KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 καλημερα παιδια..εχω μια απορια..περασα ενα dvd μεσα στον υπολογιστη μου...και ειναι σε φακελους..ο ενας ειναι VIDEO TS και ο αλλος λεγεται AUDIO TS...τι πρεπει να κανω τωρα για να το γραψω σε dvd ωστε να το παιζω στο dvd player? εγγραφη dvd δεδομενων? εχω το burnaware που ειναι free...γινεται με αυτο ετσι?
TheELF Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Ναι σαν δεδομένα χύμα στο dvd δηλαδή έτσι ώστε στο dvd π.χ. d:\ να υπάρχουν μόνο αυτόι οι δύο φάκελοι VIDEO TS και AUDIO TS.
parsifal Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Και φρόντισε να χρησιμοποιήσεις σύστημα αρχείων UDF 1.02, που είναι το filesystem που προβλέπεται για τα δισκάκια DVD-Video.
micos000 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Αν έχεις το nero το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις μέσα τον φάκελο video_ts. Θα το καταλάβει και θα σου προτείνει να το γράψεις σαν dvd-video.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 ενταξει παιδες..το εγραψα με το burnaware εκανα δημιουργια dvd-video εχωσα τους 2 φακελους μεσα και επαιξε κανονικα..ευχαριστω
black_widow Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Mε το nero το γράφω σαν DATA . Και φρόντισε να χρησιμοποιήσεις σύστημα αρχείων UDF 1.02, που είναι το filesystem που προβλέπεται για τα δισκάκια DVD-Video. Δεν κατάλαβα .
TheELF Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δεν χρειάζεται να το καταλάβεις είναι κάποια στάνταρ για να είναι δυνατών να διαβάζονται τα δισκάκια από διάφορες συσκευές. UDF Αν δεν έχεις πρόβλημα ξέχνα το αν κάπου δεν διαβάζονται τα δισκάκια σου τότε το ψάχνεις στης ρυθμίσεις κάποιων προγραμμάτων υπάρχουν επιλογές για το UDF και διάφορα άλλα. π.χ. Και αναλυτικά η όλη διαδικασία για το imageburn
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.