Προς το περιεχόμενο

Εγγραφη DVD

KoKoPsOpSaRoS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια..εχω μια απορια..περασα ενα dvd μεσα στον υπολογιστη μου...και ειναι σε φακελους..ο ενας ειναι VIDEO TS και ο αλλος λεγεται AUDIO TS...τι πρεπει να κανω τωρα για να το γραψω σε dvd ωστε να το παιζω στο dvd player? εγγραφη dvd δεδομενων? εχω το burnaware που ειναι free...γινεται με αυτο ετσι?

Δημοσ.

Ναι σαν δεδομένα χύμα στο dvd δηλαδή έτσι ώστε στο dvd π.χ. d:\ να υπάρχουν μόνο αυτόι οι δύο φάκελοι VIDEO TS και AUDIO TS.

Δημοσ.

Και φρόντισε να χρησιμοποιήσεις σύστημα αρχείων UDF 1.02, που είναι το filesystem που προβλέπεται για τα δισκάκια DVD-Video.

Δημοσ.

Αν έχεις το nero το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις μέσα τον φάκελο video_ts. Θα το καταλάβει και θα σου προτείνει να το γράψεις σαν dvd-video.

Δημοσ.

ενταξει παιδες..το εγραψα με το burnaware εκανα δημιουργια dvd-video εχωσα τους 2 φακελους μεσα και επαιξε κανονικα..ευχαριστω :)

Δημοσ.

Mε το nero το γράφω σαν DATA .

Και φρόντισε να χρησιμοποιήσεις σύστημα αρχείων UDF 1.02, που είναι το filesystem που προβλέπεται για τα δισκάκια DVD-Video.

Δεν κατάλαβα . :shock:

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να το καταλάβεις είναι κάποια στάνταρ για να είναι δυνατών να διαβάζονται τα δισκάκια από διάφορες συσκευές.

UDF

Αν δεν έχεις πρόβλημα ξέχνα το αν κάπου δεν διαβάζονται τα δισκάκια σου τότε το ψάχνεις στης ρυθμίσεις κάποιων προγραμμάτων υπάρχουν επιλογές για το UDF και διάφορα άλλα.

π.χ.

imgburn-tsvideo_05.gif

Και αναλυτικά η όλη διαδικασία για το imageburn

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...