas, μια κοινωνία με παιδεία, αξιοπρέπεια και (αυτό)σεβασμό. Το λυπηρό είναι οτι με ξυπνά συστηματικά και βίαια η καταθλιπτική πραγματικότητα. :fear:

pigeon παραθεση σε κατι που ειπες εκανα εσυ το ειπες εσενα προσβαλλει .Τωρα αν η εκφραση μου σε ενοχλει οκ θα την κανω πιο κοσμια .Θες;Ωραια το αλλαζω αλλα ο,τι ειπες εσενα προσβαλλει.Δεν σου φταιω εγω.

Επισης επειδη δεν ηθελα να σε προσβαλω να το συζητησουμε λιγο σε πμ;Γιατι στενοχωρεθηκα τωρα;

• Απαντ. 309
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια από τις αρχές δημοσιογραφικης δεοντολογίας είναι οτι δεν παίρνουμε πίσω ποτέ κάτι που δημοσιεύσαμε και κατόπιν σφυράμε αδιάφορα σαν να μη τρέχει κάστανο. Γι'αυτο υποστήριξα από την αρχή της συζήτησης οτι είναι καλύτερα η δημοσιογραφία να μείνει στους (επαγγελματίες) δημοσιογράφους και η κοπτοραπτική στις μοδίστρες. Εκαστος εφ' ω ετάχθη.

Απορια με αυτη την υβριστικη συμπεριφορα και τον σωβινισμο προς τις γυναικες δικαιουσαι να μιλας για ελευθερια του λογου;Οταν πρεσβευεις το αντιθετο;

Εκανα μια απλή διαπίστωση σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν ελεύθερα δημοσιευμένα. Δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο με το 50% του εγκεφάλου του να συζητάει για κοιλιακούς και ταυτόχρονα με το άλλο 50% να κάνει πολιτική συζήτηση. Αν αποτελείς εξαίρεση του κανόνα θα το αποδείξουν οι πολύ σοβαρές και εμπεριστατωμένες απαντήσεις σου στο παρόν θέμα, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Προς το παρόν λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω αλλά δεν επιβεβαιώνεις τις προσδοκίες σου.

Δημοσ.

Με προσβαλεις ολη την ωρα ρε συ πιγκεον ,κανεις σωβινιστικα σχολια τυπου αν συζητας για κοιλιακους δεν μπορεις να κανεις πολιτικη συζητηση .Και μετα απορεις που σου την λεω .Θες να το συζητησουμε σε πμ γιατι δεν νομιζω να νοιαζουν κανεναν εδω αν εγω συζητησα η οχι για κοιλιακους.Απαντα στο πμ.Και ευχαριστω για το σχολιο για τα λεγομενα μου .Οταν εγω σχολιασα τα δικα σου ομως με ηπιοτερους ορους μονο που δεν με εδειρες.

Δημοσ.

@saya. Εχω το δικαίωμα να ζητώ εξηγήσεις για τις εικασίες και τις ασάφειες που διατυπώνει κάθε χρήστης, όπως υποχρεώνομαι να εξηγούμαι για τα γραπτά μου. Προς το παρον όσα σε εχω ρωτήσει εντός θέματος έχεις αρνηθεί να δώσεις διευκρινίσεις ή απαντάς εκτός θέματος ή προσβάλλεις.

Το πρόβλημα saya είναι οτι δεν δέχεσαι τους κανόνες, είτε αυτοί είναι όροι συμμετοχής σ'ενα forum, είτε κανόνες διαλόγου, είτε κανόνες της κοινής λογικής. Δεν αναγνωρίζεις τους "νόμους" που αυτό είναι και το κεντρικό θέμα της συζήτησης.

Σε μια μικρή αναδρομή διαπιστώνω με λύπη πως εχεις καταφέρει να δημιουργήσεις προσωπική αντιπαράθεση χωρίς έχεις συνεισφέρει τίποτε ουσιαστικό στο θέμα πέρα από εκτός θέματος και αμφίβολης ποιότητας αντιπαραθέσεις. Αναγνωρίζω πως πολλοί διαφώνησαν έντονα με πολλούς αλλά ήταν εντός θέματος, εσύ κινείσαι στις παρυφές του θέματος και επί της διαδικασίας. Τσαλαβουτάς. :-(

Δημοσ.

@saya. Εχω το δικαίωμα να ζητώ εξηγήσεις για τις εικασίες και τις ασάφειες που διατυπώνει κάθε χρήστης, όπως υποχρεώνομαι να εξηγούμαι για τα γραπτά μου. Προς το παρον όσα σε εχω ρωτήσει εντός θέματος έχεις αρνηθεί να δώσεις διευκρινίσεις ή απαντάς εκτός θέματος ή προσβάλλεις.

Το πρόβλημα saya είναι οτι δεν δέχεσαι τους κανόνες, είτε αυτοί είναι όροι συμμετοχής σ'ενα forum, είτε κανόνες διαλόγου, είτε κανόνες της κοινής λογικής. Δεν αναγνωρίζεις τους "νόμους" που αυτό είναι και το κεντρικό θέμα της συζήτησης.

Σε μια μικρή αναδρομή διαπιστώνω με λύπη πως εχεις καταφέρει να δημιουργήσεις προσωπική αντιπαράθεση χωρίς έχεις συνεισφέρει τίποτε ουσιαστικό στο θέμα πέρα από εκτός θέματος και αμφίβολης ποιότητας αντιπαραθέσεις. Αναγνωρίζω πως πολλοί διαφώνησαν έντονα με πολλούς αλλά ήταν εντός θέματος, εσύ κινείσαι στις παρυφές του θέματος και επί της διαδικασίας. Τσαλαβουτάς. :-(

Να τεκμηριώνουν κατά το δυνατόν τις απόψεις τους. Όταν είναι αναγκαία η παράθεση υλικού, είναι υποχρεωτική η αναφορά της πηγής

Ρε συ πιγκεον .Αυτο αναφερει οτι οταν παραθετεις καποιο υλικο πρεπει να βαζεις πηγη .Που παραθεσα εγω υλικο;Δλδ σε οτι λεω ειμαι υποχρεωμενη να κανω μια μινι ερευνα και να βαζω επιστημονικα στοιχεια απο κατω ;Ειπα την γνωμη μου οτι θεωρω οτι οι Ελληνες δεν ειναι ηλιθιοι συμφωνα με εμενα .Και με οτι εχω ακουσει .Και θες να βρω ερευνα που να το στηριζει αυτο;Γιατι η γνωμη μου ειναι .Δεν εβαλα κατι χωρις πηγη .Ελεος.

Ωχ τελος παντων εγω δεν σε προσεβαλα ποτε για την συνεισφορα σου στην συζητηση .Εχω πει την αποψη μου πολλες φορες .Μαλλον δεν ειμαι ακριβως ο αγαπημενος συνομιλητης ας το λυσουμε σε πμ αν και το βρισκω δυσκολο .Δεν πρεπει να με συμπαθεις ,εικαζω.

Δημοσ.

@saya, τα προσωπικά και τις συμπάθειες κράτησέ τα για το pm που μου έστειλες. Επί του θέματος τώρα έχω κάποια πράγματα να ρωτήσω:

Σε ολα τα μερη του κοσμου ελεγχουν πρωτα τα blogs και μετα αφηνουν τον κοσμο να τα διαβασει .Η λογοκρισια της χουντας σου λεει κατι;

Παρ'οτι συζητήθηκε, το παραπάνω αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα ιδεοληψίας, προσωπικά δεν βρίσκω ούτε ψήγμα κοινής λογικής. Αντιλαμβάνεσαι ότι οφείλεις να το τεκμηριώσεις όταν σου ζητείται, διαφορετικά πρέπει να το αποσύρεις;

Πως μπορεί να γίνει διάλογος όταν γράφει ο καθένας οτι θέλει χωρις να το τεκμηριώνει; Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα των περισσότερων ειδησεογραφικών blogs, οι συντάκτες τους δεν έχουν εκπαιδευτεί σχετικά με το αντικείμενο που πραγματεύονται και επομένως δεν ακολουθουν ούτε τους άγραφους αλλά ούτε τους νομοθετημένους κανόνες του μέσου που χειρίζονται.

Δημοσ.

Πιο κατω γραφω οτι αν ισχυει αυτο δεν θα υπηρχε blog που να υπηρχε στο πλανητη γιατι ολα εχουν κανει καποιο λαθος .Το τεκμηριωνω .

Το να ελεγχουμε οτιδηποτε ειναι πατερναλιστικη συμπεριφορα.Εξαλλου υπαρχουν εξετασεις εκπαιδευτικες που εξεταζουν ακριβως αυτο την δυνατοτητα των παιδιων να σκεφτονται κριτικα .Οταν δημιουργουμε ενα αποστειρωμενο περιβαλλον οπου προστατευουμε τους παντες απο ο,τι κακο κανουμε καλο;

Εξαλλου στο ιντερνετ οπως και στον πραγματικο κοσμο υπαρχουν επειτηδιοι δεν μπορουμε να πιασουμε τους παντες .Μονο να προστατευσουμε το κοινο μαθαινοντας τους να σκεφτονται σωστα .

Οι Ελληνες κατα την γνωμη μου θελουν δουλεια σε αυτο.

Δημοσ.

Πιο κατω γραφω οτι αν ισχυει αυτο δεν θα υπηρχε blog που να υπηρχε στο πλανητη γιατι ολα εχουν κανει καποιο λαθος .Το τεκμηριωνω .

Συγνώμη, εξακολουθώ να μην κατανοώ νοηματικά την τεκμηρίωσή σου. Το αφήνω, αν υπάρχει κάποιος άλλος που το κατάλαβε ας βοηθήσει την κατάσταση. ;)

Οταν δημιουργουμε ενα αποστειρωμενο περιβαλλον οπου προστατευουμε τους παντες απο ο,τι κακο κανουμε καλο; Εξαλλου στο ιντερνετ οπως και στον πραγματικο κοσμο υπαρχουν επειτηδιοι δεν μπορουμε να πιασουμε τους παντες .Μονο να προστατευσουμε το κοινο μαθαινοντας τους να σκεφτονται σωστα . Οι Ελληνες κατα την γνωμη μου θελουν δουλεια σε αυτο.

Για να μην εφαρμοστεί το αποστειρωμένο περιβάλλον όπως το περιγράφεις κάτι πρέπει να γίνει. Προτείνεις να καταργήσουμε εντελώς κάποιους νόμους ή απλώς να τους ακολουθούμε επιλεκτικά και όταν μπορούμε να τους αγνοούμε;

Δημοσ.

Συγνώμη, εξακολουθώ να μην κατανοώ νοηματικά την τεκμηρίωσή σου. Το αφήνω, αν υπάρχει κάποιος άλλος που το κατάλαβε ας βοηθήσει την κατάσταση. ;)

Για να μην εφαρμοστεί το αποστειρωμένο περιβάλλον όπως το περιγράφεις κάτι πρέπει να γίνει. Προτείνεις να καταργήσουμε εντελώς κάποιους νόμους ή απλώς να τους ακολουθούμε επιλεκτικά και όταν μπορούμε να τους αγνοούμε;

Σε ποιους νομους αναφερεσαι;Υπαρχει νομος που λεει μην δημοσιευετε ψεμματα;Μπορεις να κανεις μηνυση για ψευδη ειδηση;

Δημοσ.

Σε ποιους νομους αναφερεσαι;Υπαρχει νομος που λεει μην δημοσιευετε ψεμματα;Μπορεις να κανεις μηνυση για ψευδη ειδηση;

Αν η ειδηση αυτη αφορα εσενα προσωπικα και σε προσβαλλει και βεβαια υπαρχει νομος για ψευδη ειδηση. Η ψευδη ειδηση δεν ειναι κατι το μονομερες και συγκεκριμενο, μπορει να δημοσιευσεις ενα ψεμα που να μην επηρρεαζει κανεναν, πχ οτι αυριο θα πας για μπανιο και τελικα να μην πας, μπορει ομως ψευδως να διαδωσεις οτι με ειδες να κραταω οπλο και να πυροβολω στα τυφλα (αλλα ολως τυχαιως δεν πετυχα κανεναν).

Δημοσ.

Αν η ειδηση αυτη αφορα εσενα προσωπικα και σε προσβαλλει και βεβαια υπαρχει νομος για ψευδη ειδηση. Η ψευδη ειδηση δεν ειναι κατι το μονομερες και συγκεκριμενο, μπορει να δημοσιευσεις ενα ψεμα που να μην επηρρεαζει κανεναν, πχ οτι αυριο θα πας για μπανιο και τελικα να μην πας, μπορει ομως ψευδως να διαδωσεις οτι με ειδες να κραταω οπλο και να πυροβολω στα τυφλα (αλλα ολως τυχαιως δεν πετυχα κανεναν).

Αυτο δεν ειναι απλως ψευδης ειδηση ειμαι μαρτυρια και κατηγορια για παρανομη πραξη.Και αν πραγματι ειχες οπλο και πυροβολουσες στα τυφλα αλλα ολως τυχαιως δεν πετυχες κανεναν .Τι γινεται;Επειδη το εγραψα στο διαδικτυο ειναι αυτοματως και ψευδες;Πρεπει να μπορεις να επιβεβαιωσεις το αντιθετο .Πχ οτι εχεις αλλοθι .

Την στιγμη που υπαρχει μαρτυρας ομως δεν μπορεις να τον εμποδισεις να το πει..

Δημοσ.

Στις νορμάλ χώρες του κόσμου, θα αρκούσε ένα :απαγορεύονται οι ιστότοποι που ωθούν οργανώνουν συντονίζουν και προπαγανδίζουν σε έμπρακτες πράξεις βίας, καθώς και κάποια διοικητική ρύθμιση ώστε οι ιδιώτες θιγόμενοι από συκοφαντικά δημοσιεύματα να μπορούσαν να βρουν( χωρίς που λέει ο λόγος παρέμβαση του Αρείου Πάγου) τους υβριστές τους, απλοποίηση των διαδικασιών. Επειδή κάτι τέτοιο χτυπάει άμεσα μύθους και "επαναστατικά" αντανακλαστικά της μεταπολιτευτικής καθεστωτικής κυρίαρχης ιδεολογίας για αγώνες πεζοδρόμια, επαναστάσεις, καλές συνωμοτικές ομάδες που θέλουν να αλλάξουν το σύστημα, αντιεξουσιαστές στην εξουσία κλπ γίνονται όλες αυτές οι περικοκλάδες περί κακών σατανικών blog. Γενικά μέσω αυτής της θολούρας, στόχος είναι να επιβληθεί κλίμα κυρίαρχης ιδεολογίας που όσοι διαφωνούν να ακούγονται περίεργοι και να προσέχουν τι λένε.

Δημοσ.

Αυτο δεν ειναι απλως ψευδης ειδηση ειμαι μαρτυρια και κατηγορια για παρανομη πραξη.Και αν πραγματι ειχες οπλο και πυροβολουσες στα τυφλα αλλα ολως τυχαιως δεν πετυχες κανεναν .Τι γινεται;Επειδη το εγραψα στο διαδικτυο ειναι αυτοματως και ψευδες;Πρεπει να μπορεις να επιβεβαιωσεις το αντιθετο .Πχ οτι εχεις αλλοθι .

Την στιγμη που υπαρχει μαρτυρας ομως δεν μπορεις να τον εμποδισεις να το πει..

Ρε συ επιτηδες το κανεις οτι δεν καταλαβαινεις; Ρωτησες τι γινεται με τις ψευδες ειδησεις, και σου εδωσα δυο παραδειγματα με ΨΕΥΔΕΙΣ ειδησεις, τι μου βαζεις δεκα αν και αν.

Και εγω σου λεω οτι ουτε μαρτυρας υπηρχε, ουτε πιστολι κραταγα, ουτε με ειδες ποτε σου; Δεν ειναι ψευδης η ειδηση; Δεν πρεπει να προστατευθω καπως;

Δημοσ.

Ρε συ επιτηδες το κανεις οτι δεν καταλαβαινεις; Ρωτησες τι γινεται με τις ψευδες ειδησεις, και σου εδωσα δυο παραδειγματα με ΨΕΥΔΕΙΣ ειδησεις, τι μου βαζεις δεκα αν και αν.

Και εγω σου λεω οτι ουτε μαρτυρας υπηρχε, ουτε πιστολι κραταγα, ουτε με ειδες ποτε σου; Δεν ειναι ψευδης η ειδηση; Δεν πρεπει να προστατευθω καπως;

Oχι,γιατι αν κραταγες το οπλο και εισαι μαφιοζος μπορει να με σκοτωσεις .Οι μαρτυρες κατηγοριες προστατευονται.Σωστα;Αρα η θα με προστατευσουν η μην δωσουν το ονομα καθολου.

Εγω που το λεω ειμαι ο μαρτυρας.

Δημοσ.

Oχι,γιατι αν κραταγες το οπλο και εισαι μαφιοζος μπορει να με σκοτωσεις .Οι μαρτυρες κατηγοριες προστατευονται.Σωστα;Αρα η θα με προστατευσουν η μην δωσουν το ονομα καθολου.

συνεχιζεις να λες οτι ναναι. Ρωτησες τι γινεται με μια δημοσιευση ψευδης ειδησης, σου εδωσα ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ μια τυχαιας ψευδης ειδησης, και προσπαθεις να μου πεις οτι τελικα δεν ηταν ψευδη η ειδηση. Καμμια συνοχη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...