jeanthira7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα, Μήπως έχετε υπόψιν σας κάποιο μαγαζί στην Αθήνα (ή υπαίθριο μαγαζί ) όπου μπορώ να αγοράσω επαγγελματική τσάντα ημιδερμάτινη, οικονομική μέχρι 15-20 ευρώ για να κάνω τη δουλειά μου χωρίς να ξοδευτώ? Απλά για αποθηκευτικό χώρο κυρίως... Ευχαριστώ...
kuzko21 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 1. αν δει καποιος απο δω μεσα οτι θες δερματινη θα σε σκοτωνε ανετα. Τα τραβαγαμε μια βδομαδα με τις γουνες. 2. Στο μοναστηρακι μπορεις να βρεις, στα πανω μαγαζια κυριως οχι προς θησειο.
jeanthira7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Τι διάολο πια. Ποιος ειναι ο διάολος... Εχω φάει τη μισή Αθήνα και δεν βρίσκω τίποτα... 1. αν δει καποιος απο δω μεσα οτι θες δερματινη θα σε σκοτωνε ανετα. Τα τραβαγαμε μια βδομαδα με τις γουνες. 2. Στο μοναστηρακι μπορεις να βρεις, στα πανω μαγαζια κυριως οχι προς θησειο. Κοντά στο μετρό του Μοναστηρακίου είμαι τώρα... Τα κάτω μαγαζιά δεν έχουν τίποτα... Τα πάνω δεν είναι για τουρίστες και souvenirs?
slygeo87 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Έχεις φάει την μισή Αθήνα να βρεις έναν μαύρο που πουλάει τσάντες. Μάλιστα.
pavlinda Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 όταν λες ημιδερμάτινη μήπως εννοείς δερματίνη; και θέλεις χαρτοφύλακα;έχει πολλά μαγαζιά στην αγίας σοφίας,στην ερμού,στην τσιμισκή και στην εγνατία.
pavlinda Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 όταν λες ημιδερμάτινη μήπως εννοείς δερματίνη; και θέλεις χαρτοφύλακα;έχει πολλά μαγαζιά στην αγίας σοφίας,στην ερμού,στην τσιμισκή και στην εγνατία.
gatokoritso Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 πλακα μας κανεις?ολη η αθηνα ειναι γεματη απο τσανταδικα.εχεις τα ακριβα,τα φτηνα και τους μαυρους..τι αλλο θες?να σε παμε με το χερακι?
jeanthira7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 πλακα μας κανεις?ολη η αθηνα ειναι γεματη απο τσανταδικα.εχεις τα ακριβα,τα φτηνα και τους μαυρους..τι αλλο θες?να σε παμε με το χερακι? Μαύρους πλέον δεν βλέπω... Φθηνά δεν βλέπω... Εάν μου λέτε στο γενικό ΟΚ σας λέω ότι στο γενικό δεν βρίσκω τίποτα. Εκτός και αν πάρω ένα ταξί να με γυρίζει 10 ώρες στην Αθήνα με την κίνηση μήπως και βρω. Κάτι συγκεκριμένο υπάρχει? Αλλη λυση ειναι να παραγγειλεις απο το ebay Μπορείς να μου στείλεις κάποιο link...? Γιατί έψαξα και δεν βρίσκω... οικονομικό τουλάχιστον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.