panos_chem Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Καλημερα σας!! Εχω το εξης προβλημα, ενω εχω βαλει φωτογραφια στο προφιλ μου, οταν γραφω σε φορουμ η φωτο δεν εμφανιζεται!!! Την εχω αλλαξει, εχω βαλει το μεγεθος που πρεπει και παλι τιποτα...γιατι το κανει αυτο? θελει καποια ρυθμιση? ευχαριστω πολυ!
karmen1983 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Avatar έχεις ορίσει; Αλλο πράμα η εικόνα προφίλ και άλλο το avatar...
panos_chem Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Ευχαριστω πολυ, Καρμενουλα!!! Να σαι καλα!!!! Το φαντάστηκα οτι κατι αλλο θα ηταν αλλα δεν ηξερα τι......Ευχαριστω και παλι!!!!!!
karmen1983 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Τίποτα βρε να 'σαι καλά edit: btw μαμάτη φώτο :lol:
parsifal Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Ευτυχώς στην επόμενη έκδοση του IP.Board εικόνες προφίλ και avatar θα ενοποιηθούν, οπότε θα εξαλειφθεί και αυτό το σημείο στο οποίο μπερδεύονται τα μέλη.
panos_chem Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Τίποτα βρε να 'σαι καλά edit: btw μαμάτη φώτο :lol: Που να δεις στο facebook τι φωτο εχω!!!!!! μονο δικιες μου φωτο δεν εχω!!!
parsifal Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Αυτόματο resize θα υπάρχει; Σύμφωνα με ένα σχόλιο (το τελευταίο της 1ης σελίδας) στο σχετικό blog post: http://community.invisionpower.com/blog/1174/entry-5823-ipboard-320-new-photo-editor μάλλον ναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.