Προς το περιεχόμενο

Αγορα modem router

Tsiringos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον...η μια εκδοχη ειναι να κανω σιγουρη δουλεια..θα αγορασω ενα καλο ρουτερακι...αμα βρω 300mw που λες και εσυ...θα βαλω καμια καλη κεραιουλα/λες

θα το στησω στον τοιχο ψηλα...repeater δε λεει να βαλω(να ρωτησω...θελει πριζα γραμμης τηλεφωνου γιατι σπιτι εχω μονο 2(η μια πιασμενη και στην αλλη εχω το ρουτερ)) γιατι η αποσταση ειναι γυρω στα 15 μετρα στην ευθεια...μπορεις να στειλεις λινκ για αυτην την καρτα alpha που λες?

Η αλλη πιο παρακινδυνευμενη εκδοχη ειναι να βαλω ενα καλο powerline(να ξαναρωτησω..παιζει σημασια αν το ενα powerline παιρνει ρευμα απο πολυπριζο στο οποιο πανω καθονται...και τι δεν καθονται!οθονη,πισι,ενα αλλο πολυπριζο,τηλεοραση κ.α.).

εσυ τι λες?

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

λοιπον...η μια εκδοχη ειναι να κανω σιγουρη δουλεια..θα αγορασω ενα καλο ρουτερακι...αμα βρω 300mw που λες και εσυ...θα βαλω καμια καλη κεραιουλα/λες

θα το στησω στον τοιχο ψηλα...repeater δε λεει να βαλω(να ρωτησω...θελει πριζα γραμμης τηλεφωνου γιατι σπιτι εχω μονο 2(η μια πιασμενη και στην αλλη εχω το ρουτερ)) γιατι η αποσταση ειναι γυρω στα 15 μετρα στην ευθεια...μπορεις να στειλεις λινκ για αυτην την καρτα alpha που λες?

Η αλλη πιο παρακινδυνευμενη εκδοχη ειναι να βαλω ενα καλο powerline(να ξαναρωτησω..παιζει σημασια αν το ενα powerline παιρνει ρευμα απο πολυπριζο στο οποιο πανω καθονται...και τι δεν καθονται!οθονη,πισι,ενα αλλο πολυπριζο,τηλεοραση κ.α.).

εσυ τι λες?

se adsl router δεν νομιζω να βρεις 300 Mw.

το adslrouter Θελει πριζα τηλεφωνου .το access point συνδεεται με το adsl router με καλωδιο δικτυου.β.δεν εχεις πιο κοντινη πριζα στο pc σου για να βαλεις το ρουτερ εκει?αν εχει τηλεφωνο βαζεις splitter και εισαι μια χαρα.

http://www.skroutz.gr/c/128/kartes-wifi-adaptores.html?keyphrase=AWUS

το πολυπριζο μειωνει λιγο το Powerline αλλα οχι τοσο πολυ.το devolo πχ μπαινει πρωτα αυτο στην πριζα και στο πισω μερος εχει πριζα για να βαλεις πανω σε αυτο το πολυπριζο.

Δημοσ.

se adsl router δεν νομιζω να βρεις 300 Mw.

το adslrouter Θελει πριζα τηλεφωνου .το access point συνδεεται με το adsl router με καλωδιο δικτυου.β.δεν εχεις πιο κοντινη πριζα στο pc σου για να βαλεις το ρουτερ εκει?αν εχει τηλεφωνο βαζεις splitter και

εισαι μια χαρα.

http://www.skroutz.gr/c/128/kartes-wifi-adaptores.html?

keyphrase=AWUS

το πολυπριζο μειωνει λιγο το Powerline αλλα οχι τοσο πολυ.το devolo πχ μπαινει πρωτα αυτο στην πριζα και στο πισω μερος εχει πριζα για να βαλεις πανω σε αυτο το πολυπριζο.

παραμενουμε στην πρωτη παραδοσιακη εκδοχη!

εχω πιο κοντινη πριζα τηλεφωνου αλλα ειναι στο υπνοδωματιο και εχει πολυ ακτινοβολια οπωτε δε μαφηνουν οι γονεις μου..

μμμ δηλαδη το access point ειναι σαν να εχω τη δυναμη 2 ρουτερ ε?δεν ξερω θα δω

αν δεν βρω 300mw να παρω αυτο εδω

http://www.netgear.com/home/products/wirelessrouters/high-performance/DGND3700.aspx

ή αυτο http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=7421C245FA85FD479870E220512F96FC&pa=CFD496D672C1CD4784AB030FA1306972

τελευταια ερωτηση!

access point(γύρω στα 68ευρω) και tp-link modem router(60euro) ή ενα απο τα 2 πανω ρουτερ?

Δημοσ.

παραμενουμε στην πρωτη παραδοσιακη εκδοχη!

εχω πιο κοντινη πριζα τηλεφωνου αλλα ειναι στο υπνοδωματιο και εχει πολυ ακτινοβολια οπωτε δε μαφηνουν οι γονεις μου..

μμμ δηλαδη το access point ειναι σαν να εχω τη δυναμη 2 ρουτερ ε?δεν ξερω θα δω

αν δεν βρω 300mw να παρω αυτο εδω

http://www.netgear.c...e/DGND3700.aspx

ή αυτο http://www.you.gr/b2...4AB030FA1306972

τελευταια ερωτηση!

access point(γύρω στα 68ευρω) και tp-link modem router(60euro) ή ενα απο τα 2 πανω ρουτερ?

λοιπον θα πηδηχτω απο το παραθυρο.α.βαλτο στο δωματιο και στην χειροτερη αμα φοβουνται την ακτινοβολια κλεισε το wireless.αλλα πρωτα πεστους .εδω που ειμαι πιανω σημα απο αλλα δικτυα αρα τρως ακτινοβολια απο αλλα δικτυα,αν εχεις ασυρματο ειναι πιο μεγαλη ακτινοβολια απο ενα ρουτερ και το ιδιο σου το κινητο και των γονιων σου ειναι 10 φορες χειροτερο.το να παρεις ενα ρουτερ 300 Mw ειναι 3 φορες παραπανω η ακτινοβολια του κανονικου ρουτερ που ειναι 100.αρα δεν εχει νοημα.καλυτερα να το πας στο δωματιο σου.οποτε μην παρεις τιποτα μα τιποτα και μην χαλασεις λεφτα και βαλε το ρουτερ στο δωματιο σου.αν θες να παρεις ενα καλυτερο ρουτερ για να μην κολαει τοτε πολυ απλα

παρε το vigor 2700vg απο το ebw.gr που ειναι φτηνο

αν εχεις τα λεφτα για το 2710 παρε αυτο αλλα ειναι αρκετα λεφτα.αλλα παλι στο λεω δεν σημαινει οτι θα παιξεις τελεια με 2 πορτες εφοσον και το vigor ειναι 100mw .απλα επειδη ειναι N και εχει παραπανω κεραιες θα παιξει καλυτερα.αλλα για μενα πηγαινε το στο δωματιο σου.

το netgear ειναι απλα ρουτερ οποτε αν ειναι να παρεις κατι 100 mw παρε το vigor.

Δημοσ.

λοιπον θα πηδηχτω απο το παραθυρο.α.βαλτο στο δωματιο και στην χειροτερη αμα φοβουνται την ακτινοβολια κλεισε το wireless.αλλα πρωτα πεστους .εδω που ειμαι πιανω σημα απο αλλα δικτυα αρα τρως ακτινοβολια απο αλλα δικτυα,αν εχεις ασυρματο ειναι πιο μεγαλη ακτινοβολια απο ενα ρουτερ και το ιδιο σου το κινητο και των γονιων σου ειναι 10 φορες χειροτερο.το να παρεις ενα ρουτερ 300 Mw ειναι 3 φορες παραπανω η ακτινοβολια του κανονικου ρουτερ που ειναι 100.αρα δεν εχει νοημα.καλυτερα να το πας στο δωματιο σου.οποτε μην παρεις τιποτα μα τιποτα και μην χαλασεις λεφτα και βαλε το ρουτερ στο δωματιο σου.αν θες να παρεις ενα καλυτερο ρουτερ για να μην κολαει τοτε πολυ απλα

αν εχεις τα λεφτα για το 2710 παρε αυτο αλλα ειναι αρκετα λεφτα.αλλα παλι στο λεω δεν σημαινει οτι θα παιξεις τελεια με 2 πορτες εφοσον και το vigor ειναι 100mw .απλα επειδη ειναι N και εχει παραπανω κεραιες θα παιξει καλυτερα.αλλα για μενα πηγαινε το στο δωματιο σου.

το netgear ειναι απλα ρουτερ οποτε αν ειναι να παρεις κατι 100 mw παρε το vigor.

δεν ειναι στο δικο μου υπνοδωματιο..στο δικο τους ειναι..δεν μπορω να συνδεθω με ethernet

μα τι εχει πια αυτο το ρουτερ και το λετε ολοι..!

μαλλον το vigor 2710 θα παρω γιατι τωρα(αργα) θυμηθηκα οτι δινω σημα και απο κατω και δεν θα πιανει καθολου καλα..επισης εχουμε και λαπτοπ στο σαλονι και θα φωναζει η μανα μου οτι δεν πιανει!

Αν αγορασω καλο ρουτερ θα βελτιωθει και το σημα οταν εχει traffic ή θα σερνεται το λαπτοπ ΞΑΝΑ(οπως με το παλιο ρουτερ), οταν κατεβαζω με το desktop?

Στα πα οσο πιο ρεαλιστικα γινοταν χΔ

Δημοσ.

Το 2710 ειναι πολύ καλή επιλογή αν μπορείς να δώσεις τα χρήματα που ζητάει μην το σκέφτεσαι καν.

Δημοσ.

Το 2710 ειναι πολύ καλή επιλογή αν μπορείς να δώσεις τα χρήματα που ζητάει μην το σκέφτεσαι καν.

αμα παρω ρουτερ μονο αυτο εχω στο μυαλο μου...

πραγματικα εχω μπερδευτει...

θα εχω ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑ και πιο γρηγορη ταχυτητα αμα βαλω ενα πολυ καλο access point (300mw για παραδειγμα)στο ρουτερ που εχω?

ή αμα αγορασω το vigor 2710 ?

(Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ)

Δημοσ.

δεν ειναι στο δικο μου υπνοδωματιο..στο δικο τους ειναι..δεν μπορω να συνδεθω με ethernet

μα τι εχει πια αυτο το ρουτερ και το λετε ολοι..!

μαλλον το vigor 2710 θα παρω γιατι τωρα(αργα) θυμηθηκα οτι δινω σημα και απο κατω και δεν θα πιανει καθολου καλα..επισης εχουμε και λαπτοπ στο σαλονι και θα φωναζει η μανα μου οτι δεν πιανει!

Αν αγορασω καλο ρουτερ θα βελτιωθει και το σημα οταν εχει traffic ή θα σερνεται το λαπτοπ ΞΑΝΑ(οπως με το παλιο ρουτερ), οταν κατεβαζω με το desktop?

Στα πα οσο πιο ρεαλιστικα γινοταν χΔ

αμα παρω ρουτερ μονο αυτο εχω στο μυαλο μου...

πραγματικα εχω μπερδευτει...

θα εχω ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑ και πιο γρηγορη ταχυτητα αμα βαλω ενα πολυ καλο access point (300mw για παραδειγμα)στο ρουτερ που εχω?

ή αμα αγορασω το vigor 2710 ?

(Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ)

τα 300mw Θα παιξουν καλυτερα απο οτι θα παιξει το vigor στο ασυρματο.απλα το vigor το λενε γιατι ειναι και adsl router και access point μαζι και ετσι θα εχεις ενα μηχανημα μονο.αλλα οπως ειπα ειναι 100 Mw Οποτε μην περιμενεις τρομαχτικες διαφορες στο wireless με σχεση το προηγουμενο.οκ δεν θα μπουκωνει οπως αυτο που ειχες αλλα δεν θα δεις κανα σημα καμπανα.το access point θα σου λυσει το θεμα ασυρματο αλλα επειδη ειναι access point Μονο μπορει να μην σου λυσει το θεμα μπουκωμα.η αλλη λυση παιρνεις το vigor και μια καλυτερη ασυρματη καρτα.

Δημοσ.

τα 300mw Θα παιξουν καλυτερα απο οτι θα παιξει το vigor στο ασυρματο.απλα το vigor το λενε γιατι ειναι και adsl router και access point μαζι και ετσι θα εχεις ενα μηχανημα μονο.αλλα οπως ειπα ειναι 100 Mw Οποτε μην περιμενεις τρομαχτικες διαφορες στο wireless με σχεση το προηγουμενο.οκ δεν θα μπουκωνει οπως αυτο που ειχες αλλα δεν θα δεις κανα σημα καμπανα.το access point θα σου λυσει το θεμα ασυρματο αλλα επειδη ειναι access point Μονο μπορει να μην σου λυσει το θεμα μπουκωμα.η αλλη λυση παιρνεις το vigor και μια καλυτερη ασυρματη καρτα.

μηπως απο τη θερμοκρασια μπουκωνει?γιατι ανεβαζει υψηλες θερμοκρασιες...το ακουμπαω και καιγομαι..

αμα βαλω εναν fan στο ρουτερ μου μηπως σταματησει να ζεστενεται τοσο?

Δημοσ.

Κοίτα απο θερμοκρασία το πολύ να κάνει κανα restart λόγω της ζέστης η να πέσει η σύνδεση για λίγο.

Βασικά άνοιξε το κουτάκι του να πάρει λίγο αέρα και ναι ενα fan θα έκανε καλή δουλειά, πάντως τώρα το καλοκαίρι ολα ζεσταίνονται παραπάνω.

Πάντως τοσο το 2710 οσο και το 2820 που έχω δεν ειχαν πρόβλημα με θερμοκρασία ποτε εχουν την φυσιολογική θερμότητα ενος router και το έχω και μέσα σε ξύλινο κουτί που ουσιαστικά δεν αερίζεται πολύ καλά.

Δημοσ.

μηπως απο τη θερμοκρασια μπουκωνει?γιατι ανεβαζει υψηλες θερμοκρασιες...το ακουμπαω και καιγομαι..

αμα βαλω εναν fan στο ρουτερ μου μηπως σταματησει να ζεστενεται τοσο?

εφοσον αυτο το ρουτερ το εχεις για τα μπαζα κανε αυτο που ειπε ο spank>ειτε βαλε ενα ανεμηστηρακι η βγαλε ολο το πλαστικο καπακι και ασε μονο την πλακεττα.θα ριξει πολυ την θερμοκρασια.

Δημοσ.

εφοσον αυτο το ρουτερ το εχεις για τα μπαζα κανε αυτο που ειπε ο spank>ειτε βαλε ενα ανεμηστηρακι η βγαλε ολο το πλαστικο καπακι και ασε μονο την πλακεττα.θα ριξει πολυ την θερμοκρασια.

ωραια!ευχαριστω.

κανενα καλο 300mw access point?αλλα καλο...!!

Δημοσ.

ovislink air live Που σου εγραψα πιο πανω.για πιο φτηνα μπορεις και κανα ebay αν και μερικα μοντελα υπαρχουν και ελλαδα.

Δημοσ.

ovislink air live Που σου εγραψα πιο πανω.για πιο φτηνα μπορεις και κανα ebay αν και μερικα μοντελα υπαρχουν και ελλαδα.

http://www.airlive.com/product/product_3.php?pdid=PD1300952403892

http://www.dlink.gr/cs/Satellite?c=Product_C&childpagename=DLinkEurope-GR%2FDLProductCarouselMultiple&cid=1197319182170&p=1197318960025&packedargs=ParentPageID%3D1197318959996%26TopLevelPageProduct%3DConsumer%26locale%3D1195806707693%26packedargs%3DProductParentID%253D1197318833959&pagename=DLinkEurope-GR%2FDLWrapper

αυτα?

Α,και τα access points μπαινουν σε ολα τα ρουτερ?

Δημοσ.

http://www.airlive.c...PD1300952403892

http://www.dlink.gr/...-GR%2FDLWrapper

αυτα?

Α,και τα access points μπαινουν σε ολα τα ρουτερ?

ναι σε ολα τα ρουτερ.

β.ναι παρε το πρωτο αλλα οκ μην το βαλεις στα 2000mw γιατι θα ψηνεις bacon.λογικα θα ρυθμιζεται και δες στα ποσα καλυπτεις αυτο που θες.καλο ειναι να παιξεις κοντα στα 300 και οχι παραπανω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...