Directx Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Πρόκειται κατά την γνώμη μου, για μια σαφέστατα αρνητική εξέλιξη, η επιβολή της οποίας άπτεται καθαρά πολιτικών λόγων και σκοπιμοτήτων σε συνάρτηση με την παρούσα αλλά προπάντων την μελλοντική κατάσταση στην οποία περιέρχεται ταχύτατα η χώρα και θα πρέπει να ιδωθεί ολιστικά (όποιος κατάλαβε - κατάλαβε) ως μια ακόμη κίνηση σε μια μεγάλη σκακιέρα επερχόμενων αλλαγών. Δυστυχώς για να συζητήσουμε τον πυρήνα αυτής της υπόθεσης λοιπόν, ποίους και γιατί τους εξυπηρετεί και ποία είναι τα πραγματικά κίνητρα (και όχι "τα τάχα μου δήθεν") που οδηγούν την πολιτεία / ΜΜΕ σε αυτή την σαφέστατη επίθεση προς τα blog θα πρέπει να υπεισέλθουμε σε πολιτικές συζητήσεις πράγμα ξένο προς το παρόν forum (ειδικά όταν αυτές οι συζητήσεις θα πραγματεύονται πολύ δυσάρεστα θέματα). Ευτυχώς βέβαια οι περισσότεροι άνθρωποι καταλαβαίνουν άμεσα τι εννοώ και τούτο μόνο ως ευχάριστο μπορεί να εκληφθεί αλλά και όσοι δεν καταλαβαίνουν θα το καταλάβουν εν καιρό. Από εκεί και πέρα, καθώς διατηρώ και εγώ ένα blog, δυστυχώς σε περίπτωση ψήφισης αυτού του νομοσχεδίου είμαι αποφασισμένος να το καταργήσω παρά να δώσω τα προσωπικά μου στοιχεία στην οποιαδήποτε Αρχή για τον οιονδήποτε λόγο (έκαμα την χάρη αυτή στο κράτος άπαξ με την ταυτοποίηση του κινητού τηλεφώνου - αλλά ως εδώ). Αυτό που συμβαίνει είναι προμήνυμα των σκοτεινών καιρών που μας περιμένουν στην γωνία.
aledjo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 το "blog" ειναι μαι γενικη εννοια... τι εννοουν ομως με τη λεξη "blog" μονο το blogspot? υπαρχουν και σελιδες φτιαχμενες σε joomla τα οποια δουλευουν σαν blog. σε αυτα τι γινεται? θα πει στο δικαστηριο οτι ειναι joomla και οχι blog? ας μη ξεχναμε το facebook! το facebook ειναι ελευθερο?? υπαρχουν απειρα group facebook που και αυτα δουλευουν σαν blog.... εκει τι θα κανουν? επεισης υπαρχουν απειρες σελιδες σε ολες τις χωρες που δινουν δωρεαν blog, sites και forums! με τα forums τι γινεται? θα παρακολουθουν και το forum που εφτιαξε Ελληνας καποιος στη κινα? οτι ναναι λενε απλα για τρομαξουν το κοσμο. απολυτος τιποτα δε θα γινει.... και αυτα περι ανώνυμες ειδησεις - ειδησεις με ονοματα, ειναι ΠΑΠΑΡΙΕΣ! και η κατινα της γειτονιας εχει ονομα και λεει οτι μαλακια της κατεβει στο κεφαλι επωνυμα αλλα κανεις δε τις κανει τιποτα... στην Ελλαδα ειμαστε! η χωρα της ελευθεριας
michael92 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Aledjo μην ξεχνάς πλέον μας κυβερνούν οι Ευρωπαίοι
pournaras Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Σαφώς και θα υπάρχουν - και λογικά να το πάρεις. Έγραψα πως δε μου έρχεται κάτι, όχι ότι δεν έχουν υπάρξει. Και δεν είναι ελιγμός η παρούσα διευκρίνηση : φαντάζομαι δε ότι ο περισσότερος κόσμος όπως κι εγώ, που θεωρώ πως ούτε υπερ-ενημερωμένος είμαι αλλά ούτε κι εντελώς άσχετος με το τί γράφεται δεξιά κι αριστερά, ούτε "υποφέρει" από την την μαζικότητα δημοσίευσης κατάφωρα συκοφαντικών "ειδήσεων", ούτε κι έχει να θυμάται τέτοια τρανταχτά παραδείγματα, είτε σε τοπικό, είτε σε γενικότερο πλαίσιο. Αν έχεις διαφορετική εμπειρία με τα όσα σου χρόνια σερφαρίσματος, καλώς - δεν μπορώ να την αμφισβητήσω άλλωστε. Αν επίσης θεωρείς πως για 'σένα, ακόμη και ένα συκοφαντικό περιστατικό είναι αρκετό για να δικαιολογεί "έλεγχο" μέσω σχετικών νομοθετημάτων, κακώς μεν για 'μένα, αλλά αυτό κι αν είναι απλά μια άποψη (όπως μια άποψη είναι πως τέτοιοι νόμοι συνήθως εξυπηρετούν πολιτικά ή και οικονομικά συμφέροντα. Συνομωσιολογικό θα πεις μάλλον, αλλά το θέμα είναι αυτές ακριβώς οι "συνομωσιολογικές" γενικές απόψεις, χωρίς αναφορές σε συγκεκριμένα παραδείγματα/ονόματα αν θα στοχευθούν, και, όπως ήδη είπα, δεν είναι καν τόσο το θέμα αν πρακτικά θα διώκονται, αλλά ο φόβος που θα φυλάει τα έρημα και θα "συμμαζευτούν". Βγαίνει πχ ο άλλος σήμερα και σου γράφει με τα χρόνια εμπειρίας του στον συγκεκριμένο τομέα ή λόγω έρευνας και νταραβερίσματος με συγκεκριμένα κυκλώματα που ποτέ δεν είχε την ευκαιρία ως δημοσιογράφος ν' αναδείξει γιατί για διάφορους λόγους δεν εγκρίθηκε από τον προϊστάμενό του, πώς λειτουργεί ας πούμε κάτω απ' το τραπέζι η "αγορά" των χρηματοπιστωτικών προϊόντων, πώς γίνονται οι αναθέσεις κατασκευαστικών έργων, πώς λειτουργεί το σύστημα των φαρμακοβιομηχανιών κτλ. Στα χρόνια του "χρήμα υπάρχει" και της αδιάντροπης "δημόσιας παραδοχής" πως επρόκειτο για "δημαγωγική τακτική" (τώρα πια που και οι πέτρες το φωνάζουν), τί καλύτερο εσύ περιμένεις από το να πέφτει κυνήγι τέτοιων "φωνών", κάτω απ' την ταμπέλα "διασποράς ανυπόστατων ειδήσεων"...; Για να μην πιάσουμε το πόσο έχουν πάρει την κάτω βόλτα και πρακτικά (τηλεθέαση/αναγνωσιμότητα) αλλά και από άποψη παροχής εμπιστοσύνης από τον κόσμο (που οδηγεί στην προαναφερθείσα πτώση), τα κλασσικά μέσα και συγκεκριμένοι φορείς ενημέρωσης, ελέω μπλόγκινγκ, και ε, κάπως πρέπει να μαζευτούνε τα λουριά. Τεσπα βούτυρο στο ψωμί των "κυνηγών", περιστατικά όπως αυτό που αναφέρεις. Καλά που υπάρχουν δηλαδή κι αυτά, κι όχι ότι είναι ο βαθύτερος λόγος. Καλα κανει και βγαινει, και καλα κανει και τα λεει. Οταν ομως θα τα εγραφε σε μια εφημεριδα (αν τον αφηναν), θα εβαζε απο κατω το ονοματεπωνυμο του, κι οχι το washcloud122312. Εδω γιατι πρεπει να γινουν ολα ανωνυμα; Γιατι το μεγαλυτερο σε αναγνωση μπλογκ, μαθαμε τον ιδιοκτητη του οταν πεθανε; ΠΟοιος υπεγραφε ολα αυτα που γραφοταν; Εκει ειναι το προβλημα. Οταν ο αλλος βαζει το ονομα του απο κατω, ειναι υποχρεωμενος (οχι απο το νομο, αλλα απο την αναγκη για να κρατησει το ονομα του ψηλα), να διασταυρωσει δυο και τρεις φορες τις ειδησεις που βαζει, κι αν το κανει κι εχει αξιοπηστες πηγες, γραφει στα @@ του καθε νομο, οπως γινειται ηδη στα συμβατικα ΜΜΜ. Γιατι να ξερεις οτι ο ταδε που ειναι στην ταδε τηλεοραση, ειναι λαμογιο και οι ειδησεις του ειναι καλπικες, ενω οταν γραφει σε ενα μπλογκ, να μην μπορεις να τον εντοπισεις, διοτι γραφει εδω μια μαλακια ειδηση με το ονομα κοστας2342342 και παει στο αλλο μπλογκ και γραφει μια αλλη παπαρια με ονομα μαρια43242. το "blog" ειναι μαι γενικη εννοια... τι εννοουν ομως με τη λεξη "blog" μονο το blogspot? υπαρχουν και σελιδες φτιαχμενες σε joomla τα οποια δουλευουν σαν blog. σε αυτα τι γινεται? θα πει στο δικαστηριο οτι ειναι joomla και οχι blog? ας μη ξεχναμε το facebook! το facebook ειναι ελευθερο?? υπαρχουν απειρα group facebook που και αυτα δουλευουν σαν blog.... εκει τι θα κανουν? επεισης υπαρχουν απειρες σελιδες σε ολες τις χωρες που δινουν δωρεαν blog, sites και forums! με τα forums τι γινεται? θα παρακολουθουν και το forum που εφτιαξε Ελληνας καποιος στη κινα? οτι ναναι λενε απλα για τρομαξουν το κοσμο. απολυτος τιποτα δε θα γινει.... και αυτα περι ανώνυμες ειδησεις - ειδησεις με ονοματα, ειναι ΠΑΠΑΡΙΕΣ! και η κατινα της γειτονιας εχει ονομα και λεει οτι μαλακια της κατεβει στο κεφαλι επωνυμα αλλα κανεις δε τις κανει τιποτα... στην Ελλαδα ειμαστε! η χωρα της ελευθεριας Τιποτε δεν εννουν με τη λεξη μπλγκ. Μη μπλεκεσαι με τεχνικα θεματα. Απο τη στιγμη που θα βγεις σαν aledjo (ειτε στο ινσομνια, ειτε στο microsoft.com) και θα πεις για μενα με το ονοματεπωνυμο οτι ειμαι ο ετσι κι ο αλλιως, και εγω πρεπει να προφυλαχθω, θα πρεπει οι αρχες να βρουν με καποιο τροπο τα στοιχεια σου.
aledjo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Τιποτε δεν εννουν με τη λεξη μπλγκ. Μη μπλεκεσαι με τεχνικα θεματα. Απο τη στιγμη που θα βγεις σαν aledjo (ειτε στο ινσομνια, ειτε στο microsoft.com) και θα πεις για μενα με το ονοματεπωνυμο οτι ειμαι ο ετσι κι ο αλλιως, και εγω πρεπει να προφυλαχθω, θα πρεπει οι αρχες να βρουν με καποιο τροπο τα στοιχεια σου. καταλαβα πως το λες αλλα εδω ειμαστε και θα το δεις. δε θα γινει απολυτος ΤΙΠΟΤΑ! δηλαδη αν πω κατι για σενα και γραψω ενα αλλο ονομα τι θα γινει?? επισης για να βρουνε καποιον χρειαζεται η ip, αμα παω στο συνταγμα που εχει free spot, τι θα γινει? ΕΣΤΩ οτι χρειαζεται πιστοποιηση για να χρησιμοποιησει καποιος το ονομα του για να δημοσιευσει κατι στο ιντερνετ, αν εγω πω οτι μου κλεψανε το λαπτοπ μου τι θα μου κανουν??
benign Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Επειδή πραγματικά θέλω να ακούσω μία ώριμη και μεστή άποψή της "αντίθετης" πλευράς, πες μου, πώς θα προστατευτώ όταν αύριο το Χ ανώνυμο blog με "καταγγείλει" ως σάτυρο, ναρκομανή, τραβεστί ή βάζελο; Διαμαρτυρομαι εντονως,ειδικα μετα απο χτες ειναι σαν να ριχνεις αλατι στην πληγη!
nikolas0411 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Το θέμα είναι ότι με την χούντα που έχουμε δεν θέλουν να μαθαίνουμε τα καμώματα τους , για αυτό γίνονται και όλα αυτά .Καλύτερα λοιπόν η ανωνυμία , γιατί διαφορετικά θα σε παίρνουν κυνήγι και επίσημα και ανεπίσημα με ότι αυτό συνεπάγεται.Για όποιον έχει αμφιβολίες ας δει μερικά πράγματα από τα μπλογκ πόσο απασχόλησαν την επίσημη ''τρομάρα'' της δημοσιογραφία .Ζώντας στην επαρχία Κρήτη βλέπεις την διαφορά διαβάζοντας π.χ. μια τοπική εφημερίδα και όσα δεν αναφέρονται σε ένα τοπικό μπλογκ. Παραθέτω μερικά παραδείγματα που δεν είδατε πουθενά : http://olympia.gr/2011/08/02/%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%B7-%CE%B7-%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B8%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CF%81%CF%89%CE%B8%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3/ http://anti-ntp.blogspot.com/2011/08/blog-post_8121.html http://antipaloi.blogspot.com/2011/08/blog-post.html Καλύτερα ελεύθερη ενημέρωση παρά καθοδηγούμενη παραπληροφόρηση , φιλικά (revolution will not be televised) μονό μην περιμένετε τα κανάλια.
aledjo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Καλα κανει και βγαινει, και καλα κανει και τα λεει. Οταν ομως θα τα εγραφε σε μια εφημεριδα (αν τον αφηναν), θα εβαζε απο κατω το ονοματεπωνυμο του, κι οχι το washcloud122312. Εδω γιατι πρεπει να γινουν ολα ανωνυμα; Γιατι το μεγαλυτερο σε αναγνωση μπλογκ, μαθαμε τον ιδιοκτητη του οταν πεθανε; ΠΟοιος υπεγραφε ολα αυτα που γραφοταν; Εκει ειναι το προβλημα. Οταν ο αλλος βαζει το ονομα του απο κατω, ειναι υποχρεωμενος (οχι απο το νομο, αλλα απο την αναγκη για να κρατησει το ονομα του ψηλα), να διασταυρωσει δυο και τρεις φορες τις ειδησεις που βαζει, κι αν το κανει κι εχει αξιοπηστες πηγες, γραφει στα @@ του καθε νομο, οπως γινειται ηδη στα συμβατικα ΜΜΜ. Γιατι να ξερεις οτι ο ταδε που ειναι στην ταδε τηλεοραση, ειναι λαμογιο και οι ειδησεις του ειναι καλπικες, ενω οταν γραφει σε ενα μπλογκ, να μην μπορεις να τον εντοπισεις, διοτι γραφει εδω μια μαλακια ειδηση με το ονομα κοστας2342342 και παει στο αλλο μπλογκ και γραφει μια αλλη παπαρια με ονομα μαρια43242. οταν κανεις συμβολαιο με την εταιρια provider που σου κανει συνδεση με το ιντερνετ σπιτι σου, ΔΕ γραφει πουθενα οτι εισαι υποχρεωμενος οτι γραφεις στο ιντερνετ να ειναι αληθεια.... ουτε οτι ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ στο ιντερνετ ειναι αληθεια! ετσι λοιπον αν εγω γραψω στο facebook μου οτι ειμαι διακοπες στη χαβαη ενω ειμαι Αθηνα, δε μπορει κανεις να με κατηγορησει οτι ειπα ψεματα. ετσι ειναι και αν γραφω εγω blog μου για καποιον τραγουδιστη οτι τον ειδα στη χαβαη ενω στη πραγματικοτητα ειναι κρητη. θελω να πω με αυτο οτι το ιντερνετ ειναι ελευθερο. οτι θελει γραφει ο καθενας και ΑΝ θελουμε τον πιστευουμε... αυτη ειναι η λογικη. εκτος βεβαια αν βριζουμε καποιον. οπως στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ζωη, μπορω εγω να πω οτι ειδα τη γκομενα του φιλου μου στη κρητη και να λεω ψεματα. μπορει να μου κανει κανεις μυνηση? απλα αμα μαθευτει οτι ειπα ψεματα, μετα δε θα ειμαι αξιοπιστος.... τελος
benign Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 το τροκτικό το διαβάζαν περισσότεροι άνθρωποι απο ότι το insomnia. και φάγαν τον ιδιοκτήτη του όπως λές. τι σημασία έχει τι γράφει ο καθένας, σημασία έχει πόσοι άνθρωποι εμπιστεύονται ένα site και το παρακολουθούν. αυτό είναι αληθινή δημοκρατία. αυτό που ζούμε τώρα είναι (βάλτε ΧΧΧ εδώ). αν θέλεις να καταφέρεις κάτι πραγματικό, φτιάξε την παιδεία, βρές κίνητρα να βγαίνουν σκεπτόμενοι άνθρωποι με κρίση και οχι πρόβατα, μην επιβραβεύεις την λαμογία και το εύκολο χρήμα. paredwse αν και νομικός θα σε περίμενα λίγο πιο καχύποπτο υποθέτω θα έχεις δει και περισσότερα απο εμένα. εδώ χτυπιόμαστε πόσα χρόνια για την ανωνυμία στο διαδύκτιο και τώρα θα το δούμε και σαν λογικό....??? και ποιος μου λέει εμένα οτι αν βγάλω μια εφημερίδα και γράφω τις ιδέες μου ΕΠΩΝΥΜΑ όπως λές, δεν θα με φάνε και μένα σε 1-2 χρόνια... ?? και επειδή θα με βγάλουν και κοματόσκυλο σε λίγο αν και δεν ψηφίζω, και πολλά έιπα. +1
-nick- Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 pournara, ανωνυμο γιατι ως ανωνυμο ξεκινησε το ιντερνετ Οσο παει ολο και περισσοτερο θελουν να το βαζουν σε καλουπια, να το καπελωνουν κατευθυνουν και να το ελεγχουν Μπορεις να πεις οτι το ιντερνετ ευνοει την ανομια - και εγω αυτο το γουσταρω
gnsX Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μπορεις να πεις οτι το ιντερνετ ευνοει την ανομια - και εγω αυτο το γουσταρω Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι ορισμένες απόψεις επηρεάζουν κόσμο,και μάλιστα κάποιες φορές και ζωές. Δεν είναι όλες οι ειδήσεις για την τεχνολογία όπου αν γράψει κάποιος το μακρύ του λες ΟΚ και πας παρακάτω, Υπάρχουν sites με θρησκευτικό-παραθρησκευτικό κυρίως περιεχόμενο που μιλάνε κάθε 3 μέρες για συντέλειες και άλλα τέτοια,δίνει ψευδή στοιχεία,παραποιημένες εικόνες και βίντεο,χαζο-προφητείες κτλ,,κόσμος πιο ευκολόπιστος απο εσένα δωρίζει περιουσίες ή και αυτοκτονεί,αυτοι οι τύποι πρέπει να διώκονται,να γράψουν με οναματεπώνυμο λοιπόν. Υπάρχουν sites που προωθούν το μίσος,καλούν σε ένοπλους αγώνες,επαναστάσεις κτλ και όοοοολο αυτό το μίσος το στηρίζουν σε ψευδείς και αστήριχτες ειδήσεις και γεγονότα,τι θα γίνει με αυτούς. Με το μέτρο θα την πληρώσουν και "αθώοι" αλλά κάτι πρέπει να γίνει,ελευθερία ΝΑΙ-ασυδοσία ΟΧΙ
aledjo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Υπάρχουν sites με θρησκευτικό-παραθρησκευτικό κυρίως περιεχόμενο που μιλάνε κάθε 3 μέρες για συντέλειες και άλλα τέτοια,δίνει ψευδή στοιχεία,παραποιημένες εικόνες και βίντεο,χαζο-προφητείες κτλ,,κόσμος πιο ευκολόπιστος απο εσένα δωρίζει περιουσίες ή και αυτοκτονεί,αυτοι οι τύποι πρέπει να διώκονται,να γράψουν με οναματεπώνυμο λοιπόν. αυτο υπαρχει πολλααααα χρονια πριν το ιντερνετ..... με αυτη τη λογικη εγω μπορω να κανω μυνηση στην εκλησια οτι κοροιδευει το κοσμο και του τρωει τα λεφτα οταν παει στην εκλησια και ριχνει λεφτα στο παγκαρι και επισης οτι ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ζωες ανθρωπων γιατι του κανουν πλυση εγκεφαλου και κλεινονται στα μοναστηρια! ΑΦΟΥ αποδειξεις δεν εχουν οτι ολα αυτα που λενε και υποσχονται οτι ειναι αληθεια! ολα στη ζωη ειναι υποκειμενικα.... οπως θελει τα βλεπει ο καθενας και δε μπορει κανεις να υποχρεωσει κανεναν να τα βλεπει αλλιως. ασχετο αλλα ΕΙΔΙΚΑ στην Ελλαδα, η οικονομια της τεχνολογιας των υπολογιστων στηριζεται στην ανωνυμια και στη πειρατεια. αμα τα κοψουν αυτα τοτε οοοοοολα τα μαγαζια πλαισιο eshop multirama κτλ, θα κλεισουν. οπως καταλαβαινετε η πειρατεια ΗΔΗ απαγορευεται αλλα δε τα εχουν κυνηγησει για το λογο που ειπα... τζαμπα το συζηταμε τωρα, δε θα γινει τιποτα
Alexkass Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 επιτέλους θα πρέπει σε αυτόν τον τόπο να καταλάβουν οι έλληνες (αν υπάρχουν ακόμα) τη διαφορά ελευθερίας και ελευθεριότητας. ... και πολλά γράψαμε. αν κάποιος νομίζει ότι η Δολοφονία του Αρχισυντάκτη του Θέματος ήταν τυχαία και δεν είχε σχέση με όλα αυτά τότε μάλλον θα πιστεύει και τον "δίκαιο αγώνα" των ταξί. δεν θα καθίσω να αλλάξω την άποψη κανενός απλά ελπίζω να μη γίνει και το ανάποδο, και επειδή συνήθως πάντα οι τραμπούκικες και περίεργες φωνές ακούγονται πιο δυνατά (πχ απεργεία ταξί, με το 80% της κοινής γνώμης να είναι φυσικά υπέρ της θέσης Ραγκούση, επικαλούμε δημοσκοπήσεις του πουσουκου.) ας τονίσω ότι υπάρχει τεράστια διαφορά από την χούντα και απλά τον περιορισμό. ζω στ εξωτερικό όπου κανόνες υπάρχουν και σέβονται, στο ελλαδιστάν απλά θεωρείται μαγκιά να σπας ένα παγκάκι και να πετάξεις μια μολότοφ. όποιος έχει πάει γήπεδο ξέρει... (μπορεί και οι ματάδες να μην έχουν διαγωγή βασιλική αλλά και οι οργανωμένοι τους βρίζουν τα πάντα...) τέλος προτείνω να είμαστε χαλαροί: το insomnia δεν επηρεάζεται και όπως και το 99,99% των ιστοτόπων. ακραίες φωνές δε χρειάζονται εδώ.
fallen colony Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 επιτέλους θα πρέπει σε αυτόν τον τόπο να καταλάβουν οι έλληνες (αν υπάρχουν ακόμα) τη διαφορά ελευθερίας και ελευθεριότητας. ... και πολλά γράψαμε. αν κάποιος νομίζει ότι η Δολοφονία του Αρχισυντάκτη του Θέματος ήταν τυχαία και δεν είχε σχέση με όλα αυτά τότε μάλλον θα πιστεύει και τον "δίκαιο αγώνα" των ταξί. δεν θα καθίσω να αλλάξω την άποψη κανενός απλά ελπίζω να μη γίνει και το ανάποδο, και επειδή συνήθως πάντα οι τραμπούκικες και περίεργες φωνές ακούγονται πιο δυνατά (πχ απεργεία ταξί, με το 80% της κοινής γνώμης να είναι φυσικά υπέρ της θέσης Ραγκούση, επικαλούμε δημοσκοπήσεις του πουσουκου.) ας τονίσω ότι υπάρχει τεράστια διαφορά από την χούντα και απλά τον περιορισμό. ζω στ εξωτερικό όπου κανόνες υπάρχουν και σέβονται, στο ελλαδιστάν απλά θεωρείται μαγκιά να σπας ένα παγκάκι και να πετάξεις μια μολότοφ. όποιος έχει πάει γήπεδο ξέρει... (μπορεί και οι ματάδες να μην έχουν διαγωγή βασιλική αλλά και οι οργανωμένοι τους βρίζουν τα πάντα...) τέλος προτείνω να είμαστε χαλαροί: το insomnia δεν επηρεάζεται και όπως και το 99,99% των ιστοτόπων. ακραίες φωνές δε χρειάζονται εδώ. Σωστά!!! Δυστυχώς κάθε φορά η στο ένα άκρο η στο άλλο θα καταλήξουμε τις περισσότερες φορές.Με λίγα λόγια η "σοβαρά" ειδησεογραφικά ανώνυμα πάντα blogs η το απόλυτο χάος από άποψη ενημέρωσης........τι να πει κανείς?
elalekom Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 ... Και ο νόμος πρέπει να προστατεύει τον ανόητο, τον αμόρφωτο, τον αδαή. Ο έξυπνος προστατεύεται και μόνος του ... Ποτε καταργησανε την πωληση αλκοολ, καπνου και συντηρητικων σε μηδενικης διατροφικης αξιας τροφιμα; (+ αλλα 1000 παραδειγματα) Δεν μπορω να καταλαβω σε ποια πλανη πλαναστε μερικοι οτι οι νομοι εχουν κατι να κανουν με την ηθικη ή την προστασια των αδυνατων και κατι αλλαξε απο τοτε (και τωρα και παντα) που εξυπηρετουνται συμφεροντα της μειοψηφειας. Μιας και σωστα αναφερθηκε πως πολλα γεγονοτα αποκαλυφθηκαν κατοπιν υποδειξεως των ανωνυμων blogs, περιμενω και την αρση της ανωνυμιας των ρουφιανων της αστυνομιας αφου αρρεται η ανωνυμια των ρουφιανων του λαου. Δε νομιζω μετα να φοβουνται κατι αυτοι οι ρουφιανοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα