Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Είναι όπως είπα πριν,αν αυτός προμηθεύει όλα τα γραφεία της ΔΕΗ τότε μπορεί να έχει νόμιμα μεγάλο αριθμό κλειδιών(ενός δηλαδή αλλά που να ισχύ για πολλούς Η/Υ),με τα volume licence δεν χρειάζεται να δίνουν τα δισκάκια και κανονικά δεν έπρεπε να σας δώσει καν το κλειδί. Όλα τα παραπάνω αν μιλάμε για νόμιμη ιστορία,αν απλά ο προϊστάμενος «βρήκε κάποιον» τότε... Δεν προμηθευει ολη τη ΔΕΗ. Τα pc αυτα τα πηρε μετα απο προχειρο διαγωνισμο.Αλλες φορες εχουμε παρει απο Πλαισιο κλπ αλλα ειχαν αυτοκολητο.Χωρις δισκακι και key πως μπορει να γινει format ? Κοτζάμ Διεύθυνση Πληροφορικής και αναγκάζεστε οι τελικοί χρήστες να μιλάτε με τον προμηθευτή; Δε μπορεί, κάποιος από αυτούς θα είναι υπεύθυνος για θέματα αδειών λογισμικού. Eχεις ακουσει που λενε..."Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις "?
Bspus Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μπορεις να μαθεις αν τα windows 7 ειναι professional η Home? Και ποσο τα πληρωσατε? Επισης πολυ αμφιβαλλω αν προκειται για volume license. Μαλλον κανονικες αδειες windows ειναι, αλλα επειδη και εγω μυριζομαι απατεωνια, θα σου προτεινα να ελεγξεις το καθε PC με το produkey http://www.nirsoft.net/utils/product_cd_key_viewer.html Αν ειναι ολα τα ιδια, ο τυπος εφτιαξε ενα image και το περασε σε ολους, οποτε χρησιμοποιησε μια αδεια μονο και σας πουλησε 6, εφοσον δεν σας εδωσε τα κλειδια και αυτοκολλητα Ακομα και αν σας τα δωσει με fax ομως εγω δεν θα ημουν ικανοποιημενος. Και που ξερω οτι δεν εχει δωσει τα ιδια κλειδια και αλλου. Δινει 6 σε σενα χρησιμοποιωντας ενα license, αλλα 6 στον αλλο με το αλλο license κ.ο.κ. DVD θα βρεις και απο το internet στην αναγκη. Αμα εχεις τα νομιμα κλειδια θα βρεις καποιο DVD που κανει, αλλα το θεμα ειναι πρωτα να εχεις νομιμα τα κλειδια. Αλλο ημιμετρο βεβαια ειναι να παρεις ενα Image εναν υπολογιστη οπως ειναι τωρα και να κρατησεις αυτο. Ουτε ενεργοποιηση θα χρειαστει ξανα ετσι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Ποια εκδοση ειναι θα το δω μεθαυριο που θα στηθουν. Η εφαρμογη που λες την δοκιμασα τωρα στο δικο μου pc και βγαζει product id και product key Τι πρεπει να ειναι αυτα ? DVD απο internet για αγορασμενο λειτουργικο ? Η λυση του image εχει τον κινδυνο αν κατασταρφει ο δισκος να την παρει μαζι του εκτος και βαλουμε και αλλο δισκο οπως κανω στον προσωπικο μου υπολογιστη για το ghost.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ volume licence για desktop απο το 0 , είτε είσαι η ΔΕΗ , είτε η Siemens , είναι πολύ απλό το link δεν το είδατε?
Bspus Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Ποια εκδοση ειναι θα το δω μεθαυριο που θα στηθουν. Η εφαρμογη που λες την δοκιμασα τωρα στο δικο μου pc και βγαζει product id και product key Τι πρεπει να ειναι αυτα ? To product key ειναι αυτο που θες. Το κλειδι που θα σας εστελνε με fax, η που θα εγραφε το αυτοκολλητο DVD απο internet για αγορασμενο λειτουργικο ? Αγορασμενο λειτουργικο χωρις κλειδι και DVD? :shock: Η λυση του image εχει τον κινδυνο αν κατασταρφει ο δισκος να την παρει μαζι του εκτος και βαλουμε και αλλο δισκο οπως κανω στον προσωπικο μου υπολογιστη για το ghost. Δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα. Το image θα ειναι ενα αρχειο περιπου 10GB αν δεν ειναι πολυ φορτωμενο το συστημα. Κανει και συμπιεση οποτε βγανει και πιο μικρο. Αυτο το αρχειο το αποθηκευεις καπου, ισως και σε 2 σημεια να εισαι σιγουρος. Τι σημασια εχει αν καταστραφει καποιος δισκος? Οσο κινδυνευει οποιοδηποτε αρχειο εχεις τοσο κινδυνευει και το image
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα. Το image θα ειναι ενα αρχειο περιπου 10GB αν δεν ειναι πολυ φορτωμενο το συστημα. Κανει και συμπιεση οποτε βγανει και πιο μικρο. Αυτο το αρχειο το αποθηκευεις καπου, ισως και σε 2 σημεια να εισαι σιγουρος. Τι σημασια εχει αν καταστραφει καποιος δισκος? Οσο κινδυνευει οποιοδηποτε αρχειο εχεις τοσο κινδυνευει και το image Σε οσα σημεια και αν το αποθηκευσεις αν αυτα ειναι στον δισκο με το λειτουργικο και αυτος καατστραφει τι χρησιμοτητα θα εχει για επαναφορα του λειτουργικου χωρις να χρειαζεται ενεργοποιηση ? Για αυτο εγω παιρνω το image απο το ghost σε αλλο δισκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.