Προς το περιεχόμενο

DMZ σε THOMSON TG784

Alejandro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω ειναι κλειδωμένο απο forthnet o admin για δοκίμασε όμως με

Username: dsath

Password: f@0r!T3D

Δοκίμασα με αυτούς και μόλις μπήκε έπεσε το VOIP, πολύωρα τηλεφωνήματα στη forthnet και αύριο θα μου στείλουν καινούριο router παρέα με τεχνικό.

Δημοσ.

Δοκίμασα με αυτούς και μόλις μπήκε έπεσε το VOIP, πολύωρα τηλεφωνήματα στη forthnet και αύριο θα μου στείλουν καινούριο router παρέα με τεχνικό.

κανονικα δεν επρεπε να πεσει το voip.μαλλον καποιο κολλημα.το εκλεισες το ξανανοιξες και τιποτα????αλλιως reset default και παρε τηλ να σου σεταρουν το voip Remotely αφου βαλεις εσυ το Username και το Password σου.και ναι αμα μπεις με τα στοιχεια που ειπε ο φιλος πιο πανω τοτε μπορεις να κανεις την αλλαγη που σου εγραψα.θα σε αφησει γιατι θα εισαι σαν admin μεσα.

Δημοσ.

κανονικα δεν επρεπε να πεσει το voip.μαλλον καποιο κολλημα.το εκλεισες το ξανανοιξες και τιποτα????αλλιως reset default και παρε τηλ να σου σεταρουν το voip Remotely αφου βαλεις εσυ το Username και το Password σου.και ναι αμα μπεις με τα στοιχεια που ειπε ο φιλος πιο πανω τοτε μπορεις να κανεις την αλλαγη που σου εγραψα.θα σε αφησει γιατι θα εισαι σαν admin μεσα.

Η ζημιά έγινε αφού μπήκα με αυτά τα στοιχεία και έκανα την αλλαγή στο PS3. Κάναμε και hard reset, τα περάσαμε όλα από την αρχή αλλά το τηλέφωνο δεν ξαναλειτούργησε. Εν αναμονή τεχνικού λοιπόν...

Δημοσ.

κανονικα αφου κανεις hard reset περνας username /password και σου περνανε Remotely την τηλεφωνια.κατα τα αλλα μην περιμενεις να παιξει το dmz στο thomson οπως ειπα και πιο πανω.καποτε ηθελα να σεταρω κατι καμερες με dmz και δεν επαιξε ποτε σωστα οποτε εκανα Port forward.το γιατι δεν εκανα port forward απο την αρχη ηταν επειδη αυτος που εβαλε τις καμερες δεν ηξερε ποια Ports Θελουν port forward.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...