Προς το περιεχόμενο

Μετατροπή από 32bito σε 64bito!!

pshortjohn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα έχω ένα lap top με σύστημα 32 bit και θα ήθελα να το μετατρέψω σε 64 bit.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχω τη δυνατότητα να το κάνω και αν ναι , ποιο περίπου θα είναι το κόστος.

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!

Δημοσ.

Καλημέρα έχω ένα lap top με σύστημα 32 bit και θα ήθελα να το μετατρέψω σε 64 bit.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχω τη δυνατότητα να το κάνω και αν ναι , ποιο περίπου θα είναι το κόστος.

Γράψε μας το ακριβές μοντέλο του υπολογιστή σου.

Δημοσ.

ΜΗΝ ανοιγεις ρε συ 500 θεματα για το ίδιο πρόβλημα!!

Δημοσ.

Το αν ενα σύστημα είναι 32bit ή 64bit δεν εξαρτάται απο τίποτα εκτός απο τον επεξεργαστή, οπότε στη περίπτωση σου δεν γίνεται, θα πρέπει να αλλάξεις επεξεργαστή και σε λαπτοπ είναι αδύνατο (έτσι νομίζω τουλάχιστον). Η ακόμα και να είχες την δυνατότητα, θα πρέπει η μητρική σου να υποστηρίζει 64bit επεξεργαστές.

Γενικά τέτοιου είδους μετατροπές (αν είναι δυνατές) είναι ασύμφορες οικονομικά που καλύτερα θα ταν να παιρνες άλλο laptop.

Δημοσ.

Το αν ενα σύστημα είναι 32bit ή 64bit δεν εξαρτάται απο τίποτα εκτός απο τον επεξεργαστή, οπότε στη περίπτωση σου δεν γίνεται, θα πρέπει να αλλάξεις επεξεργαστή και σε λαπτοπ είναι αδύνατο (έτσι νομίζω τουλάχιστον). Η ακόμα και να είχες την δυνατότητα, θα πρέπει η μητρική σου να υποστηρίζει 64bit επεξεργαστές.

Γενικά τέτοιου είδους μετατροπές (αν είναι δυνατές) είναι ασύμφορες οικονομικά που καλύτερα θα ταν να παιρνες άλλο laptop.

Ξερεις πιο λαπτοπ έχει και του λες οτι ο επεξεργαστής του δεν είναι 64bit??? .. που δεν υπάρχει καμια μα καμια περιπτωση να μην είναι εκτός και αν μιλαμε για pc 5ετίας++ που έτσι και αλλιώς δεν θα υποστήριζε 4 gb μνήμης τα οποία το παιδί έχει!!

Δημοσ.

Έχει 4gb ram ? εγώ πως πρέπει να το ξέρω, αυτό? εγώ θεώρησα ως δεδομένο το "έχω ένα lap top με σύστημα 32 bit " οπότε μια χαρά του απάντησα. Εκτός αν για σύστημα εννοούσε λειτουργικό σύστημα κάτι για το οποίο αμφιβάλλω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...