jo-di Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Καλησπερα .Εχω σπιτι δυοροφο και το ασυρματο ρουτερ που εχω δεν φτανει το σημα στο 2 οροφο και αποφασισα να παρω 2 powerline ethernet και να το συνδεσω ενσυρματα μεσω δικτυου ΔΕΗ.Ενω κανω την συνδεση κανονικα μου βγαζει σφαλμα 651 .Το δωματιο εχει την ιδια φαση ρευματος.Μετα απο πολλα ενω στο ταφ στην πριζα ειναι συνενδεμενο, το πολυμπριζο και το powerline, δεν συνδεται , λεεω να φερω μια μπαλαντεζα και να συνδεσω το πολυμπριζο σε αλλη μπριζα που ειναι στο ιδιο δωματιο(αρα στην ιδια φαση )και ξαφνικα συνδεται .Το αποτελεσμα ειναι οτι αν ειναι στην ιδια μπριζα ο υπολογιστης και το powerline δεν συνδεεται αμ τους αλλαξω μπριζα στο ιδιο δωματιο βεβαια συνδεεται .Τι γινεται δεν μπορω να σκεφθω τιποτα, και δεν θελω να ειναι χυμα το καλωδιο στο πατωμα για να συνδεομαι.Περιμενω προτασεις .Ευχαριστω.
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 πιθανοτατα κατι το επηρεαζει και δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι.αν το Powerline εχει δικια του πριζα πανω οπως ειναι τα devolo τοτε μπορεις να βαλεις το πολυπριζο πανω σε αυτο.επισης δες με αλλο πολυπριζο η δες ποια συσκευη κανει το κολλημα.μηπως κανα πολυπριζο ασφαλειας που κοβει τιποτα κτλ.για αυτο το λεω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.