Προς το περιεχόμενο

Online παραγγελία φαγητού!

zizu10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και οι κρεατόβεργες μια χαρά πάνε σε μουστάκια.

ΑΛΛΑ IT'S NOT THE WAY IT WAS MEANT TO BE.

A dish of the poor people, it was sold in the street and was not considered a kitchen recipe for a long time

Ό,τι σαβούρα περίσευε, το βάζανε στην ζύμη και το τρώγανε. =ρ

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλα καποτε κανανε και φασαρια στις φυλακες επειδη τρωγανε αστακο συνεχεια μιας και ηταν το φαγητο των φτωχων

Δημοσ.

Καλα καποτε κανανε και φασαρια στις φυλακες επειδη τρωγανε αστακο συνεχεια μιας και ηταν το φαγητο των φτωχων

ειχα βαρεσει εγω τοτε κουταλι στο γκαγκελο...

σα χθες το θυμαμαι...

γενικα παντως online delivery εχει και η pizza huτ , L'Artigiano , Burgering house (προτιμώ τα simply burgers φυσικα, αλλα δεν εχουν ακομα)...

Απο αυτα εχω παραγγειλει +dominos απο οτι θυμαμαι...

Δημοσ.

Βασικά ρε Toufas η domino στο UK από πάκο κατάσταση δεν ήταν? Και δεν έλεγε και τίποτα ιδιαίτερο η θυμάμαι λάθος?!?

Εχω παρει 3 φορες σε 2 χρονια, αλλα μου ειχε κανει εντυπωση το οτι σου λεγανε ποτε φευγει η παραγγελια κλπ κλπ. Αν παρω pizza θα ειναι απο εκει μιας και η λεπτη ζυμη ειναι οσο λεπτη την θελω.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ποιες έχουν online πληρωμή.

Το δικο σου θεμα.

ο TS ζητησε καταστηματα με online παραγγελιά.

εδιτ , εμεις τα πλερω κασερι.

Δημοσ.

Το δικο σου θεμα.

Σαφώς.

Επειδή γενικά αποφεύγω τα μετρητά όσο μπορώ, με βολεύει πάρα πολύ κάτι στιγμές που δεν έχω μία πάνω μου και βαριέμαι να μαγειρέψω.

Δημοσ.

Θεσσαλονικη εδω.μια φορα πηρα Dominos και διχως πλακα εκανα 3μερες να τη χωνεψω.σαν σολα ητανε

Σιγά να μη φάμε Dominos με τέτοια γαστρονομική πανδαισία γύρω γύρω.

Δημοσ.

Φανταζεσαι τωρα να πας στον Γιαννη τον μπουγατσα, και να τον πεις: 'Συγγωνμη μπζηλε, πιστωτικη δεχεσαι?' Θα κλασει στο γελιο και το τελευταιο κομματι μπουγατσας στο μαγαζι.

Δημοσ.

Φανταζεσαι τωρα να πας στον Γιαννη τον μπουγατσα, και να τον πεις: 'Συγγωνμη μπζηλε, πιστωτικη δεχεσαι?' Θα κλασει στο γελιο και το τελευταιο κομματι μπουγατσας στο μαγαζι.

Από το food plaza όμως το περιμένω, είναι πολύ μπροστά σε όλα :wub:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...