PETERANOS Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Έχει αγοράσει κάποιος από αυτή τι σελίδα μουσική, είναι αξιόπιστο?
shodan Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Αξιόπιστο είναι αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι νόμιμο... Έχει βέβαια μια τεράστια βάση τραγουδιών παλιών και νέων που ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό.
isay Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Είναι κουτο να πληρώσω κάποιο πειρατή ενώ μπορώ τα τραγούδια/άλμπουμ να τα βρίσκω δωρεάν σε άλλους ιστοτόπους! Αναγκαία Προσθήκη-Διευκρίνηση: Δεν υποστηρίζω το "καρφωτό και μόνιμο" πειρατικό κατέβασμα, αλλά αν κάτι το βρίσκω μόνο σε δυο πειρατές που ο ένας μου ζητά χρήματα ενώ ο άλλος ειναι δωρεάν, εννοείται θα διαλέξω το δεύτερο. Επίσης υπάρχουν νόμιμοι ιστοτόποι (πχ το itunes, 123play, κλπ) με πολύ καλές τιμές και μεμονομένο κατέβασμα τραγουδιών και παράλληλα υποστηρίζω τη μουσική βιομηχανία.
basilis5 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 εχω αγορασει εγω βεβαια αποδειξη εστω σε μοργη εμαιλ δεν ελαβα ποτε πιστευω πως ειναι τερμα πειρατικο,αλλα ηθελα επιγοντως ενα τραγουδι αμεσα,και το εβρισκα μονο εκει. να ξερεις πως προπληρωνεις περιπου 10-15 €,και απο κει και περα κανεις αγορες με βαση το πορτοφολι σου στο σαιτ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.