georgeadams Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Τότε, τι ήταν αυτή η προειδοποίηση ότι δε μπορώ να μεταφέρω το Mail Account μου; Μέσω του mobileme, τα στοιχεία του mail account σου (username/email server) αντιγράφονται αυτόματα σε όλους τους mac σου. Αυτό δεν γίνεται πλέον μέσω του iCloud. Δλδ το backup κάθε φορά που συνδέω το iPhone στο iTunes, τέλος; Ναι, τέλος. Το backup θα γίνεται πλέον στο iCloud, μια φορά την ημέρα (συνήθως το βράδυ), και μόνο εφόσον το iPhone είναι συνδεδεμένο σε φορτιστή και σε δίκτυο Wi-Fi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenpi Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μέσω του mobileme, τα στοιχεία του mail account σου (username/email server) αντιγράφονται αυτόματα σε όλους τους mac σου. Αυτό δεν γίνεται πλέον μέσω του iCloud. Μπορείς να μου το εξηγήσεις γιατί δεν το καταλαβαίνω; Δλδ εμένα σε τι με επηρεάζει; Εγώ στο Mac μου, έχω περάσει κατευθείαν το @me.com mai μου στο Mail. Δλδ τώρα δε θα πηγαίνουν τα mail μου και στο Mac μου; Δεν έχω καταλάβει... Επίσης, είδα αυτό το βιντεάκι που λεέι ότι όταν κατεβάζεις ένα τραγούδι στο Mac σου από το iTunes, είναι διαθέσιμο αμέσως και στο iPhone σου και στο iPad σου. Κατέβασα ένα τραγούδι δοκιμαστικά, αλλά επειδή είχα άλλο Apple ID για το iTunes ( γιατί το είχα φτιάξει πριν πάρω iPhone και πριν κάνω @me.com account) λέω δε μεταφέρθηκε λόγω του διαφορετικού Apple ID. Μετά, βάζω για το sign in στο iTunes, το Apple ID του @me.com και βάζω και την προπληρωμένη μου στο billing infomation. Ξανακατεβάζω ένα τραγούδι αλλά πάλι δε μεταφέρεται στο iPhone!! Κοίταξα τα settings του iCloud στο iPhone, αλλά δεν έχει για μουσική τίποτα. Στο Music μόνο βρήκα ένα "Home Sharing" που ζητάει Apple ID, αλλά δεν πρέπει να έχει καμία σχέση... Έβαλα και τα Αpple ID με το @me.com στο Store του iPhone. Τίποτα... Τι να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Το αστείο είναι πως υποστηρίζονται τα Vista που κυκλοφόρησαν τέλη του 2006 και δεν υποστηρίζεται το snow leopard που είναι της apple και κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2009! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μπορείς να μου το εξηγήσεις γιατί δεν το καταλαβαίνω; Δλδ εμένα σε τι με επηρεάζει; Εγώ στο Mac μου, έχω περάσει κατευθείαν το @me.com mai μου στο Mail. Δλδ τώρα δε θα πηγαίνουν τα mail μου και στο Mac μου; Δεν έχω καταλάβει... Αυτό που έκανε το email account sync του mobile.me ήταν πως αν αγόραζες νέο mac (ή έκανες φορματ στο υπάρχον), δε χρειαζόταν να περάσεις ξανά τις ρυθμίσεις του email (username/password/mail server) με το χέρι. Τις περνούσε αυτόματα το mobile.me. Αυτό. Σε ό,τι αφορά τις ερωτήσεις σου για τη μουσική, ίσως ξέρει ν' απαντήσει κάποιος άλλος. Εγώ δεν έχω αγοράσει ποτέ μουσική (και μάλλον δεν πρόκειται να το κάνω ποτέ) ;-). Πάντως σε ότι αφορά τις εφαρμογές και τα βιβλία από το App Store, στα preferences του iTunes, στην κατηγορία Store, μπορείς να ενεργοποιήσεις το Automatic Downloads για Apps και Books. Έτσι, όταν κατεβάζεις μια εφαρμογή στο iTunes, αυτή αυτομάτως θα γίνεται download και στο iPhone (και αντιστρόφως). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenpi Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Αυτό που έκανε το email account sync του mobile.me ήταν πως αν αγόραζες νέο mac (ή έκανες φορματ στο υπάρχον), δε χρειαζόταν να περάσεις ξανά τις ρυθμίσεις του email (username/password/mail server) με το χέρι. Τις περνούσε αυτόματα το mobile.me. Αυτό. Σε ό,τι αφορά τις ερωτήσεις σου για τη μουσική, ίσως ξέρει ν' απαντήσει κάποιος άλλος. Εγώ δεν έχω αγοράσει ποτέ μουσική (και μάλλον δεν πρόκειται να το κάνω ποτέ) ;-). Πάντως σε ότι αφορά τις εφαρμογές και τα βιβλία από το App Store, στα preferences του iTunes, στην κατηγορία Store, μπορείς να ενεργοποιήσεις το Automatic Downloads για Apps και Books. Έτσι, όταν κατεβάζεις μια εφαρμογή στο iTunes, αυτή αυτομάτως θα γίνεται download και στο iPhone (και αντιστρόφως). Α, κατάλαβα! Σ' ευχαριστώ πολύ! Τελικά, βρήκα μια άκρη σχετικά με τη μουσική. Δεν είναι ακόμα διαθέσιμη ούτε η μουσική, ούτε τα Books. Μόνο τα Apps. Γι' αυτό αν πας στο iPhone Settings>Store έχει μόνο Apps και κανένα άλλο (από τα 3 που έπρεπε να υπάρχουν και όπως δείχνει και στο site της Apple). Δεν ξέρω, θέλει να δει κάποιος και να μου πει; edit: Βρήκα και αυτό που κλίνει προς την ίδια άποψη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα