Anakin Skywalker Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Καλημέρα σας ! 'Εχω ένα προβληματάκι. Εχθές που πήγα να φορτίσω το laptop μου,μόλις έβαλα τον φορτιστή ξαφνικά άκουγα ένα βουητό μπιπ μπιπ μπιπ και δεν μου φορτίζει το λαπτοπ. Ο φορτιστής τα έπαιξε? Τι μπορει να φταίει? Κι εάν ναι, μπορείτε να μου προτείνετε έναν καλό φορτιστή? Ευχαριστώ !!
xristoforos89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Ειναι 100% θεμα φορτιστη. (εχει συμβει και σε εμενα σε ενα dell παλιοτερα και καθε φορα που το εβαζα στην πριζα ακουγοταν το χαρακτηριστικα μπιπ x3). Ποιο ακριβως μοντελο ειναι το λαπτοπ σου;
tsakonass Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Ακους βουητο μπζζζζζζζζζζ η ανεπαίσθητο ψιλό ήχο τύπου ιιιιιιιιι. Στη πρωτη περιπτωση ακουγεται ο μετασχηματιστής του τροφοδοτικού και δε ξέρω με σιγουριά ποιά είναι η συνέπεια αυτού.Στη δεύτερη περίπτωση κάποιος πυκνωτής παραδίδει πνεύμα, μην περιμένεις να σκάσει.Αγόρασε εναν γνησιο και φροντισε να μη τον εχεις χωμένο σε κλειστο χωρο, ειδικα το καλοκαίρι, οπως και το λαπτοπ χρειάζεται και αυτος να "αεριζεται".
Anakin Skywalker Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Ειναι 100% θεμα φορτιστη. (εχει συμβει και σε εμενα σε ενα dell παλιοτερα και καθε φορα που το εβαζα στην πριζα ακουγοταν το χαρακτηριστικα μπιπ x3). Ποιο ακριβως μοντελο ειναι το λαπτοπ σου; Hp pavilion entertainment dv7 πρέπει να είναι. Ακους βουητο μπζζζζζζζζζζ η ανεπαίσθητο ψιλό ήχο τύπου ιιιιιιιιι. Στη πρωτη περιπτωση ακουγεται ο μετασχηματιστής του τροφοδοτικού και δε ξέρω με σιγουριά ποιά είναι η συνέπεια αυτού.Στη δεύτερη περίπτωση κάποιος πυκνωτής παραδίδει πνεύμα, μην περιμένεις να σκάσει.Αγόρασε εναν γνησιο και φροντισε να μη τον εχεις χωμένο σε κλειστο χωρο, ειδικα το καλοκαίρι, οπως και το λαπτοπ χρειάζεται και αυτος να "αεριζεται". Ακούω έναν διακκεκομένο ήχο : μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ ακριβώς απο τον μετασχηματιστη ( που τον συνδεεις με ενα βυσμα που εχει πριζα ). Δεν είναι πολυ δυνατός ήχος. Τώρα δν ξέρω εάν σε βοήθησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.