Προς το περιεχόμενο

KONIG CABLE-558/1.5 ANGLED HDMI CABLE 1.5M / plus4u.gr / 0,15 ευρω

diplo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ακομα ισχυει η τιμη αλλα νομιζω δεν μπορεις να αγορασεις . για ριξτε μια ματια .

edit βλακεια ειπα , απλα δεν ηξερα πως παραγγελνεις απο το plus4u

Δημοσ.

+1 στον topic starter, 5 μπήκαν σε μια παραγγελία μου. Κρίμα που τα μεταφορικά βγαίνουν πιο πολύ από τα καλώδια...

Δημοσ.

0.15 μου βγαζει τωρα, προφανως το εχουν για κραχτη για να παραγείλεις κ αλλα ώστε να γλυτωσεις τα μεταφορικά...

Τι αλλο να παρω απο 'κει?!

Δημοσ.

Δε νομίζω να εκτελεστεί η παραγγελία.

Sent from my iPad using Tapatalk

Και εγώ δεν το νομίζω αλλά παρήγγειλα μόλις τώρα στα 0,15 ευρώ. Αν γίνει καλώς αλλιώς δεν βαριέσαι άνοιξα και τον λογαριασμό αν χρειαστεί να ψωνίσω τίποτε άλλο θα είναι έτοιμος.

Δημοσ.

απο οτι καταλαβαμε οι γνωστες μ@@@κιες :devil:

παρολα αυτα το προιον δειχνει εξανλημενο και οχι στην κανονικη του τιμη....

Δημοσ.

Δυστυχώς το plus4u είναι αναξιόπιστο κατάστημα, πλέον. Δεν το λέω μόνο εγώ, ρίξτε μια ματιά στις τελευταίες κριτικές του skroutz. Μια παραγγελία κάνεις και περιμένεις για πολλές μέρες, όχι να στη φέρουν στον προβλεπόμενο χρόνο παράδοσης (αστεία πράγματα), αλλά να επικοινωνήσουν έστω μαζί σου για να σου πουν αν υπάρχει απόθεμα (που δεν υπάρχει πλέον σε πάρα πολλά προϊόντα). Έπαθα κι έμαθα.

Το κακό είναι ότι επίσης σε πάρα πολλά προιόντα, εμφανίζεται ως το κατάστημα με την χαμηλότερη τιμή, όπως διαπίστωσα εκ των υστέρων, το θέμα όμως είναι ότι η διαθεσιμότητα είναι ό,τι σου κάτσει. Αν αυτό δεν θεωρείται παραπλάνηση, δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να θεωρηθεί. Υποψιάζομαι, γι' αυτό το λόγο, ότι και εδώ η τόσο χαμηλή τιμή μπήκε σκόπιμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...