Προς το περιεχόμενο

Αγορα modem router

Tsiringos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να αγορασω ενα νεο modem router...με ενδιαφερει παρα πολυ η ταχυτητα κατεβασματος και η εμβελια(δηλαδη λογικα 300αρι).Εχω κοιταξει πολλα αλλα δεν εχω καταληξει σε καποιο συγκεκριμενο..

θα προτιμουσα ή belkin ή netgear ή D-link ή tp-link ή linksys ή airties...

Ευχαριστώ !

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δες και το vigor 2700vg σταθερή αξία και super τιμή για αυτο το router :)

Μην σε ξεγελάει η τιμή του το έχουν πάρει πολλα παιδιά απο εδώ και μπορούν να σου πουν και την γνώμη τους

Δημοσ.

Δες και το vigor 2700vg

χααχαχχα και παλη η λεξη κλειδη!

ΧΑχαχαχα βασικα περιεγραψε την γραμη σου[ενοω αν ειναι σταθερη ή οχι κτλπα]...να σ πουμε τ να παρεις...

Δημοσ.

Απο την μια ειμαι fan των vigor εδώ και μερικά χρόνια (και οχι άδικα) απο την αλλη η αλήθεια ειναι οτι το συγκεκριμένο router τοσο απο ποιότητα και με συνδιασμό με την τιμή του ειναι super για αυτο και προτείνεται σύχνα

Δημοσ.

Αγορασα το Vigor και περιμενω να ερθει. Απο οτι εχω καταλαβει διαβαζοντας τοσο insomnia οσο adsgr προκειται για ενα ρουτερακι τω 25 ευρω που με ενα φλασαρισμα στο firmware γινεται ρουτερ ισάξιο των 100 Ευρώ. Σωστα;

Δημοσ.

Βασικά ξεκλειδώνονται οι πραγματικές δυνατότητες να το πως ετσι του vigor.

Οταν έρθεις το βάλεις επάνω κτλπ πες μας εντυπώσεις

Δημοσ.

θελω να αγορασω ενα νεο modem router...με ενδιαφερει παρα πολυ η ταχυτητα κατεβασματος και η εμβελια(δηλαδη λογικα 300αρι).Εχω κοιταξει πολλα αλλα δεν εχω καταληξει σε καποιο συγκεκριμενο..

θα προτιμουσα ή belkin ή netgear ή D-link ή tp-link ή linksys ή airties...

Ευχαριστώ !

belkin sucks

Netgear καλα ρουτερακια

dlink επισης καλα

tp link απλο καλο φτηνο.οτι πληρωνεις παιρνεις

airties= τουρκικο.οχι οτι εχω κατι με τους τουρκους αλλα δεν θα το επαιρνα οπως δεν θα παιρνα crypto= ελληνικο

Αγορασα το Vigor και περιμενω να ερθει. Απο οτι εχω καταλαβει διαβαζοντας τοσο insomnia οσο adsgr προκειται για ενα ρουτερακι τω 25 ευρω που με ενα φλασαρισμα στο firmware γινεται ρουτερ ισάξιο των 100 Ευρώ. Σωστα;

ειναι ενα ρουτερ των 100 ευρω που το πηρε η altec εκτυπωσε πανω το λογοτυπο και αλλαξε το firmware.εσυ το λογοτυπο μπορεις να το σβησεις οπως εκανε ο billkolias και το firmware αλλαζει και μπορει να σε βοηθησει και ο ιδιος που το εκανε.δεν ειναι κατι δυσκολο παντως.και μετα ειναι σαν να ειχες παρει το ρουτερ απεξω απο το εμποριο.απλα δεν ειναι n ειναι g protocol στο ασυρματο αρα μεχρι 54 mbps.για n παει το 2710 το οποιο κανει 100+ δυστυχως και δεν το δινει κανεις 30 ευρω.να δω ποσες χιλιαδες κομματια εχει το ebw.τι στο καλο.ποσα ειχε παρει η altec?2-3 εκατομμυρια και για αυτο εκλεισε?δεν προλαβε να τα ξεχρεωσει??εδω και μηνες ολοκληρους πουλαει αυτος ο τυπος τετοια ρουτερ και ακομα εχει.ποσα ειχαν γινει προπαραγγελια απο την altec?altec ειναι οχι microsoft για να φερνει τα απειρα.η ταχυτητα κατεβασματος εχει να κανει με την γραμμη σου και η εμβελεια αν και θεωρητικα το N φτανει πιο μακρια και ειναι πιο γρηγορο αν κανεις copy αρχεια στο δικτυο εν τουτοις σε θεμα εμβελειας g με n δεν ειναι οι τρελες διαφορες(ισως λιγο καλυτερα να παιζει το N με τις 3 κεραιες).αν δεν παιζει καλα το ασυρματο μπορεις να παρεις καμια καρτα wifi της alfa που ειναι 500 Mw σε g παντα.δηλαδη αν εχεις 10 τοιχους η 3 οροφους διαφορα ειτε g βαλεις ειτε N θα ειναι σχεδον το ιδιο.ναι μεν το N φτανει πιο μακρια αλλα μεχρι ενα οριο.μην περιμενεις δηλαδη οτι το g ειναι fiat και το N ειναι ferrari.

Δημοσ.

ΧΑχαχαχα βασικα περιεγραψε την γραμη σου[ενοω αν ειναι σταθερη ή οχι κτλπα]...να σ πουμε τ να παρεις...

λογικα σταθερη...24 mbps...forthnet

Ειμαι λιγο ασχετος σε τετοια θεματα...θελω ενα πολυ καλο ρουτερ και δεν με νοιαζει η τιμη.

και οπως ειπα κ απο πανω με ενδιαφερει πολυ η ταχυτητα κατεβασματος και η εμβελια.

η level one πως σας φαινεται??

http://www.tp-link.com/en/products/details/?categoryid=238&model=TL-WR1043ND

καλο αυτο?

Δημοσ.

Κατ'αρχην.Έχεις ρουτερ και δεν σε ικανοποιεί ? σχεδόν όλα τα ρουτερ που δίνουν οι εταιρίες σε οικιακή χρήση είναι μια χαρά γιατί να δώσεις χρήματα για κάτι που θα έχεις δωρεάν ? Η ταχύτητα τους είναι σε όλα πολύ παραπάνω από αυτή που μπορούν να σου δώσουν αυτή την στιγμή οι παροχοι.Αν θέλεις τώρα μεγαλύτερη εμβέλεια για να πιάνεις παντού που αυτό ενδεχομένως να είναι ένα πρόβλημα χρειάζεσαι άλλη λύση γιατί με οποιοδήποτε ρουτερ αυτό άντε να αλλάξει κατ'ελαχιστο.

Δες εδώ ένα ρουτερακι,> http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=21079&cat=13

αλλά το βασικό είναι να μας πεις αυτά που σε ρώτησα.Έχεις ? θα βάλεις ? Είχες και είχες πρόβλημα ?

Τα 24 Mbps που λες αν φτάσουν στην γραμμή σου 16 να είσαι χαρούμενος.

Επειδή είπες για ταχύτητα κατεβάσματος εγώ με το μαμά ρουτερ της forth και κλειδωμένο στις 15000 έχω κατεβάσει με 1,3 m/s που είναι μια χαρά αλλά αυτό δεν μ'εμποδιζει το ρουτερ να μεγαλώσει αλλά η γραμμή.

Γνώμη μου λοιπόν είναι να κρατήσεις αυτό το ρουτερ και αν θέλεις να μεγαλώσεις την εμβέλεια να πας σε πιο εξειδικευμένες λύσεις.

Δημοσ.

Κατ'αρχην.Έχεις ρουτερ και δεν σε ικανοποιεί ? σχεδόν όλα τα ρουτερ που δίνουν οι εταιρίες σε οικιακή χρήση είναι μια χαρά γιατί να δώσεις χρήματα για κάτι που θα έχεις δωρεάν ? Η ταχύτητα τους είναι σε όλα πολύ παραπάνω από αυτή που μπορούν να σου δώσουν αυτή την στιγμή οι παροχοι.Αν θέλεις τώρα μεγαλύτερη εμβέλεια για να πιάνεις παντού που αυτό ενδεχομένως να είναι ένα πρόβλημα χρειάζεσαι άλλη λύση γιατί με οποιοδήποτε ρουτερ αυτό άντε να αλλάξει κατ'ελαχιστο.

Δες εδώ ένα ρουτερακι,> http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=21079&cat=13

αλλά το βασικό είναι να μας πεις αυτά που σε ρώτησα.Έχεις ? θα βάλεις ? Είχες και είχες πρόβλημα ?

Τα 24 Mbps που λες αν φτάσουν στην γραμμή σου 16 να είσαι χαρούμενος.

Επειδή είπες για ταχύτητα κατεβάσματος εγώ με το μαμά ρουτερ της forth και κλειδωμένο στις 15000 έχω κατεβάσει με 1,3 m/s που είναι μια χαρά αλλά αυτό δεν μ'εμποδιζει το ρουτερ να μεγαλώσει αλλά η γραμμή.

Γνώμη μου λοιπόν είναι να κρατήσεις αυτό το ρουτερ και αν θέλεις να μεγαλώσεις την εμβέλεια να πας σε πιο εξειδικευμένες λύσεις.

εγω εχω ενα linksys 54αρι πολυ παλιο...να φανταστεις..εχω wireless adapter tp-link 300αρι με 2 κερεες στο desktop και η αποσταση απο το ρουτερ ειναι σε ευθεια γραμμη γυρω στα 10-15 μετρα και δεν πιανει καλα...πιστευω οτι παιζει ρολο και η ταχυτητα κατεβασματος με το ρουτερ γιατι στα 10-15 μετρα υπαρχουν 2 πορτες...αμα ειναι ανοιχτες κατεβαζω με 750kb/s...αμα ειναι η μια κλειστη κατεβαζω με 200 και αμα ειναι και οι 2...αστα να πανε!20-30...

να ρωτησω και κατι αλλο...με αυτο το ρουτερ που εχω(linksys 54mbps) αμα βαλω και αυτη τη γεφυρα http://www.multirama.gr/products/product?pid=0572633&catid=050400 θα εχω καλυτερες επιδοσεις σε αυτα τα 2 που με ενδιαφερουν παρα αμα παρω ενα νεο ρουτερ 100-130 ευρω?

Δημοσ.

1 Αν το 750 που λες είναι το ανώτερο σου,τότε κλειδώνει χαμηλά και η σύνδεση σου γραμμή σου.

2 Το συγκεκριμένο σήμα ως ποιότητα κ μόνο δεν έχει την δύναμη που χρειάζεται για να περνάει μέσα από τείχους κ πόρτες.Αν τουλάχιστον έχεις ενα χώρο που να είναι ενιαίος κ να συγκοινωνεί καλύτερα τον χώρο του ρουτερ με τον χώρο σου, πχ.βεράντα η κλιμακοστάσιο,η φωταγωγός,καλύτερα να βάλεις έναν επαναληπτη ενισχυτή σήματος και να τον φέρεις πιο κοντά.

Δεν ξέρω αν η φαντασία μου εχει έρθει κοντα στα αντικειμενικά δεδομένα σου,αλλά όπως και εσυ καταλαβαίνεις το 54ρι router υπερκαλύπτει την δύναμη της σύνδεσης σου.

Εδώ θα βρεις ενδιαφέρουσες πληροφορίες. > http://www.menslounge.gr/hitech/texnologia/problimata_sti_sundesi_wifi_no_problem.html

Δημοσ.

λογικα σταθερη...24 mbps...forthnet

Ειμαι λιγο ασχετος σε τετοια θεματα...θελω ενα πολυ καλο ρουτερ και δεν με νοιαζει η τιμη.

και οπως ειπα κ απο πανω με ενδιαφερει πολυ η ταχυτητα κατεβασματος και η εμβελια.

http://www.tp-link.c...del=TL-WR1043ND

καλο αυτο?

σε vigor Μπορεις να πας 2710 μοντελο.ειναι n και βγαινει με πιο πολλα λεφτα και σε εκδοση με 3 κεραιακια κτλ.βεβαια παραμενει ενα ρουτερ των 100 Mw.υπαρχει και η λυση του Utp ή δεν ξερω αν μπορεις να αλλαξεις θεση το ρουτερ και να το βαλεις σε καποιο αλλο δωματιο που ειναι πιο κοντα

εγω εχω ενα linksys 54αρι πολυ παλιο...να φανταστεις..εχω wireless adapter tp-link 300αρι με 2 κερεες στο desktop και η αποσταση απο το ρουτερ ειναι σε ευθεια γραμμη γυρω στα 10-15 μετρα και δεν πιανει καλα...πιστευω οτι παιζει ρολο και η ταχυτητα κατεβασματος με το ρουτερ γιατι στα 10-15 μετρα υπαρχουν 2 πορτες...αμα ειναι ανοιχτες κατεβαζω με 750kb/s...αμα ειναι η μια κλειστη κατεβαζω με 200 και αμα ειναι και οι 2...αστα να πανε!20-30...

να ρωτησω και κατι αλλο...με αυτο το ρουτερ που εχω(linksys 54mbps) αμα βαλω και αυτη τη γεφυρα http://www.multirama...33&catid=050400 θα εχω καλυτερες επιδοσεις σε αυτα τα 2 που με ενδιαφερουν παρα αμα παρω ενα νεο ρουτερ 100-130 ευρω?

ναι η αποσταση και τα εμποδια δημιουργουν προβληματα για αυτο καθε φοραπου κλεινεις μια πορτα δεν παιζει τοσο καλα.

αν δεν ειναι διαφορετικη παροχη ρευματος τριφασικο η να το επηρεαζει κατι αλλο τα Powerlines ναι θα παιξουν καλυτερα απο το wireless.

επισης θα μπορουσες μια καλυτερη ασυρματη καρτα στο Pc. πχ της alfa η ενα καλυτερο access point απλα της ovislink air live Που ειναι 300 Mw περιπου.επισης αν η ασυρματη καρτα στο pc σου ειναι Usb βαλε μια προεκταση και βαλτην σε καλυτερο σημειο.αν ειναι Pci δυστυχως δεν μπορειςνα κανεις πολλα γιατι πολλες φορες τα pc ειναι χωμενα σε θηκες μεσα στο γραφειο και η καρτα βλεπει τοιχο απο πισω οποτε εκει η μονη λυση ειναι η επεκταση της κεραιας ή το Pc να ανεβει πανω στο γραφειο.

http://www.tp-link.c...del=TL-WR1043ND

καλο αυτο?

υπαρχουν και καλυτερες απο την Level one και απο την Tp link.

Κατ'αρχην.Έχεις ρουτερ και δεν σε ικανοποιεί ? σχεδόν όλα τα ρουτερ που δίνουν οι εταιρίες σε οικιακή χρήση είναι μια χαρά γιατί να δώσεις χρήματα για κάτι που θα έχεις δωρεάν ? Τα 24 Mbps που λες αν φτάσουν στην γραμμή σου 16 να είσαι χαρούμενος.

α.τα μισα ρουτερ που εχουν δωσει κατα καιρους οι εταιρειες ειδικα πιο παλια ηταν απλα για πεταμα.βλεπε crypto,jetspeed,airties και αλλα τοσα.

μπορει και να παιζει στα 16 μπορει να ειναι διπλα και να παιζει και στα 23

1 Αν το 750 που λες είναι το ανώτερο σου,τότε κλειδώνει χαμηλά και η σύνδεση σου γραμμή σου.

μπορει να συγχρονιζει και παραπανω και να μην κατεβαζει πιο πολυ για διαφορους λογους.για αυτο καλο θα ηταν να μας πει ποσα συγχρονιζει.μπορει ηδη να χανει μεγαλο ποσοστο για 500 λογους οπως καναλι,παλιοι drivers,ανεπαρκες σημα.

Δημοσ.

σε vigor Μπορεις να πας 2710 μοντελο.ειναι n και βγαινει με πιο πολλα λεφτα και σε εκδοση με 3 κεραιακια κτλ.βεβαια παραμενει ενα ρουτερ των 100 Mw.υπαρχει και η λυση του Utp ή δεν ξερω αν μπορεις να αλλαξεις θεση το ρουτερ και να το βαλεις σε καποιο αλλο δωματιο που ειναι πιο κοντα

ναι η αποσταση και τα εμποδια δημιουργουν προβληματα για αυτο καθε φοραπου κλεινεις μια πορτα δεν παιζει τοσο καλα.

αν δεν ειναι διαφορετικη παροχη ρευματος τριφασικο η να το επηρεαζει κατι αλλο τα Powerlines ναι θα παιξουν καλυτερα απο το wireless.

επισης θα μπορουσες μια καλυτερη ασυρματη καρτα στο Pc. πχ της alfa η ενα καλυτερο access point απλα της ovislink air live Που ειναι 300 Mw περιπου.επισης αν η ασυρματη καρτα στο pc σου ειναι Usb βαλε μια προεκταση και βαλτην σε καλυτερο σημειο.αν ειναι Pci δυστυχως δεν μπορειςνα κανεις πολλα γιατι πολλες φορες τα pc ειναι χωμενα σε θηκες μεσα στο γραφειο και η καρτα βλεπει τοιχο απο πισω οποτε εκει η μονη λυση ειναι η επεκταση της κεραιας ή το Pc να ανεβει πανω στο γραφειο.

υπαρχουν και καλυτερες απο την Level one και απο την Tp link.

α.τα μισα ρουτερ που εχουν δωσει κατα καιρους οι εταιρειες ειδικα πιο παλια ηταν απλα για πεταμα.βλεπε crypto,jetspeed,airties και αλλα τοσα.

μπορει και να παιζει στα 16 μπορει να ειναι διπλα και να παιζει και στα 23

μπορει να συγχρονιζει και παραπανω και να μην κατεβαζει πιο πολυ για διαφορους λογους.για αυτο καλο θα ηταν να μας πει ποσα συγχρονιζει.μπορει ηδη να χανει μεγαλο ποσοστο για 500 λογους οπως καναλι,παλιοι drivers,ανεπαρκες σημα.

δεν τα πολυκαταλαβα αυτα που ειπες αλλα ευχαριστω!

2 Το συγκεκριμένο σήμα ως ποιότητα κ μόνο δεν έχει την δύναμη που χρειάζεται για να περνάει μέσα από τείχους κ πόρτες.Αν τουλάχιστον έχεις ενα χώρο που να είναι ενιαίος κ να συγκοινωνεί καλύτερα τον χώρο του ρουτερ με τον χώρο σου, πχ.βεράντα η κλιμακοστάσιο,η φωταγωγός,καλύτερα να βάλεις έναν επαναληπτη ενισχυτή σήματος και να τον φέρεις πιο κοντά.

Δεν ξέρω αν η φαντασία μου εχει έρθει κοντα στα αντικειμενικά δεδομένα σου,αλλά όπως και εσυ καταλαβαίνεις το 54ρι router υπερκαλύπτει την δύναμη της σύνδεσης σου.

Εδώ θα βρεις ενδιαφέρουσες πληροφορίες. > http://www.menslounge.gr/hitech/texnologia/problimata_sti_sundesi_wifi_no_problem.html

ευχαριστω βοηθησες πολυ!

Δημοσ.

Κάτι που δεν είπαμε είναι αν έχεις την γνώση να ελέγξεις αν υπάρχει κάποιο firmware update στην ιστοσελίδα του προμηθευτή σου η της εταιρίας κατασκευής (ρουτερ) και να το εγκαταστήσεις πρώτα απ'ολα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...