PetrosGz13 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα παιδιά... Η ερώτηση που θέλω να σας κάνω αφορά την χρήση των antivirus. Συγκεκριμένα επειδή απουσίασα καιρό από το σπίτι και οι αδερφές μ δν ξέρω τι ακριβώς έχουν κατεβάσει θα ήθελα να σας κανω την απλή ερώτηση. Πρέπει να έχουμε στο pc μας και το Uniblue Drivescanner, που δν γνωρίζω ακριβώς την χρησιμότητα του, και το Kaspersky και το avast! ?? Δλδ πρέπει να χρησιμοποιούνται και τα 3; Και αν όχι τότε τι να κρατήσω και τι να κανω απεγκατάσταση..; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν είναι λίγο χαζή η ερωτηση αλλά δν έχω ασχοληθεί ποτέ μου με οτι αφορά τα antivirus.. Υ.Γ. Mου εμφανίζεται αυτό το μνμ τι ακριβώς πρέπει να κάνω; τπτ από τα παραπάνω δν λειτουργεί; Uploaded with ImageShack.us
ntg1980 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Ένα Antivirus θα έχεις εγκατεστημένο στο PC σου, το οποίο θα είναι μόνιμα ενεργοποιημένο και θα το βάλεις να κάνει αυτόματα updates. Δεύτερο και τρίτο antivirus συγχρόνως θα επιβαρύνει το σύστημα σου, θα σέρνονται τα πάντα και θα έχεις μόνο προβλήματα (όπως στη περίπτωση σου το γεγονός πως τα windows δεν είναι πλέον σε θέση να αναγνωρίσουν ποιο antivirus χρησιμοποιείς από τα 3 και σου πετάνε μήνυμα πως δεν έχεις)! Μπορείς προαιρετικά να εγκαταστήσεις κι ένα antimalmware (εφόσον δεν έχεις εγκατεστημένη σουίτα που να παρέχει και antimalware προστασία), αλλά σε καμία περίπτωση παραπάνω από 1 antivirus! Διάλεξε απ'αυτά που έχεις ποιο σου κάνει και τα άλλα 2 απεγκατάστησε τα. Βασικά θα σου πρότεινα να τα απεγκαταστήσεις πλέον και τα 3 και τα κάνεις εκ νέου εγκατάσταση αυτό που θα κρατήσεις (μετά από επανεκκίνηση), ώστε το Security Center των Windows να το αναγνωρίσει "από την αρχή" και να ξεμπλοκάρει.
PetrosGz13 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Απο οτι βλεπω κανενα απο τα παραπανω δν ειναι εγκατεστημενο.. Συμφωνα με το Kaspersky ουτε antivirus ουτε firewall εχω... Εχετε να προτείνετε κατι?
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 βγαλε οτι antivirus εχεις...εντελως ομως...και βαλε το avast απο τα free...ειναι το καλυτερο για εμενα απο τα free...δεν χρειαζεσαι firewall και τετοια...στο λεω λογο εμπειριας...αν θες οπωςδηποτε firewall κτλ κτλ...πηγαινε δωσε 50 ευρω και αγορασε το kaspersky internet security...η αλλιως το eset smart security.
sistah Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Θα προτεινα και το Microsoft Security Essentials. Εξισου καλο antivirus.
SPANK Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 +1 για το avira το οποίο έχω μαζι με comodo firewall + superantispyware και malwarebytes
panagpa Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 +1 Microsoft Security Essentials και από μένα.. πολύ ελαφρύ και με αρκετά γρήγορο scanning
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.