Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα μήνα μετά τη διαρροή ενός video που παρουσίαζε την ειδικά διαμορφωμένη έκδοση του Skype για το iPad, η εφαρμογή έκανε σήμερα επίσημα την εμφάνισή της στο App Store. Μετά από μια μικρή περιπέτεια, καθώς λίγο μετά τη δημοσίευση της εφαρμογής αυτή αποσύρθηκε για λίγες ώρες, φαίνεται πως το Skype για iPad επανήλθε οριστικά.

Η εφαρμογή δεν εμφανίζεται ως αναβάθμιση του Skype για iPhone, αλλά ως ξεχωριστή εφαρμογή. Από άποψη δυνατοτήτων, στο iPad μπορούν να πραγματοποιηθούν κλήσεις είτε μέσω WiFi είτε μέσω 3G όπως γίνεται και με την έκδοση για iPhone. Η μόνη διαφορά έγκειται στην επιπλέον δυνατότητα που έχει η εφαρμογή για iPad και επιτρέπει την αποστολή άμεσων μηνυμάτων κατά τη διάρκεια μιας video κλήσης.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή για το iPad σας από εδώ.

Link.png Site: itunes.apple.com

Δημοσ.

anyone heard the phrase i dont give a shit :P

περαν απο αυτα συνηθισμενα πραγματα προγραμματισμενα και σιγουρο και να μαντεψω θα ειχει και συνδεση για facebook :mad: .

Δημοσ.

Πως γίνεται ρε παιδιά όταν κάτι ενσωματώσει κ την λειτουργία συνεργασίας με το fb, κατευθείαν να δαιμονοποιείται; Αφού δεν σας αρέσει το fb, βάλτε το να μην το εμφανίζει και να μην έχει καμιά επαφή με το fb και τέλος. που είναι το πρόβλημα σας; ξαφνικά έγινε faulty και buggy η υπηρεσία του skype; δεν σας στέλνει τα μνματα κ κολάνε οι κλήσεις σας λόγω του fbq; έλεος πια. δεν σας αρέσει ένα feature μιας εφαρμογής; μην το χρησιμοποιήσετε.

Δημοσ.

Πως γίνεται ρε παιδιά όταν κάτι ενσωματώσει κ την λειτουργία συνεργασίας με το fb, κατευθείαν να δαιμονοποιείται; Αφού δεν σας αρέσει το fb, βάλτε το να μην το εμφανίζει και να μην έχει καμιά επαφή με το fb και τέλος. που είναι το πρόβλημα σας; ξαφνικά έγινε faulty και buggy η υπηρεσία του skype; δεν σας στέλνει τα μνματα κ κολάνε οι κλήσεις σας λόγω του fbq; έλεος πια. δεν σας αρέσει ένα feature μιας εφαρμογής; μην το χρησιμοποιήσετε.

οχι δεν μας αρεσει η facebookiasi των παντων και η εξτρα ραμ που χρησιμοποιω για να τρεχει κατι που δεν θελω.

Δημοσ.

Το πρώτο λύνεται πολύ απλά με τον απλό τρόπο του ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. Υπάρχει ένα απλό κουμπάκι που γράφει απόκρυψη επαφών fb. στο άλλο pc που δεν το έχω συνδέσει το account με fb, είναι σαν να μην υπαρχει...

2ον. δλδ σου τρώει τοοοοοση πολύ μνήμη η ενσωμάτωση δυνατοτήτων fb στο skype που έκανε βαρύ και δυσχρηστο το skype και συνάμα και το pc σου; :S θα θελα ένα συγκριτικό skype με χρήση fb και χωρίς, για να δω αυτή την αβυσαλλέα κατασπαραξη της μνημης που λες...

νυσάφι πια με τους "πολέμοιους" του fb. πιο γραφικοί και από τους αντι-666ιστες έχουν καταντήσει κ την έλευση του Αντιχριστου. δεν σας αρέσει κάτι; μην το χρησιμοποιήσετε. τέλος.

Δημοσ.

την εφαρμογή τη δοκίμασα χθες και μου φάνηκε αρκετά καλη και σταθερή! θα δίξει! Αντε σιγά σιγά να πάρει σειρά και το facebook με επίσημη εφαρμογη χωρίς να χρειαζετε να κάνουμε την τροποποίηση στο cydia. Αν και ομολογουμενος μεταμορφονετε πραγματικά. αν είχε και το τσατ θα ήταν άψογη

Δημοσ.

την εφαρμογή τη δοκίμασα χθες και μου φάνηκε αρκετά καλη και σταθερή! θα δίξει! Αντε σιγά σιγά να πάρει σειρά και το facebook με επίσημη εφαρμογη χωρίς να χρειαζετε να κάνουμε την τροποποίηση στο cydia. Αν και ομολογουμενος μεταμορφονετε πραγματικά. αν είχε και το τσατ θα ήταν άψογη

Αμάν! Δεν έχει spellcheck το iPad;

Δημοσ.

τι ενοεις; για προσθήκη του τσατ μηλησα για το φεισμπουκ! το skype εχει κανονικά και τσατ!

Εννοώ ότι το εννοείς είναι με δύο ν, και ότι ενώ το μήλο γράφεται με ήτα, τόσο η ομιλία όσο και το μίλησα γράφονται με γιώτα.

Δεν γνωρίζω αν ανοίγει στο iPad αλλά εδώ μπορείς να βρεις ένα εύχρηστο λεξικό: http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides/index.html

Δημοσ.

αν το λεξικό του μηλοφωνου βγάζει ότι θέλει δε φταίω Εγώ! και δε θα κάθομαι να τσεκαρω ξανα το τι Εχω γράψει! όσο για το λεξικό δε νομίζω ότι το χρειάζομαι! όσο για την ειρωνία καλα θα κανείς να την προσφέρεις απλόχερα σε κανέναν μαθητή σου μιας και μας το Παίζεις φιλόλογος! γιατί σε μένα Φίλε μου το μόνο που μπορει να μου προκαλέσει είναι γέλιο! για κάποιον που κάθεται και ασχολειτε για το αν η σύνταξη και η ορθογραφεια είναι σωστή σε κάποιο πόστ κάποιου φόρουμ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...