proklos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δυστυχώς το plus4u είναι αναξιόπιστο κατάστημα, πλέον. Δεν το λέω μόνο εγώ, ρίξτε μια ματιά στις τελευταίες κριτικές του skroutz. Μια παραγγελία κάνεις και περιμένεις για πολλές μέρες, όχι να στη φέρουν στον προβλεπόμενο χρόνο παράδοσης (αστεία πράγματα), αλλά να επικοινωνήσουν έστω μαζί σου για να σου πουν αν υπάρχει απόθεμα (που δεν υπάρχει πλέον σε πάρα πολλά προϊόντα). Έπαθα κι έμαθα. Το κακό είναι ότι επίσης σε πάρα πολλά προιόντα, εμφανίζεται ως το κατάστημα με την χαμηλότερη τιμή, όπως διαπίστωσα εκ των υστέρων, το θέμα όμως είναι ότι η διαθεσιμότητα είναι ό,τι σου κάτσει. Αν αυτό δεν θεωρείται παραπλάνηση, δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να θεωρηθεί. Υποψιάζομαι, γι' αυτό το λόγο, ότι και εδώ η τόσο χαμηλή τιμή μπήκε σκόπιμα. συμφωνώ απόλυτα (προσωπική εμπειρία.!!!)
George! Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Στο e-shop.gr των χίλιων προβλημάτων ανήκει, οπότε το περίεργο θα ήταν να λειτουργούσαν όλα άψογα.
manosfp Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 "παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας λόγω λάθους τιμής προϊόντος..." πλάκα μου κάνετε; Η τα στέλνετε ή διαγραφετε από τους servers σας οτιδήποτε με αφορά. Sent from my iPad using Tapatalk
diplo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας διότι λόγω λάθους του συστήματος η αναγραφόμενη τιμή του κωδικού:106004536 δεν είναι σωστή. ήθελα να ξέρω τόσο δύσκολο είναι να στείλεις ένα email να ενημερώσεις τον "παραλίγο" πελάτη σου;
p_under Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 εμενα δεν μου εστειλαν καν μαιλ. απλα μπηκα με τον κωδικο παραγγειλιας να δω κ καλα την εξεληξη παραγγελιας κ εκει ειχει το μηνυμα που παραθεσαν τα παιδια απο πανω. οτι να ναι κ το διδυμακι του eshop .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.