Προς το περιεχόμενο

DMZ σε THOMSON TG784

Alejandro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να σετάρω το PS3 για να συνδέεται στο internet αλλά στις ρυθμίσεις του δικτύου μου βγάζει ότι το ΝΑΤ είναι type 3 και έχει περιορισμένη πρόσβαση. Ψάχνωντας στο internet είδα και άλλους να έχουν το ίδιο πρόβλημα και εκτός από τα ports που πρέπει να κάνεις forward, χρειάζεται να περάσεις και την ip του PS3 στο DMZ του router, στη συγκεκριμένη περίπτωση, το THOMSON TG784. Έχω σκιστεί να ψάχνω τρόπο για να το κάνω αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο μενού του router που μπορείς να δηλώσεις DMZ μου βγάζει σαν επιλογή μόνο την ip του PC. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!

Δημοσ.

Βασικά αν ανοίξεις το upnp στο router πάλι δεν σου λειτουργεί ?

Για δες εδώ στο τελευταίο post μήπως σε βοηθήσει

Δημοσ.

Βασικά αν ανοίξεις το upnp στο router πάλι δεν σου λειτουργεί ?

Για δες εδώ στο τελευταίο post μήπως σε βοηθήσει

Το upnp το έχω ανοιχτό. Το post που λες το είδα χθες το βράδυ αλλά αναφέρεται στο άνοιγμα των θυρών. Από άλλους χρήστες είδα ότι όταν έβαλαν την ip του PS3 στο DMZ και αφού είχαν κάνει και forward τις θύρες, δούλεψε κανονικά. Το THOMSON δε με αφήνει να βάλω DMZ.

Δημοσ.

Βασικά εφόσον κάνεις portforward το upnp εινα περριτό , μην σου πώ οτι μπορεί να δημιουργει και πρόβλημα οποτε κλείστο δεν το χρειαζόμαστε.

Απο εκει και πέρα οτι λες οτι δεν σε αφήνει ενοείς οτι δεν σου έχει καν την επιλογή να βάλεις την Ιp του ps3 ?

Μπορείς να ανεβάσεις μια εικόνα ?

Edit : Επίσης κλείσε το firewall του router

Δημοσ.

Εικόνα θα μπορώ να ανεβάσω το απόγευμα γιατί τώρα είμαι στη δουλειά. Το firewall είναι κλειστό και στο μενού που βάζεις την ip για το DMZ, μου έχει μοναδική επιλογή το PC.

Δημοσ.

Σκέφτομαι μήπως εχει κανε κάνε με το firmware μήπως ειναι κλειδωμένο το συγκεκριμένο αν το έχεις πάρει μαζι με κάποιον provider

Δημοσ.

Σκέφτομαι μήπως εχει κανε κάνε με το firmware μήπως ειναι κλειδωμένο το συγκεκριμένο αν το έχεις πάρει μαζι με κάποιον provider

Αυτό φοβάμαι και 'γω. Η Forthnet μου το πάσσαρε με αλλαγή προγράμματος... To firmware είναι δικό τους.

Δημοσ.

Ίσως αν δοκίμαζες να περάσεις κάποιο καινούργιο firmware να έλυνε το πρόβλημα αλλα και πάλι να ειναι κλειδωμένο απο forthnet λίγο δύσκολο μου φαίνεται

Δημοσ.

Καινούριο firmware δεν νομίζω ότι έχει βγει, αλλά είναι και το VOIP και θα γίνει μπάχαλο φοβάμαι. Σε καμία ώρα θα έχω και τις φωτογραφίες.

Δημοσ.

Βασικά εφόσον κάνεις portforward το upnp εινα περριτό , μην σου πώ οτι μπορεί να δημιουργει και πρόβλημα οποτε κλείστο δεν το χρειαζόμαστε.

Απο εκει και πέρα οτι λες οτι δεν σε αφήνει ενοείς οτι δεν σου έχει καν την επιλογή να βάλεις την Ιp του ps3 ?

Μπορείς να ανεβάσεις μια εικόνα ?

Edit : Επίσης κλείσε το firewall του router

1) Στο πλαίσιο "Device" μου βγάζει επιλογή μόνο PC.

2) Και έτσι "βλέπει" το PS3.

post-88018-0-07604500-1312288512_thumb.jpg

post-88018-0-67172700-1312288828_thumb.jpg

Δημοσ.

παμε απο την αρχη ενα ενα

α.αν αλλαξεις το firmware δεν θα παιξει το voip γιατι πολυ απλα δεν μπορουν να στο σεταρουν απο την forthnet και ουτε εχεις τα στοιχεια.

β.το firmware Της forthnet δεν εχει καμια διαφορα στο dmz και σε ολα τα υπολοιπα απο το κανονικο firmware(στο λεω γιατι το εχω αλλαξει στο 784).ειναι το ιδιο απλα με μικρες αλλαγες στα privileges,στο cli και επισης στο voip που δεν εχει προσβαση ο χρηστης.

γ.το thomson εχει μια μεγαλη βλακεια.to dmz του ειναι αποτυχια.οποτε για μενα.κλεισε Upnp.

δ.βρες ποια ports θελει το ps3 και καντα port forward και θα παιξει και χωρις dmz.αρκει να ξερεις τα σωστα ports.

e.στην χειροτερη δεν ξερω αν θα πετυχει κανε port forward Ολα τα ports στο Ps3

dhladh port range 1 to 65535.διπλα δεν βαζεις τιποτα και οταν πατησεις apply θα βαλει μονο του translate 1-65535.

επισης κλεισε το firewall tou router.

τωρα για το θεμα dmz επειδη το ειχα ψαξει εχει ενα θεμα.

στην δευτερη εικονα σου γραφει generic device Οποτε για αυτο δεν στο βγαζει στο dmz.

πρεπει να το αλλαξεις σε κατι αλλο δεν θυμαμαι τι για να δει το Ps3.αλλα και παλι εμενα παρολο που το εκανα assign την Public Ip κτλ δεν μου ειχε παιξει σωστα οταν ηθελα να δω κατι καμερες remotely.οποτε εκανα port forward τις θυρες που ηθελα μονο.αν δεν ξερεις ποιες ειναι δοκιμασε αυτο που φαινεται στην αρχη της εικονας που εχω βαλει

alexvh.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

απο generic device βαλε το Ps3 οτι ειναι και το Pc σου για να το δει.η δοκιμασε να δεις με ποιο θα το δει αμα δεν το δει οπως το Pc σου(δυσκολο)

Δημοσ.

στην δευτερη εικονα σου γραφει generic device Οποτε για αυτο δεν στο βγαζει στο dmz.

πρεπει να το αλλαξεις σε κατι αλλο δεν θυμαμαι τι για να δει το Ps3.αλλα και παλι εμενα παρολο που το εκανα assign την Public Ip κτλ δεν μου ειχε παιξει σωστα οταν ηθελα να δω κατι καμερες remotely.οποτε εκανα port forward τις θυρες που ηθελα μονο.αν δεν ξερεις ποιες ειναι δοκιμασε αυτο που φαινεται στην αρχη της εικονας που εχω βαλει

alexvh.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

απο generic device βαλε το Ps3 οτι ειναι και το Pc σου για να το δει.η δοκιμασε να δεις με ποιο θα το δει αμα δεν το δει οπως το Pc σου(δυσκολο)

Στη δεύτερη εικόνα που έχω ανεβάσει, δε μου δίνει την επιλογή να κάνω τροποποιήσεις όπως φαίνεται στη δική σου. 'Εχω ήδη κάνει forward τις ports που ήθελε και το firewall του router είναι μονίμως απενεργοποιημένο. Θα δοκιμάσω το μεσημέρι να απενεργοποιήσω το UPnP. Θα επηρεάσει κάτι αυτό στη σύνδεση με το PC;

Δημοσ.

σωστα.σαν user εκανα δοκιμη και δεν μπορεις να το πειραξεις.μαμακια.και να κλεισεις το upnp δεν νομιζω να αλλαξει κατι.εφοσον κανεις port forward manual οχι δεν θα σου επηρεασει κατι το να κλεισεις το Upnp.αν θες βεβαια το ξανανοιγεις.το upnp θα σου ενοχλησει κατι αν τρεχεις καποιο προγραμμα που θελει port forward και δεν του εχεις κανει Port forward οποτε εκει παιζει με το Upnp αν το υποστηριζει και το προγραμμα και δεν το εχεις κλεισει απο εκει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...